Josh Walet

Tandenstokers tussen deuren aangetroffen

De politie waarschuwt via Facebook bewoners van de Planetenbuurt in Alphen aan den Rijn. Hier zijn afgelopen weekend bij meerdere woningen tandenstokers tussen de voordeuren aangetroffen.      

Via camerabeelden is de politie erachter gekomen dat een onguur stel hiervoor verantwoordelijk is. De methode die het stel gebruikt is niet onbekend bij de politie. Op deze manier proberen inbrekers te achterhalen welke bewoners wel of niet op vakantie zijn, zodat zij hun slag kunnen slaan.

De politie verzoekt bewoners alert te zijn op de methode om inbraken te voorkomen. Mocht je tandenstokers tussen je deur vinden, waarschuw dan de politie via 0900-8844 of stuur ze een privébericht via Facebook. De politie hoopt zo in kaart te brengen in welke wijken dit voorkomt.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:56

Afsluiting N11 tussen Alpherium en Bodegraven

Let op! Van vrijdagavond 15 tot en met zaterdag 16 november zal de N11 tussen het Alpherium en Bodegraven afgesloten zijn in verband met onderhoudswerkzaamheden.

Advertorial Cultuur vandaag 11:12

Sacha de Boer in Parkvilla

In 2013 stopte Sacha de Boer met haar werk als nieuwslezeres van het NOS-Journaal en besloot zij zich helemaal te wijden aan haar oorspronkelijke beroep van fotografe. Over dat werk komt zij op zondag 24 november op uitnodiging van Fotoclub Alphoto vertellen in het theater van Parkvilla in Alphen. Sacha de Boer laat daarbij tientallen foto's zien uit haar rijke oeuvre.

Overige vandaag 10:21

SERA neemt FD Gazellen Award in ontvangst

Op donderdagmiddag 14 november mocht SERA opnieuw een FD Gazellen Award in ontvangst nemen. Het Financieel Dagblad reikt deze prijs uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Politiek vandaag 08:53

Politiek steunt voorstel van SAT, TEAN en Nieuwe Sloot

De gemeenteraad van Alphen aan den Rijn wil dat wethouders Van Velzen en Schotanus variant 4 uitwerken om de Stichting Alphense Tennisparken (SAT) voor een faillissement te behoeden. De raad maakt in december een keuze tussen deze en de door de wethouders voorgestelde oplossing.