Tempo/Klaverblad verzekeringen niet opgewassen tegen PKC/SWKGroep

In Papendrecht was Tempo/Klaverblad verzekeringen zaterdagavond 16 november geen partij voor PKC/SWKGroep. Jelle Steenbeek was topscoorder met 7 treffers, maar de winst ging met 32 - 20 naar PKC.

Na een indrukwekkende minuut stilte, vanwege een trieste gebeurtenis binnen PKC, wist de ploeg sterk van start te gaan. De eerste 3 schoten vielen er direct in. Binnen 5 minuten stond Tempo/Klaverblad verzekeringen met 8-1 achter. De aanvallen van het vlaggenschip gingen moeizaam door de beperkte rebound. Ook de passing verliep niet altijd soepel.

Na de aangevraagde time-out door trainer Blok kwam Tempo/Klaverblad verzekeringen beter in het spel. Het gat in doelpunten werd kleiner, maar na een laatste rush van PKC/SWKgroep werd het toch 18-7 in de eerste helft.

Na rust vielen de doelpunten om en om. Het verschil in score werd niet kleiner dus van echte spanning was dan ook geen sprake. Ondanks 7 treffers van Jelle Steenbeek en 5 van Edwin van der Weijde werd het uiteindelijk toch 32 - 20 in het voordeel van de Papendrechtse club.
Volgende week treffen de Alphenaren, voor hun derde wedstrijd, in de League KZ/Thermo 4U om 20:00 uur in Koog aan de Zaan.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 17:23

Bewoners in actie voor omstreden Ziendeweg

Is het kunst? Is het wetenschap? Is het activisme? Bewoners uit Zwammerdam en omgeving hebben zaterdag 642 witte kruisen langs de Ziendeweg tussen Alphen en Nieuwkoop geplaatst. Op poëtische wijze vragen ze hiermee aandacht voor de vele verkeerslachtoffers langs deze weg.

Dronefotografie vandaag 14:32

Alphen vanuit de lucht: de Engelse landschapsstijl in het Alphense Bospark

Vanuit de lucht ziet alles er net even anders uit. Daarom neemt de Alphense fotograaf Josh Walet ons elke zaterdag mee op reis door Alphen met zijn drone. Zo beleef je Alphen in vogelvlucht. Deze week het Bospark, dat in de jaren ’30 werd aangelegd in het kader van werkverschaffing.

Alphense Zendmast vandaag 12:06

Alphense zendmast blauw en geel verlicht voor Alphen Samen Sterk

Zaterdagavond 8 mei is de Alphense zendmast verlicht voor Alphen Samen Sterk, de kledingactie die in het leven is geroepen om de door corona getroffen Alphense horecagelegenheden te steunen. De zendmast zal verlicht zijn in de kleuren blauw en geel, de kleuren van Alphen Samen Sterk.

Advertorial Winkels vandaag 10:58

Gek op wijn? Kom werken bij La Bodega '87!

Dé wijnspeciaalzaak en wijnbar van Alphen aan den Rijn, La Bodega ’87, is op zoek naar een nieuwe collega. Ben jij niet alleen een wijnliefhebber maar ook een (aankomend) kenner? Dan is Dennis misschien wel op zoek naar jou! La Bodega ’87 zoekt een allround medewerker die zich thuis voelt in een kleine organisatie.