TEAN

TEAN organiseert clinics voor de jeugd

TEAN biedt de jeugd van 6 t/m 12 jaar de mogelijkheid om te komen tennissen, ook al ben je geen lid van de club. Speciaal voor hen organiseert de Alphense tennisvereniging een aantal clinics om lekker te kunnen bewegen en tegelijkertijd kennis te maken met tennis.

TEAN is de oudste tennisvereniging van Alphen aan den Rijn en ligt midden in het centrum aan de Prins Bernhardlaan 37. TEAN: "Tennis is momenteel de veiligste sport, omdat je met gemak nog wel veel meer dan 1,5 meter afstand kan houden! Bovendien speel je toch gezellig met andere kinderen."

Op de club wordt tennisles gegeven door tennisschool I’m Tennis. "Gertjan Egberink en Michael Haverkamp zijn twee deskundige trainers die veel jeugdleden bij TEAN op een enthousiaste wijze tennisles geven. En beide heren kunnen zelf ook niet onverdienstelijk tennissen. Wie wil geen tennisles van hen?"

Alle jeugd tussen 6 en 12 jaar is welkom. Alle vriendjes en vriendinnetjes mogen ook gezellig langskomen. De tennisclinics zijn gratis en vinden plaats op zaterdag 23 en 30 mei. Van 12:00 tot 13:00 staan Gertjan en Michael voor je klaar.

In verband met de RIVM-maatregelen kun je alleen niet zomaar naar de tennisclub toekomen. Stuur daarom vooraf een mail met je naam, leeftijd en telefoonnummer naar alphentennist@tean.nl, dan neemt TEAN contact met je op. Een tennisracket kan je lenen. Zelf zorg je voor sportschoenen (zonder noppen).


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen gisteren 17:06

Robbert Zantingh stopt bij het Vakantiespel

Voorzitter Robbert Zantingh stopt per 1 september 2021 bij Stichting Vakantiespel. ‘’Het is een dubbel gevoel. Enerzijds ga ik het enorm missen, anderzijds heb ik het gevoel dat ik er voldoende uit heb gehaald.’’

Alphens Restaurantweek gisteren 15:54

De Beren bij jou thuis: genieten is het belangrijkste

De komende weken organiseren wij de Alphens Restaurantweek bij jou thuis! Wij brengen je in de gelegenheid om kennis te maken met de beste restaurants in Alphen en omstreken. Dit keer vertellen we je alles over de heerlijke gerechten die je bij De Beren Alphen aan den Rijn kunt bestellen.

Algemeen gisteren 15:05

‘Aandachtskaartjes’ met gehaakte bloemen overal te vinden in Alphen

Door heel Alphen hangen verschillende ‘aandachtskaartjes’ met een gehaakte bloem. Op deze kaartjes staat de tekst: 'Ik ben een vergeet-mij-nietje. Vandaag ben ik opgehangen door het Bloemenvrouwtje om je dag een beetje op te fleuren.’’ Met dit initiatief wil het Bloemenvrouwtje mensen graag een glimlach op hun gezicht bezorgen.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 13:28

Toyota van Ekris ziet occasion verkoop stijgen door corona

Tweedehandsauto’s zijn behoorlijk in trek dit jaar. In juli was er zelfs sprake van een nieuw maandrecord. Branchevereniging Bovag concludeerde eerder dat tweedehandsauto’s door de coronacrisis aan populariteit winnen, deels vanwege het feit dat het openbaar vervoer nu door veel Nederlanders gemeden wordt.

Evenementen gisteren 12:53

Denk mee over het evenementenbeleid

Door corona kunnen evenementen nu niet plaatsvinden. Deze tijd wil de gemeente Alphen aan den Rijn dan ook gebruiken om het evenementenbeleid te evalueren. Inwoners van de gemeente mogen hierover meedenken.