Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Tandarts Kroese nu Tandartsen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn heeft er een nieuwe tandartspraktijk bij. In mei 2022 heeft Tandartsen aan de Rijn in het centrum van Alphen aan den Rijn zijn deuren geopend. Bij binnenkomst merk je direct dat dit geen standaard tandartsenpraktijk is. Je voelt gelijk de huiselijke sfeer. En dat is precies wat Roos Kroese voor ogen had. “Iedereen moet zich hier prettig en gehoord voelen.”

Tandartsen aan de Rijn komt voort uit Tandartspraktijk Kroese. Dit zijn vader Rob Kroese en dochter Roos Kroese, beide geboren en getogen Alphenaren. Het stond dan ook vast dat Roos in Alphen een nieuwe praktijk zou beginnen. En dat wilde ze samen met haar vader Rob doen. Zo kunnen ze hun gezamenlijke passie voor tandheelkunde met elkaar én met de patiënten delen.

Innovatie, kennis en ervaring

Omdat de praktijk van Rob te klein was, gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie. Na een lange zoektocht kwamen ze uiteindelijk terecht in de Raadhuisstraat. “De ruimte was perfect voor de kleinschalige praktijk die we voor ogen hadden. Als je binnenstapt kom je terecht in een huiselijke praktijk. Het is echt een plek die prettig en vertrouwd aanvoelt”, glundert Roos.

Sinds oktober heeft Roos ook versterking van tandarts Daphne van Blooijs. Haar affiniteit gaat uit naar kinder- en bijzondere tandheelkunde. Daphne vertelt: “We hebben elkaar leren kennen via de opleiding. Grappig is dat we er later pas achter kwamen dat we allebei op het Scala College hier in Alphen hebben gezeten. Toeval bestaat niet!”

Een vertrouwd gezicht

Roos en Daphne hebben allebei hun eigen praktijk, met hun eigen vaste patiënten. “We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze patiënten. En dat doe je door altijd dezelfde mensen te zien”, vertelt Roos. Dat ze allebei hun eigen praktijk hebben, betekent niet dat ze alles alleen doen. “Onze patiënten de beste zorg bieden staat voorop. We werken daarom ook echt als een team. We overleggen veel en zijn er voor elkaar. Dat werkt perfect.”

Tandartsen aan de Rijn

Bij Tandartsen aan de Rijn kun je terecht voor het complete pakket: reguliere zorg, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en kleine correcties zoals aligners en tanden bleken. “En dat past bij ons”, stelt Roos. “We zijn een nieuwe praktijk met jonge tandartsen die kennis hebben van de nieuwste technieken. En natuurlijk met voldoende ervaring in huis.”

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? Tandartsen aan de Rijn ontvangt jou graag als nieuwe patiënt in hun praktijk aan de Raadhuisstraat 285. Schrijf je in via de website of neem contact op via 0172 47 39 65 of mail naar balie@tandartsenaanderijn.nl.

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.

 


Meer nieuws

Advertorial Horeca gisteren 17:09

Vier de liefde bij McDonald's Alphen aan den Rijn

Valentijnsdag. De dag van de liefde. Om die dag te vieren organiseert McDonald's op 14 februari diverse leuke acties. Wil jij weten wat je kan verwachten die dag? Lees dan snel verder.

Politie en handhaving gisteren 16:18

Sorteerbedrijf treft mogelijk explosief aan

Op vrijdagochtend 27 januari werd de politie naar een bedrijf, gespecialiseerd in het sorteren van metalen, aan de Tankval in Alphen aan den Rijn gestuurd. Medewerkers van het sorteerbedrijf hadden hier tijdens werkzaamheden mogelijk een explosief aangetroffen.

Werkzaamheden gisteren 15:24

Dit gaat er gebeuren tijdens de onderhoudswerkzaamheden aan Rijndijk-Oost

Op dinsdag 7 februari starten de werkzaamheden voor het onderhoud aan de Rijndijk-Oost. Tijdens de werkzaamheden zal het gedeelte tussen De Hoorn en het Oostvaartpad afgesloten zijn voor alle gemotoriseerd doorgaand verkeer. Maar wat voor werkzaamheden zullen er uitgevoerd worden?

Politie en handhaving gisteren 14:33

Politie gaat meer controleren op sluipverkeer bij de Oudshoornseweg

Dat je met de auto niet meer vanaf het begin van de Oudshoornseweg naar het eind kan wordt door sommige inwoners als vervelend ervaren. Je moet dan namelijk ‘helemaal omrijden’. Sommige weggebruikers kiezen daarom alsnog voor de korte route over de Oudshoornseweg, wat verboden is.

Advertorial Werken gisteren 13:39

Danny groeit bij Duijvelaar, van stagiair naar productmanager

Danny: “In 1995 deed ik mijn afstudeerproject van de Amsterdamse Scheepvaartschool bij Duijvelaar Pompen. Nu nog een baan; de behulpzame dames van de marketingafdeling van Duijvelaar hebben mij destijds geholpen met het schrijven van mijn sollicitatiebrief. Ik werd aangenomen en ik ben nu productmanager bij Duijvelaar. Maar ik ben daar ooit begónnen als servicemonteur.”

Politie en handhaving gisteren 12:46

Auto-inbraak Kerk en Zanen: dashboard van een BMW verwijderd

In de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 januari heeft er een auto-inbraak plaatsgevonden in Kerk en Zanen. De daders gingen niet met lege handen naar huis. Zij hebben het dashboard van de BMW meegenomen.