Josh Walet
Advertorial Alphens Magazine 2022

Tandarts Kroese nu Tandartsen aan de Rijn

Alphen aan den Rijn heeft er een nieuwe tandartspraktijk bij. In mei 2022 heeft Tandartsen aan de Rijn in het centrum van Alphen aan den Rijn zijn deuren geopend. Bij binnenkomst merk je direct dat dit geen standaard tandartsenpraktijk is. Je voelt gelijk de huiselijke sfeer. En dat is precies wat Roos Kroese voor ogen had. “Iedereen moet zich hier prettig en gehoord voelen.”

Tandartsen aan de Rijn komt voort uit Tandartspraktijk Kroese. Dit zijn vader Rob Kroese en dochter Roos Kroese, beide geboren en getogen Alphenaren. Het stond dan ook vast dat Roos in Alphen een nieuwe praktijk zou beginnen. En dat wilde ze samen met haar vader Rob doen. Zo kunnen ze hun gezamenlijke passie voor tandheelkunde met elkaar én met de patiënten delen.

Innovatie, kennis en ervaring

Omdat de praktijk van Rob te klein was, gingen ze op zoek naar een nieuwe locatie. Na een lange zoektocht kwamen ze uiteindelijk terecht in de Raadhuisstraat. “De ruimte was perfect voor de kleinschalige praktijk die we voor ogen hadden. Als je binnenstapt kom je terecht in een huiselijke praktijk. Het is echt een plek die prettig en vertrouwd aanvoelt”, glundert Roos.

Sinds oktober heeft Roos ook versterking van tandarts Daphne van Blooijs. Haar affiniteit gaat uit naar kinder- en bijzondere tandheelkunde. Daphne vertelt: “We hebben elkaar leren kennen via de opleiding. Grappig is dat we er later pas achter kwamen dat we allebei op het Scala College hier in Alphen hebben gezeten. Toeval bestaat niet!”

Een vertrouwd gezicht

Roos en Daphne hebben allebei hun eigen praktijk, met hun eigen vaste patiënten. “We vinden het belangrijk om een band op te bouwen met onze patiënten. En dat doe je door altijd dezelfde mensen te zien”, vertelt Roos. Dat ze allebei hun eigen praktijk hebben, betekent niet dat ze alles alleen doen. “Onze patiënten de beste zorg bieden staat voorop. We werken daarom ook echt als een team. We overleggen veel en zijn er voor elkaar. Dat werkt perfect.”

Tandartsen aan de Rijn

Bij Tandartsen aan de Rijn kun je terecht voor het complete pakket: reguliere zorg, mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en kleine correcties zoals aligners en tanden bleken. “En dat past bij ons”, stelt Roos. “We zijn een nieuwe praktijk met jonge tandartsen die kennis hebben van de nieuwste technieken. En natuurlijk met voldoende ervaring in huis.”

Op zoek naar een (nieuwe) tandarts? Tandartsen aan de Rijn ontvangt jou graag als nieuwe patiënt in hun praktijk aan de Raadhuisstraat 285. Schrijf je in via de website of neem contact op via 0172 47 39 65 of mail naar balie@tandartsenaanderijn.nl.

Dit artikel is eerder verschenen in de elfde editie (december 2022) van het Alphens.nl Magazine. Heb je het magazine niet ontvangen? Je kunt een exemplaar ophalen op ons kantoor aan de Raadhuisstraat 211.

 


Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: