Ten Brink Food Herenhof
Advertorial Horeca

Ten Brink Foodcafé Lunchbox: deze week nog extra voordelig te bestellen

Na het grote succes van de Ten Brink Food breakfast box, heeft Jumbo Ten Brink Food nu een speciale lunchbox voor jou samengesteld. Dat wordt smullen!

Ben jij door het coronavirus ook genoodzaakt om thuis te werken, en wil je toch genieten van een lekkere lunch? Mail dan je bestelling van de lunchbox naar info@tenbrinkfood.com, met daarin de door jou gewenste keuzes. Zij bevestigen dan je bestelling per omgaande mail. Liever telefonisch bestellen? Bel dan naar 0172 418787 en kies bij het keuzemenu ‘Foodcafé’.

In de lunchbox zitten vijf heerlijke producten. Deze week kun je de lunchbox nog krijgen van € 11 voor € 8! 

  1. Warme drank zoals koffie of thee;
  2. Een vers broodje met keuze uit carpaccio, gezond, zalm, kruidenroomkaas, tonijnsalade, gekruide kip of brie & walnoot. Kies hierbij uit wit-, bruin- of speltbrood;
  3. Sinaasappelsapje of smoothie;
  4. Salade, met keuze uit carpaccio, zalm of caesar kip;
  5. Brownie, vers uit eigen keuken.

Let op: op=op


Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.