Tamarinde The Indian Kitchen opent in het Alphense centrum: “Het draait allemaal om smaak en aroma”
Alphen aan den Rijn staat op het punt een nieuw restaurant in het Alphense centrum te verwelkomen. In het pand waar voorheen Kyoto zat, opent binnenkort Tamarinde The Indian Kitchen de deuren. “Het plan is om half juli te starten.”
Alphenaren staat altijd klaar om verschillende keukens te ontdekken en gerechten uit te proberen die op het menu staan. Dit keer wordt het de Indiase keuken bij Tamarinde The Indian Kitchen. “Het is waarschijnlijk het enige Indiase restaurant in een straal van 20 km van Alphen aan den Rijn waar authentieke Indiase gerechten worden geserveerd; het gaat niet om kruiden, maar om de smaakbeleving die we jullie willen laten ervaren", zegt de eigenaar.
Waarom Alphen aan den Rijn?
“Mensen stellen ons vaak de vraag: waarom Alphen aan den Rijn? Het is een strategisch gelegen plaats met gemakkelijke toegang tot grotere steden als Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Het is ook een relatief grote plaats voor een restaurant als de onze. Het hart van Alphen, en dan ook nog gelegen aan de Rijn, is de beste locatie die we ooit voor ons restaurant zouden kunnen hebben. We verwachten dat we met open armen verwelkomend zullen worden. In ruil daarvoor ondersteunen we de gemeenschap door zoveel mogelijk lokaal in te kopen en talent uit de buurt aan te nemen.”
Mix van traditioneel en modern
Chef-kok Sumedh Pednekar is een ervaren chef-kok uit Londen: een tweede thuis voor Indiaas eten. Hij brengt zowel oude, traditionele recepten als nieuwe moderne wendingen op deze traditionele recepten met zich mee. “We denken dat Alphenaren open staan om te experimenteren en nieuwe gerechten uit te proberen. We hebben ‘lokaal ingekocht en vers gemaakt’ hoog in het vaandel staan. Op onze menukaart vindt je zorgvuldig gekozen gerechten uit verschillende regio's van India om de variatie en beleving op tafel te brengen.”
Tamarinde The Indian Kitchen is een restaurant dat modern en traditioneel combineert in zowel keuken als inrichting. Chef Sumedh en zijn team creëren hun gerechten met zwier en verve, met alleen de beste en verste ingrediënten. “Wij leveren wijnen die perfect bij de smaken van onze keuken passen. Wat we ook bieden is een gezellige omgeving om een leuke tijd te beleven met vrienden en familie. We streven naar een ontspannen thuisgevoel bij een bezoek aan ons restaurant.”
Op zoek naar lokaal talent
Tamarinde The Indian Kitchen wil lokaal talent aannemen en goede arbeidsvoorwaarden bieden. “Wij verwelkomen de geïnteresseerde kandidaten achter de bar en in de bediening.” Ben je geïnteresseerd of ken je iemand anders die interesse heeft? Stuur dan een e-mail naar ddainternationalbv@gmail.com.