TEAN

TEAN organiseert clinics voor de jeugd

TEAN biedt de jeugd van 6 t/m 12 jaar de mogelijkheid om te komen tennissen, ook al ben je geen lid van de club. Speciaal voor hen organiseert de Alphense tennisvereniging een aantal clinics om lekker te kunnen bewegen en tegelijkertijd kennis te maken met tennis.

TEAN is de oudste tennisvereniging van Alphen aan den Rijn en ligt midden in het centrum aan de Prins Bernhardlaan 37. TEAN: "Tennis is momenteel de veiligste sport, omdat je met gemak nog wel veel meer dan 1,5 meter afstand kan houden! Bovendien speel je toch gezellig met andere kinderen."

Op de club wordt tennisles gegeven door tennisschool I’m Tennis. "Gertjan Egberink en Michael Haverkamp zijn twee deskundige trainers die veel jeugdleden bij TEAN op een enthousiaste wijze tennisles geven. En beide heren kunnen zelf ook niet onverdienstelijk tennissen. Wie wil geen tennisles van hen?"

Alle jeugd tussen 6 en 12 jaar is welkom. Alle vriendjes en vriendinnetjes mogen ook gezellig langskomen. De tennisclinics zijn gratis en vinden plaats op zaterdag 23 en 30 mei. Van 12:00 tot 13:00 staan Gertjan en Michael voor je klaar.

In verband met de RIVM-maatregelen kun je alleen niet zomaar naar de tennisclub toekomen. Stuur daarom vooraf een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar alphentennist@tean.nl, dan neemt TEAN contact met je op. Een tennisracket kan je lenen. Zelf zorg je voor sportschoenen (zonder noppen).


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Muziek gisteren 15:07

Talent van de maand: Roberto van Raamsdonk

De 22-jarige Roberto van Raamsdonk (Rovara) uit Alphen timmert hard aan de weg. Samen met de winnaar van The X Factor in Australië, Joey Djia brengt hij deze maand een single uit. “Ik ben heel erg trots op het resultaat.”

De Heerlijkheid van Alfen gisteren 13:24

De Heerlijkheid van Alfen: strategisch Alphen

Alphen was in de middeleeuwen en later niet alleen een gezapig dorp van boeren en turfgravers. Vlakbij lag een belangrijk strategisch punt waar hard om werd gevochten: de Goudse sluis. Gastauteur Bertus Brokamp is Alphenaar, militair historisch geograaf, maakt harnassen en doet steekspelen in het openluchtmuseum Archeon. Hij heeft zich verdiept in de militaire kant van de Alphense geschiedenis.

Advertorial Winkels gisteren 11:12

Primera Aarhof start met digitaliseren van oud beeld-, en geluidsmateriaal

Voor veel mensen een bekende vraag: wat doen we met al die oude negatieven? Of: zou het niet zonde zijn als onze trouwfilm verloren zou gaan? Primera Jacobs in Winkelcentrum Aarhof heeft het antwoord. Je kunt sinds kort terecht voor het digitaliseren van kostbare dia's, negatieven, alle gangbare videoformaten zoals VHS, MiniDV, Hi8, Super8, Vinyl, en nog veel meer!

Coronavirus in Alphen gisteren 10:17

Aquasport, peuterzwemmen en recreatief zwemmen hervat

Vanaf maandag 8 juni start De Thermen2 weer met Aquarobics, Seniorfit, Peuterzwemmen en Recreatief zwemmen. De Thermen2 mocht de zwembaden in Alphen aan den Rijn drie weken geleden weer openen. De herstart van zwemlessen en banenzwemmen bleek zo soepel te zijn verlopen dat een volgende stap gezet kan worden.

Heel Alphen Beweegt gisteren 09:33

#HeelAlphenBeweegt brengt Alphenaren in beweging

Bewegen is belangrijk. Door te bewegen blijf je gezond en zit je lekkerder in je vel. Bewegen, en daarmee zorgen voor je gezondheid, is essentieel voor jong en oud. Maar bewegen heeft ook een sociale component, want het zorgt voor een gevoel van verbondenheid. Daarom wordt op maandag 8 juni gestart met #HeelAlphenBeweegt.

Blog Opinie 5 jun. 2020 19:59

MINERVA Vakantie

Hoewel de grenzen opengaan en de vliegtuigen worden afgestoft, denk ik toch dat er veel meer mensen dan andere jaren gewoon thuis vakantie gaan vieren. Dat mag geen probleem zijn, want er is een mooie warme zomer voorspeld.