Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Tandarts Kroese nu Tandartsen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn heeft er een nieuwe tandartspraktijk bij. In mei 2022 heeft Tandartsen aan de Rijn in het centrum van Alphen aan den Rijn zijn deuren geopend. Bij binnenkomst merk je direct dat dit geen standaard tandartsenpraktijk is. Je voelt gelijk de huiselijke sfeer. En dat is precies wat Roos Kroese voor ogen had. “Iedereen moet zich hier prettig en gehoord voelen.”

Tandartsen aan de Rijn komt voort uit Tandartspraktijk Kroese. Dit zijn vader Rob Kroese en dochter Roos Kroese, beide geboren en getogen Alphenaren. Het stond dan ook vast dat Roos in Alphen een nieuwe praktijk zou beginnen. En dat wilde ze samen met haar vader Rob doen. Zo kunnen ze hun gezamenlijke passie voor tandheelkunde met elkaar én met de patiënten delen.

Innovatie, kennis en ervaring

Omdat de praktijk van Rob te klein was, gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie. Na een lange zoektocht kwamen ze uiteindelijk terecht in de Raadhuisstraat. “De ruimte was perfect voor de kleinschalige praktijk die we voor ogen hadden. Als je binnenstapt kom je terecht in een huiselijke praktijk. Het is echt een plek die prettig en vertrouwd aanvoelt”, glundert Roos.

Sinds oktober heeft Roos ook versterking van tandarts Daphne van Blooijs. Haar affiniteit gaat uit naar kinder- en bijzondere tandheelkunde. Daphne vertelt: “We hebben elkaar leren kennen via de opleiding. Grappig is dat we er later pas achter kwamen dat we allebei op het Scala College hier in Alphen hebben gezeten. Toeval bestaat niet!”

Een vertrouwd gezicht

Roos en Daphne hebben allebei hun eigen praktijk, met hun eigen vaste patiënten. “We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze patiënten. En dat doe je door altijd dezelfde mensen te zien”, vertelt Roos. Dat ze allebei hun eigen praktijk hebben, betekent niet dat ze alles alleen doen. “Onze patiënten de beste zorg bieden staat voorop. We werken daarom ook echt als een team. We overleggen veel en zijn er voor elkaar. Dat werkt perfect.”

Tandartsen aan de Rijn

Bij Tandartsen aan de Rijn kun je terecht voor het complete pakket: reguliere zorg, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en kleine correcties zoals aligners en tanden bleken. “En dat past bij ons”, stelt Roos. “We zijn een nieuwe praktijk met jonge tandartsen die kennis hebben van de nieuwste technieken. En natuurlijk met voldoende ervaring in huis.”

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? Tandartsen aan de Rijn ontvangt jou graag als nieuwe patiënt in hun praktijk aan de Raadhuisstraat 285. Schrijf je in via de website of neem contact op via 0172 47 39 65 of mail naar balie@tandartsenaanderijn.nl.

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.

 


Meer nieuws

Natuur, recreatie en reizen vandaag 15:14

De ijzige dromen van Alphen: komt de langverwachte ijsbaan dan toch?

In de winter van 2024 staat eindelijk de realisatie van de langverwachte ijsbaan in Alphen op het programma. Het verlangen naar een eigen schaatslocatie was opgenomen in het huidige coalitieakkoord, maar sindsdien is er weinig vooruitgang geboekt op dit gebied. Nu lijkt er eindelijk beweging in te komen.

Advertorial Maatschappelijk vandaag 14:03

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober

Buurthuis AquaRijn bruist in oktober. Naast de reguliere activiteiten zoals inloop koffiemorgens, de donderdagmiddaglunch en de schildermiddag zijn er in oktober een aantal bijzondere activiteiten voor de bewoners van Alphen Noord.

Sport vandaag 11:35

Meld je aan voor de jongtalenten selectietest van DOS

Vind jij turnen ook het leukste wat er is? Dan is dit echt iets voor jou. Op zondag 1 oktober van 12:30 tot 14:30 uur organiseert DOS een jongtalenten selectietest. Ben jij geboren in 2016, 2017 of 2018 en ben jij altijd aan het klimmen en klauteren? Dan is dit misschien iets voor jou. Ben je iets ouder en heb je al wat turnervaring? Ook dan ben je van harte welkom!