Tempo/Klaverblad verzekeringen niet opgewassen tegen PKC/SWKGroep

In Papendrecht was Tempo/Klaverblad verzekeringen zaterdagavond 16 november geen partij voor PKC/SWKGroep. Jelle Steenbeek was topscoorder met 7 treffers, maar de winst ging met 32 - 20 naar PKC.

Na een indrukwekkende minuut stilte, vanwege een trieste gebeurtenis binnen PKC, wist de ploeg sterk van start te gaan. De eerste 3 schoten vielen er direct in. Binnen 5 minuten stond Tempo/Klaverblad verzekeringen met 8-1 achter. De aanvallen van het vlaggenschip gingen moeizaam door de beperkte rebound. Ook de passing verliep niet altijd soepel.

Na de aangevraagde time-out door trainer Blok kwam Tempo/Klaverblad verzekeringen beter in het spel. Het gat in doelpunten werd kleiner, maar na een laatste rush van PKC/SWKgroep werd het toch 18-7 in de eerste helft.

Na rust vielen de doelpunten om en om. Het verschil in score werd niet kleiner dus van echte spanning was dan ook geen sprake. Ondanks 7 treffers van Jelle Steenbeek en 5 van Edwin van der Weijde werd het uiteindelijk toch 32 - 20 in het voordeel van de Papendrechtse club.
Volgende week treffen de Alphenaren, voor hun derde wedstrijd, in de League KZ/Thermo 4U om 20:00 uur in Koog aan de Zaan.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:42

Woonunits voormalig verpleeghuis Zuidervaart zijn allemaal verwijderd

Er stonden 180 containers op het terrein waar tot een aantal maanden geleden verpleeghuis Zuidervaart was gevestigd. Nu zijn alle woonunits verwijderd en staat het terrein leeg. Het wachten is nu op de start van de bouwwerkzaamheden voor de 43 woningen die daar komen.

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 13

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De dertiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 17:18

Van Ekris stunt met top model CHR tot de kerst

Toyota Alphen aan den Rijn en Mijdrecht knallen er dit jaar nog even hard tegenaan met een hele ruime inruilbonus van € 2.000 en een extra bonus van € 350 voor accessoires. Deze actie is net ingegaan en is tot eind dit jaar geldig op de huidige voorraad. Bereken alvast je inruilwaarde binnen een paar seconden via deze link.

Voor Kinderen gisteren 16:29

Berenjacht krijgt een vervolg in Alphen, geheel in Sinterklaas-stijl

Achter de ramen van woningen in Alphen verschijnen de laatste tijd steeds meer gluurpietjes. Inwoners van Alphen worden op social media opgeroepen om een gluurpietje achter het raam te plakken. Vervolgens kunnen de kinderen met een Sinterklaasbingokaart op zoek naar de pieten.