Tempo/Klaverblad verzekeringen niet opgewassen tegen PKC/SWKGroep

In Papendrecht was Tempo/Klaverblad verzekeringen zaterdagavond 16 november geen partij voor PKC/SWKGroep. Jelle Steenbeek was topscoorder met 7 treffers, maar de winst ging met 32 - 20 naar PKC.

Na een indrukwekkende minuut stilte, vanwege een trieste gebeurtenis binnen PKC, wist de ploeg sterk van start te gaan. De eerste 3 schoten vielen er direct in. Binnen 5 minuten stond Tempo/Klaverblad verzekeringen met 8-1 achter. De aanvallen van het vlaggenschip gingen moeizaam door de beperkte rebound. Ook de passing verliep niet altijd soepel.

Na de aangevraagde time-out door trainer Blok kwam Tempo/Klaverblad verzekeringen beter in het spel. Het gat in doelpunten werd kleiner, maar na een laatste rush van PKC/SWKgroep werd het toch 18-7 in de eerste helft.

Na rust vielen de doelpunten om en om. Het verschil in score werd niet kleiner dus van echte spanning was dan ook geen sprake. Ondanks 7 treffers van Jelle Steenbeek en 5 van Edwin van der Weijde werd het uiteindelijk toch 32 - 20 in het voordeel van de Papendrechtse club.
Volgende week treffen de Alphenaren, voor hun derde wedstrijd, in de League KZ/Thermo 4U om 20:00 uur in Koog aan de Zaan.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 17:44

Nieuw Elan wil handhaven van fietsverbod in Van Mandersloostraat

Tot grote ergernis van ondernemers en bewoners van de Van Mandersloostraat wordt het fietsverbod hier niet gehandhaafd. Met enige regelmaat zoeven er fietsen en scooters voorbij tijdens de uren dat het gebied uitsluitend bestemd is voor voetgangers. Nieuw Elan wil nu dat hier meer aan wordt gedaan.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 16:26

Driehonderd bomen vervangen in Alphen aan den Rijn vanwege ziekte en veiligheid

De Gemeente Alphen aan den Rijn zal de komende tijd ongeveer driehonderd bomen vervangen op openbare plekken, voornamelijk in de wijken Ridderveld en Kerk en Zanen. Deze vervangingen worden gemarkeerd door groene stippen op de stammen van de bomen, die aangeven dat ze ziek of dood zijn en niet langer veilig voor de omgeving.

Evenement vandaag 15:11

Geen straatfeest? Wat is er te doen deze Koningsnacht

Jarenlang werd traditiegetrouw twee keer per jaar een straatfeest georganiseerd in de Julianastraat: één op de avond voor Koningsdag en één op de avond van de Alphense Jaarmarkt. Echter, dit jaar hebben de horecagelegenheden in de Julianastraat besloten om tijdens koningsnacht geen straatfeest te organiseren.

Advertorial Economie vandaag 14:22

Een nieuw bedrijf beginnen in Alphen? Met deze tips wordt dit zeker een succes!

Alphen staat niet alleen bekend om haar vriendelijke inwoners, maar ook om hoe ondernemend mensen zijn. Begin jij ook een nieuw bedrijf hier? Dan is het tijd om deze blog aandachtig door te nemen! Hier vind je wat tips die ervoor zorgen dat je onderneming een succesverhaal wordt.

Maatschappelijk vandaag 12:45

Groot succes voor inzamelingsactie sportkleding op Scala College

Vorige week lanceerde het Scala College een bijzondere inzamelingsactie voor gebruikte sportkleding, in samenwerking met het initiatief SPORT JE OOK MEE?! Leerlingen en medewerkers werden aangemoedigd om hun oude sportkleding te doneren door deze af te geven bij speciale containers in de schoolhal. Het resultaat van deze actie is indrukwekkend: maar liefst vier containers zijn gevuld met sportkleding en sportschoenen!