Josh Walet
Blog Sport

Teleurstellend voetbalweekeinde

Het voetbalprogramma van afgelopen weekeinde was bepaald niet uitnodigend. De hoofdklassers hoefden niet in actie te komen en dan werd ook nog eens de wedstrijd Alphen – Kethel Spaland geschrapt. Bij de Schiedamse ploeg kampten te veel spelers met corona. 

Zo resteerden zaterdag alleen Alphia – SV VVC en Sportief – Alphense Boys. Dat leken op voorhand geen topduels. Alphia zou ongetwijfeld met grote cijfers gaan winnen, want de club uit Nieuw Vennep had nog geen punt op de lijst staan en had zelfs nog geen doelpunt gemaakt. Alphense Boys zou in Noorden zo maar eens de eerste punten kunnen gaan pakken tegen het eveneens nog puntloze Sportief.

Het liep allemaal compleet anders. Alphia was in de eerste helft oppermachtig, maar miste de mooiste kansen. Pas in minuut 41 wist Vincent Hoogervorst voor het eerst raak te mikken. Hij kreeg de door jeugdvoorzitter Michael Hofhuis geschonken bal min of meer bij toeval voor de voeten en roste hem in het net. Dat betekende een magere 1-0 ruststand, maar de score ging natuurlijk na de pauze fors opgevoerd worden. Niet dus.

De mensen die anderhalve minuut na de aftrap uit de kantine kwamen dachten dat er iets mis was met het scorebord, want onder het woord gasten stond ook een 1. Dat bleek echter wel degelijk te kloppen. Door een enorme blunder van keeper Boas Vet was de eerste competitietreffer van VVC een feit. Het spel van de thuisclub zakte steeds verder weg en de gasten werden gewoon beter dan het team van Marcel Vondeling. Het bleef 1-1 en dat was voor Alphia eigenlijk een blamage. Dat kan ook gezegd worden van Alphense Boys, dat zelfs door Sportief werd weggespeeld: 5-1.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Beauty en verzorging vandaag 13:19

Ontdek de persoonlijke aanpak van Complete Skincare!

Bij Complete Skincare begrijpen ze dat je huid voortdurend verandert en daarom geloven ze niet in standaardbehandelingen. “Onze aanpak is gebaseerd op je unieke huidconditie die bij elk bezoek kan verschillen”, vertelt Madeline, eigenaresse van Complete Skincare. Ben jij benieuwd naar de persoonlijke benadering? Lees verder om meer te ontdekken over de unieke behandelmethode van Complete Skincare.

Politie en handhaving vandaag 10:40

Jonge dieven betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn

Op zaterdagmiddag 20 april werd een winkeldief op heterdaad betrapt bij Intersport in Alphen aan den Rijn. De politie werd rond 13:30 uur gealarmeerd nadat het winkelpersoneel knipgeluiden uit een pashokje had gehoord. Bij onderzoek bleek dat twee jongemannen diefstallabels van kleding aan het verwijderen waren.

Advertorial Evenement vandaag 09:25

The Chicago Funk live op Sama Sama Maluku Festival 2024

Op 7 juli 2024 kun je genieten van fun en soul met The Chicago Funk, geprezen als de beste Earth, Wind & Fire tribute band ter wereld! Op 5 april speelden ze de pannen van het Castellum Theater, waar de bezoekers hebben genoten van deze swingende avond.

Advertorial Winactie Sport gisteren 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!