Josh Walet

Taptoe vult het Burgemeester Visserpark met muziek

Op de regenachtige zaterdagavond kwamen verschillende muziekkorpsen uit de regio naar het Burgemeester Visserpark om op te treden tijdens de Taptoe. Dit jaar pakte de organisatie extra uit.

Voorafgaand aan de Alphense Jaarmarkt vond zaterdag 17 september om 20:00 uur traditiegetrouw de Taptoe plaats. In plaats van op het Stadhuisplein vond de muzikale show dit jaar plaats in het Burgemeester Visserpark. Dit vanwege de vergoening van het plein. Muziekkorpsen uit de hele regio kwamen samen voor het oude raadhuis om er een groot muzikaal feest van te maken.

Zo waren Jeugdshowband Irene uit Ede (deelnemer WMC 2022), Showband Jong Holland uit Zwijndrecht (tweede plaats op WMC 2022 tweede divisie), Drumfanfare TTH uit Hazerswoude-Dorp, Showband Irene uit Ede (GOUD op WMC 2022 Championship divisie), Showcombinatie Con Brio/DSS uit Alphen a/d Rijn / Aarlanderveen, Show- & Marchingband AMIGO uit Leiden aanwezig bij de muzikale show.

Taptoe 2022

Taptoe 2022

Taptoe 2022

Taptoe 2022


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Sport vandaag 10:23

ARC MO13-1 kampioen in Hoofdklasse C

Na een zwaarbevochten 0-1 overwinning op sportpark Ter Specke tegen regerend kampioen FC Lisse, zijn de meiden van ARC O-13 onder leiding van het trainers trio Kraaij, Janssen en Lagerweij op overtuigende wijze kampioen geworden in de Hoofdklasse C.

Advertorial Evenementen vandaag 09:17

Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen

Onder het genot van een hapje en een drankje kennismaken met misschien wel jouw nieuwe baan en collega’s. Het kan! Veldsink Advies organiseert op 15 juni 2023 het Veldsink Advies Carrière Event in Zevenhuizen. Tijdens dit evenement maken mensen kennis met het werk in de verzekeringsbranche en onderzoeken ze of het werk in deze sector bij hen past.

Sport vandaag 08:09

Alphia speelt ook volgend seizoen in de 2e klasse

Wat een ontknoping van het seizoen 2022-2023 werd het gisteren op De Bijlen. Het hele seizoen waren alle teams aan elkaar gewaagd en daardoor bleef het spannend tot de laatste wedstrijd. De opdracht voor Alphia voorafgaand aan de wedstrijd tegen Esto was duidelijk. De Alphianen moesten winnen om een veilige plek in de ranglijst te behalen. 

Sport vandaag 08:06

ARC 1 sluit af met nederlaag

De belangen waren groot voor ARC. Als Nieuwenhoorn niet zou winnen en ARC wel dan zou de 3e periode een prooi zijn voor ARC. Het eerste gebeurde, maar ARC verloor met 1 - 0 van Capelle.

Sport vandaag 08:04

Boys 1 sluit af met zege en elfde plek

Alphense Boys sloot het seizoen ’22-’23 op Eerste Pinksterdag af met een 4-1 overwinning bij Alcides en - uiteindelijk – met een elfde plaats op de ranglijst. De doelstelling (vier of vijf clubs onder zich houden) werd daarmee behaald en ook in het nieuwe seizoen is Boys 1 dus Vierde Divisionist.