Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Tandarts Kroese nu Tandartsen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn heeft er een nieuwe tandartspraktijk bij. In mei 2022 heeft Tandartsen aan de Rijn in het centrum van Alphen aan den Rijn zijn deuren geopend. Bij binnenkomst merk je direct dat dit geen standaard tandartsenpraktijk is. Je voelt gelijk de huiselijke sfeer. En dat is precies wat Roos Kroese voor ogen had. “Iedereen moet zich hier prettig en gehoord voelen.”

Tandartsen aan de Rijn komt voort uit Tandartspraktijk Kroese. Dit zijn vader Rob Kroese en dochter Roos Kroese, beide geboren en getogen Alphenaren. Het stond dan ook vast dat Roos in Alphen een nieuwe praktijk zou beginnen. En dat wilde ze samen met haar vader Rob doen. Zo kunnen ze hun gezamenlijke passie voor tandheelkunde met elkaar én met de patiënten delen.

Innovatie, kennis en ervaring

Omdat de praktijk van Rob te klein was, gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie. Na een lange zoektocht kwamen ze uiteindelijk terecht in de Raadhuisstraat. “De ruimte was perfect voor de kleinschalige praktijk die we voor ogen hadden. Als je binnenstapt kom je terecht in een huiselijke praktijk. Het is echt een plek die prettig en vertrouwd aanvoelt”, glundert Roos.

Sinds oktober heeft Roos ook versterking van tandarts Daphne van Blooijs. Haar affiniteit gaat uit naar kinder- en bijzondere tandheelkunde. Daphne vertelt: “We hebben elkaar leren kennen via de opleiding. Grappig is dat we er later pas achter kwamen dat we allebei op het Scala College hier in Alphen hebben gezeten. Toeval bestaat niet!”

Een vertrouwd gezicht

Roos en Daphne hebben allebei hun eigen praktijk, met hun eigen vaste patiënten. “We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze patiënten. En dat doe je door altijd dezelfde mensen te zien”, vertelt Roos. Dat ze allebei hun eigen praktijk hebben, betekent niet dat ze alles alleen doen. “Onze patiënten de beste zorg bieden staat voorop. We werken daarom ook echt als een team. We overleggen veel en zijn er voor elkaar. Dat werkt perfect.”

Tandartsen aan de Rijn

Bij Tandartsen aan de Rijn kun je terecht voor het complete pakket: reguliere zorg, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en kleine correcties zoals aligners en tanden bleken. “En dat past bij ons”, stelt Roos. “We zijn een nieuwe praktijk met jonge tandartsen die kennis hebben van de nieuwste technieken. En natuurlijk met voldoende ervaring in huis.”

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? Tandartsen aan de Rijn ontvangt jou graag als nieuwe patiënt in hun praktijk aan de Raadhuisstraat 285. Schrijf je in via de website of neem contact op via 0172 47 39 65 of mail naar balie@tandartsenaanderijn.nl.

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.

 


Meer nieuws

Feestdagen vandaag 10:01

Bekijk hier alle activiteiten voor Koningsdag 2024!

Dit weekend viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat jij kunt doen zaterdag? Lees snel verder!

Advertorial Evenementen vandaag 09:07

Word vriend van het Bevrijdingsfestival

Het is bijna zover. Op 5 mei vieren we onze vrijheid met het gratis Bevrijdingsfestival in het centrum van Alphen. Vind jij het belangrijk om elk jaar stil te blijven staan bij onze vrijheid? En houd je ook van een feestje? Word dan Vriend van het Bevrijdingsfestival en doneer eenmalig een bedrag naar keuze.

Advertorial Sport gisteren 17:43

D.O.S. viert groot succes met Clubkampioenschap

Op zondag 21 april kwamen de schijnwerpers te staan op de turntalenten van Gymnastiekvereniging D.O.S. Alphen aan den Rijn tijdens het Clubkampioenschap voor recreatieve turners en turnsters. Met een deelname van 155 enthousiaste leden, waarvan velen voor het eerst deelnamen aan een wedstrijd, was het een sportieve en gezellige dag.

Politiek gisteren 16:22

Gemeentelijke erepenning voor Museumpark Archeon

Tijdens een feestelijke Limesbijeenkomst is woensdag 24 april de gemeentelijke erepenning door burgemeester Liesbeth Spies uitgereikt aan Museumpark Archeon. Het museum krijgt de penning voor verdiensten voor gemeente Alphen aan den Rijn op het gebied van educatie, cultuurbehoud, toerisme, sociale betrokkenheid en werkgelegenheid.

Advertorial Theater gisteren 15:09

Het boek Rust en Vreugd van Hendrik Groen in het theater!

Iedereen kent ze wel, de succesvolle dagboeken van Hendrik Groen waarin hij het dagelijks leven in zijn verzorgingshuis beschrijft. De schrijver heeft in een van zijn meest recente werken, Rust en Vreugd, zijn verzorgingshuis verruilt voor een volkstuin, waarvan de voorstelling binnenkort in Castellum te zien is!