Tempo/Klaverblad Verzekeringen verliest in laatste minuut

In een spannende wedstrijd trok Tempo/Klaverblad Verzekeringen net aan het korste eind. Ondanks uitstekende verdedigende druk, viel het kwartje de andere kant op. DVO/Accountor wint daarmee met 1 punt verschil.

Tempo/Klaverblad Verzekeringen begon uiterst geconcentreerd aan de wedstrijd. Aan de ene kant stond het vak van Steenbeek, Steenbeek, Visscher en Schreuder uitstekend te verdedigen. Grote druk op het schot en alle afvallende ballen werden door Tempo/Klaverblad Verzekeringen overgenomen. Aan de andere kant was er veel aanvallende druk van Tom Steenbeek. Tempo/Klaverblad Verzekeringen kwam hierdoor op voorsprong hetgeen snel geneutraliseerd werd door Meerkerk die met scherp schoot voor DVO/Accountor. De rust werd opgezocht met een gelijke stand 8-8.

Het was echter diezelfde Meerkerk die zich blesseerde en vervolgens ook het veld moest verlaten. Hierdoor ging DVO/Accountor een zware tweede helft tegemoet. Hoewel de ploeg meer ervaring in huis heeft, was het Tempo dat bleef aanhaken en regelmatig op voorsprong kwam met fraaie doorlopers van van der Weijden en prima schoten van Schreuder. Grote druk op de rebound van DVO/Accountor waardoor er vele aanvalsmogelijkheden voor Tempo/Klaverblad Verzekeringen ontstaan.

Een gelijke stand met nog 5 minuten op de klok, de in grote getale meegereisde fans lieten nog steeds van zich horen. Martin Steenbeek maakt een belangrijke treffer en trok de stand wederom gelijk is. De laatste minuut gaat in en DVO/Accountor mag het als eerste proberen. Via een variant op een vrije bal maakt DVO/Accountor de 18-17. Tempo/Klaverblad Verzekeringen mag het nog eenmaal proberen en Sybren van Hall maakt zijn entree in the Cashback Korfballeague. Zijn schoten ketsen helaas uit de korf waarmee DVO/Accountor aan het langste einde trekt in deze uiterst spannende wedstrijd.

Zaterdag 14 december speelt Tempo/Klaverblad Verzekeringen tegen Blauw-Wit uit Amsterdam, 20:00 uur in de Limeshal.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:13

MINERVA Framen

Lig ik dus half in m'n blootje op een massagetafel. Moet ik uitleggen wat framen is. Voor wie het ook niet precies weet: framen is iets op een bepaalde manier voorstellen. Meestal niet met de bedoeling om dat feitelijk te doen of op een leuke positieve manier.

Advertorial Horeca vandaag 17:25

's-Molenaarsbrug pakt uit met een nieuwe menukaart

Ieder seizoen bereiden de chefs van restaurant ’s-Molenaarsbrug nieuwe specialiteiten voor op de menukaart. De nieuwe menukaart is deze week ingegaan, niet alleen voor het diner, maar ook voor de lunch kun je terecht voor heerlijk nieuwe gerechten.

Overige vandaag 16:42

Verhuizing Hondenspeelplaats laat op zich wachten

Er heerst een gevoel van irritatie en frustratie bij De Alphense Hondenbezitter. Zij moeten nog langer wachten voordat zij de nieuwe locatie voor de Hondenspeelplaats in gebruik kunnen nemen.

Sport vandaag 15:54

WV Avanti-renners naar NK veldrijden

Zaterdag 25 januari wordt in Moergestel het NK veldrijden verreden voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar. Een aantal leden van WV Avanti zullen ook deelnemen aan het NK.

Overige vandaag 15:11

Dakar Rally zit er bijna op voor Tim en Tom Coronel

Het einde is zicht van de Dakar Rally 2020. Het was niet eenvoudig voor Tim en Tom Coronel om het bivak van de een-na-laatste etappe te halen. Vooral de marathonstage was pittig voor de tweeling. Voor het eerste deel van de marathon kwamen de broers er niet geheel onbeschadigd uit.

Advertorial Cultuur vandaag 14:37

Vier het Theaterweekend met Beer in Castellum!

Tijdens het Nationale Theaterweekend organiseert Castellum in samenwerking met Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland een bereleuke theaterdag! Voor maar € 10* zie je de spannende voorstelling Beer (7+) en zijn er allerlei activiteiten te beleven!