Ingezonden

Suzanne Verboeket nieuwe directeur-bestuurder Bibliotheek Rijn en Venen

Per 1 september staat Suzanne Verboeket aan het roer bij Bibliotheek Rijn en Venen. Ze volgt daarmee interim directeur-bestuurder Betty Willemsen op.

Als interim zakelijk directeur van Theater De Krakeling en algemeen directeur van het internationale kunstfestival de Betovering heeft Suzanne volop ervaring in de culturele en non-profit sector. Met wortels in directievoering en management neemt Suzanne een berg ervaring mee voor de functie van directeur-bestuurder bij Bibliotheek Rijn en Venen.

“De Bibliotheek is als een huiskamer waar iedereen welkom is, een inclusieve plek waar het goed vertoeven is. De diversiteit aan bezoekers is uniek; studenten, laaggeletterden, onderzoekers, ouders met kinderen, schoolklassen, senioren, anderstaligen en vele anderen komen op deze fysieke plek samen om kennis te vergaren, uit te wisselen en geïnspireerd te worden. Ik vind dat ongelooflijk mooi. Ik ben dankbaar voor het vertrouwen dat ik krijg en kijk er ontzettend naar uit om samen met het toegewijde team nieuwe en positieve stappen te zetten. De mouwen zijn opgestroopt!”


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Thuiszorg vandaag 16:26

Je kunt het Mantelzorgcompliment weer aanvragen!

Mantelzorg is zorgen voor een naaste, vaak uit liefde voor een partner, kind, familielid, vriend of buur. Deze zorg lijkt vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Zonder deze onbetaalde hulp zou het leven voor veel mensen er heel anders uitzien. Daarom willen de gemeenten Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop en Kaag en Braassem alle mantelzorgers die langdurig en intensief voor hun dierbare zorgen, met het Mantelzorgcompliment bedanken voor hun enorme inzet.

Sport vandaag 14:50

Tempo C1 uit Alphen aan den Rijn wint NK Korfbal

De C1 van Korfbalvereniging Tempo uit Alphen aan den Rijn heeft de afgelopen weken op het veld een ongeëvenaarde reeks neergezet door alle wedstrijden te winnen. Afgelopen zaterdag stonden ze op het Nederlands Kampioenschap en wisten ze de felbegeerde titel mee naar huis te nemen.

Dieren vandaag 13:53

Dierenambulance redt hanen uit benarde situatie in Aarkanaal

Vorige week dinsdag deden zich bijzonder trieste omstandigheden voor langs het Aarkanaal achter ARC, waar twee jonge hanen in een schrijnende situatie werden aangetroffen. De dierenambulance deelde op Facebook het volgende: "Vaak denken we dat we alles wel gezien hebben, totdat het tegendeel weer bewezen wordt."

Evenement vandaag 11:28

Bereid je voor op de Alphense Bruggenrun

Op donderdag 20 juni vindt de 14e editie van de Alphense Bruggenrun plaats. Deze unieke hardlooptocht voert dwars door het oude centrum van Alphen aan den Rijn, met twee afstanden om uit te kiezen en talloze bruggen om te trotseren: de 10 km (33 bruggen) en de 5 km (21 bruggen). De 5 km route is ook uitstekend geschikt om op eigen tempo te wandelen. Het thema van dit jaar is "Oranje Boven", dus deelnemers worden aangemoedigd om in het oranje te verschijnen!

Sport vandaag 10:32

De eerste halve week van de Sportontmoeting zit erop

Woensdag 12 juni begon de Sportontmoeting van dit jaar met dertien deelnemende Alphense sportverenigingen, twee meer dan in 2023. De commissie Sportontmoeting hoopt dat er volgend jaar nog meer verenigingen zullen deelnemen.