De Thermen2
Advertorial Evenementen

Superspannende Halloweendisco voor de jeugd in zwembad De Hoorn

Op vrijdagavond 28 oktober organiseert De Thermen2 van 18:30 tot 21:30 uur voor de jeugd (circa 12 tot 16 jaar) een extra griezelige Halloween discoavond in zwembad De Hoorn.

Natuurlijk zijn er allerlei griezelige figuren in de gangen, baden en kleedkamers. Ergens vind je een echt spookhok. Maar, overal kun je een heks, spook of een andere griezel tegenkomen! In het bloedrode recreatiebad vind je de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten, spinnen en een doodskist.

Lekker snacken

Maak de avond compleet met een arrangement. Het arrangement bestaat uit entree en een spooky menu: curly fries, mummy frikandel (evt. kaassoufflé voor vegetariërs, enzovoort) en groene heksen limonade. Er wordt gegeten van 17:30 tot 18:30 uur, daarna kun je lekker gaan zwemmen. Dit arrangement heeft maar beperkt plek dus VOL = VOL!

Een normaal entree kaartje kost € 8,50 en een combi deal kost € 15 deze kun je online of aan de kassa in beide zwembaden kopen.

Let op: A diploma is verplicht.


Meer nieuws

Werken vandaag 16:53

Vacatureoverzicht: de nieuwste vacatures van week 12

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Advertorial Vrijwilliger vandaag 15:24

Word jij vrijwilliger bij de dierenambulance? “Het is leuk, leerzaam én zinvol!”

Van gewonde egels en uit het nest gevallen jonge vogels tot aan verdwaalde huiskatten en ernstig verzwakte zwanen – als vrijwilliger bij Dierenambulance Alphen aan den Rijn kom je van alles tegen. Het werk is zeker niet altijd even makkelijk, maar aan positiviteit is nooit gebrek. En dat komt vooral door de waardering en voldoening die alle vrijwilligers ervaren.

Milieu en duurzaamheid vandaag 14:01

Geen grap: vanaf 1 april statiegeld op blikjes

Lege blikjes van bijvoorbeeld bier of cola is een veel voorkomende vorm van zwerfafval. Daarom zal vanaf 1 april statiegeld worden ingevoerd op blikjes. Eerder werd dit al gedaan met kleine plasticflesjes. Waar je je lege blikjes vanaf 1 april kan inleveren lees je hier.

Advertorial Horeca vandaag 09:27

Tot en met april voordelig smullen van de beste Argentijnse spareribs bij El Caballo

Argentijns vlees dat écht uit Argentinië komt, en dan ook nog eens van de beste kwaliteit. Dat krijg je bij Argentijns restaurant El Caballo. Heb jij al trek in spareribs? Dan heeft het restaurant goed nieuws. Vanaf maandag 27 maart tot en met eind april eet je hun Argentijnse spareribs voor een nóg betere prijs.