De Thermen2
Advertorial Evenementen

Superspannende Halloweendisco voor de jeugd in zwembad De Hoorn

Op vrijdagavond 28 oktober organiseert De Thermen2 van 18:30 tot 21:30 uur voor de jeugd (circa 12 tot 16 jaar) een extra griezelige Halloween discoavond in zwembad De Hoorn.

Natuurlijk zijn er allerlei griezelige figuren in de gangen, baden en kleedkamers. Ergens vind je een echt spookhok. Maar, overal kun je een heks, spook of een andere griezel tegenkomen! In het bloedrode recreatiebad vind je de meeste Halloween-figuren. Er is een kerkhof met een heleboel geraamten, spinnen en een doodskist.

Lekker snacken

Maak de avond compleet met een arrangement. Het arrangement bestaat uit entree en een spooky menu: curly fries, mummy frikandel (evt. kaassoufflé voor vegetariërs, enzovoort) en groene heksen limonade. Er wordt gegeten van 17:30 tot 18:30 uur, daarna kun je lekker gaan zwemmen. Dit arrangement heeft maar beperkt plek dus VOL = VOL!

Een normaal entree kaartje kost € 8,50 en een combi deal kost € 15 deze kun je online of aan de kassa in beide zwembaden kopen.

Let op: A diploma is verplicht.


Meer nieuws

Advertorial Evenementen gisteren 17:06

Doe mee! Win twee tickets voor de Alphense Oktoberfeesten

Eén groot feest! Op 6 en 7 oktober vinden de Alphense Oktoberfeesten plaats. Heb jij nog geen kaartjes bemachtigd? Niet getreurd. Alphens.nl mag twee tickets weggeven voor de vrijdagavond van de Oktoberfeesten.

Film gisteren 16:14

Alphense Kylian de Pagter (17) te zien in bioscoopfilm

Kylian (17) uit Alphen aan den Rijn heeft al jong zijn passie gevonden: toneelspelen. Heel Nederland heeft hem al kunnen zien in de televisieserie De verschrikkelijke jaren tachtig. Vanaf 21 september is de Alphenaar ook te zien in de bioscoopfilm Toen we van de Duitsers verloren.

Blog Sport gisteren 15:23

Iedereen gaat weer voetballen

Ook de clubs in de lagere klassen beginnen komend weekeinde aan de competitie 2023 / 2024. Alphia ontvangt zaterdag SVC’08 en Alphen gaat in Sassenheim voetballen tegen Teylingen, een club die wel eens tot de titelfavorieten kan gaan behoren.