Josh Walet

Taptoe vult het Burgemeester Visserpark met muziek

Op de regenachtige zaterdagavond kwamen verschillende muziekkorpsen uit de regio naar het Burgemeester Visserpark om op te treden tijdens de Taptoe. Dit jaar pakte de organisatie extra uit.

Voorafgaand aan de Alphense Jaarmarkt vond zaterdag 17 september om 20:00 uur traditiegetrouw de Taptoe plaats. In plaats van op het Stadhuisplein vond de muzikale show dit jaar plaats in het Burgemeester Visserpark. Dit vanwege de vergoening van het plein. Muziekkorpsen uit de hele regio kwamen samen voor het oude raadhuis om er een groot muzikaal feest van te maken.

Zo waren Jeugdshowband Irene uit Ede (deelnemer WMC 2022), Showband Jong Holland uit Zwijndrecht (tweede plaats op WMC 2022 tweede divisie), Drumfanfare TTH uit Hazerswoude-Dorp, Showband Irene uit Ede (GOUD op WMC 2022 Championship divisie), Showcombinatie Con Brio/DSS uit Alphen a/d Rijn / Aarlanderveen, Show- & Marchingband AMIGO uit Leiden aanwezig bij de muzikale show.

Taptoe 2022

Taptoe 2022

Taptoe 2022

Taptoe 2022


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Sport vandaag 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken vandaag 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk vandaag 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.

Advertorial Film vandaag 09:44

Een nieuwe Première Night bij Castellum!

Op woensdag 10 juli komt er een nieuwe Première Night naar Castellum, namelijk Fly Me to the Moon! Bij binnenkomst wordt je meteen verwend met een glaasje bubbels, waarna je als allereerste de gloednieuwe film kan bekijken!

Advertorial Evenement gisteren 16:34

Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren!

Ben jij klaar voor een avond vol hersenkrakers en gezelligheid? Ga dan dé uitdaging aan met je team? Doe mee met de maandelijkse Pubquiz van De Beren en test jouw kennis en vaardigheden terwijl je geniet van de gezellige sfeer in het restaurant.

Werkzaamheden Raadhuisstraat gisteren 15:12

Werkzaamheden en bereikbaarheid Raadhuisstraat

Deze week zijn de werkzaamheden aan de aanleg van de riolering en het straatwerk in de Raadhuisstraat verdergegaan. Het nieuwe straatwerk is inmiddels volledig vernieuwd van gevel tot gevel tot aan Dirty Harry Tattoos. Lees hieronder een overzicht van de werkzaamheden die volgende week (week 26) zullen plaatsvinden: