La Cubanita
Advertorial Horeca

Tapas van La Cubanita nu ook bij jou thuisbezorgd!

De horeca blijft voorlopig nog gesloten. Mis jij de heerlijke tapas van La Cubanita? Treur dan niet langer, want La Cubanita start in Alphen met afhalen en thuisbezorgen! Zo kun je toch genieten van jouw favoriete tapas.

Van donderdag t/m zondag kun je tapas bestellen bij La Cubanita. Voor € 12,50 kun je vier verschillende tapas bestellen. Kies voor een tapasbox met vier koude tapas naar keuze, of juist voor een tapasbox met vier warme tapas. Bij elke tapa die je extra besteld, betaal je € 3,50. Denk bijvoorbeeld aan de carpaccio, maïskolfjes met roomboter en zeezout, aardappeltjes, toast met zalm of de cheesecake als toetje. De tapas bestel je eenvoudig via de website of via de website van de Alphens Restaurantweek bij jou thuis (vanaf donderdag beschikbaar).

Dinerbon

Wil jij liever wachten totdat je weer in het restaurant terecht kan? Steun La Cubanita dan door nu alvast een dinerbon te kopen. Hiermee steun je niet alleen La Cubanita, maar heb je zelf ook iets om naar uit te kijken. Zodra het restaurant dan weer open is, kun je zelf beslissen wanneer je langskomt!

Wil jij La Cubanita steunen door een dinerbon te kopen? Koop jouw cadeaubon via helpdehoreca.nl, of stuur een mail naar alphen@lacubanita.nl en vermeld de volgende gegevens:

  • Naam
  • Adres
  • Waarde van de dinerbon

De dinerbon krijg je, gelijk aan de waarde die je doorgeeft, per post thuisgestuurd.

LaCubanita_afhalen-bezorg_2020_Maart_FB_Header_big_851x315_v1.jpg


Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 17:43

Prachtige samenwerking Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn

Korenmolen de Eendracht en Brugwachtertje aan den Rijn hebben afgesproken dat in het Brugwachtershuisje bij de Alphense Brug nieuwe kadopakketjes worden verkocht. Daarin speciale meelproducten van de Molen, aangevuld met enkele leuke dingen, zoals bijvoorbeeld een garde, een mini taartvorm, een mini deegrollertje, stroop, Hollandse snoep of theedoek etc.

Politiek vandaag 16:51

Gemeente gaat begrijpelijk communiceren

Donderdag 28 maart heeft wethouder Gert van den Ham de Direct Duidelijk Deal ondertekend. De deal is onderdeel van de landelijke campagne Direct Duidelijk. Doel is dat alle overheden, dus ook alle gemeenten, duidelijke informatie geven aan hun inwoners.

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.

Verkeer en vervoer vandaag 12:09

Meer verkeersdrukte verwacht vanwege het paasweekend

Met het paasweekend in het vooruitzicht wordt verwacht dat zowel vandaag als het komende weekend drukker zullen zijn op de wegen dan normaal. Vooral op donderdag 28 maart moeten weggebruikers rekening houden met een vroege en drukke avondspits.