Josh Walet

Tentdak winkelcentrum Ridderhof vervroegd weggehaald

Het bekende tentdak van Winkelcentrum Ridderhof zou zaterdag 15 april verwijderd worden. Vrijdagochtend merkten Alphenaren echter al op dat het tentdak verdwenen was. Wat is er mis gegaan?

Dat het dak er dit weekend af zou gaan was duidelijk, maar dat het op vrijdag al zou gebeuren hadden Alphenaren niet verwacht. Volgens het bouwbedrijf zouden zij vanaf zaterdag 16:00 uur bezig zijn met het snijden van het tentdoek. Op zondag zouden zij de stalen constructie verwijderen. Hiervoor zou ook een deel van het winkelcentrum afgesloten worden.

In de Facebookgroep ‘Allemaal Alphenaren’ waren Alphenaren dan ook verbaasd over het feit dat de tent vrijdagochtend al verdwenen was. Caspar Wortmann van Ovidius Vastgoed- en Gebiedsontwikkeling legt uit wat er mis is gegaan: “Het is één grote communicatiefout geweest ben ik bang. Ik was ook erg verbaasd dat het dak er vandaag al af is gehaald.” Hij legt uit dat de aannemer een moment gezien heeft om het eerder te doen, en die dus gepakt heeft. “Er stond al een afsluiting. Deze is daarna ook gebruikt voor het weghalen van de tent”, aldus Wortmann.

In de Ridderhof zal nu tijdelijk gewinkeld moeten worden zonder dak.

Ridderhof tentdak 4.jpg

Ridderhof tentdak 2.jpg

Ridderhof tentdak 3.jpg


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.