Alrijne

Tentoonstelling levenswijsheden van bewoners Verpleeghuis Oudshoorn

Regelmatig hebben de bewoners van Verpleeghuis Oudshoorn prachtige uitspraken, gezegdes en anekdotes. Hieruit komt naar voren hoeveel levenswijsheid zij hebben. Dit willen ze graag met anderen delen. Daarom opende het verpleeghuis op dinsdag 20 april een fototentoonstelling waarin zij deze wijsheden vatten.

De titel van de tentoonstelling in Verpleeghuis Oudshoorn is ‘De wijsheid op handen gedragen’. De medewerkers van het Uitbureau combineren in deze tentoonstelling de uitspraken van de desbetreffende bewonder met een foto van hun handen. Een voorbeeld van zo’n gezegde is: “Tevreden worden is een groot geluk, tevreden blijven een meesterstuk.”

Op de bijbehorende foto houden de bewoners iets vast wat kenmerkend is voor hen. De tentoonstelling is voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners te bewonderen in het Uitbureau. Andere geïnteresseerden kunnen de tentoonstelling digitaal zien via de link op Facebook en de website.

De tentoonstelling werd officieel geopend door een medewerker van het Uitbureau en een bewoner die een bijdrage heeft geleverd aan de tentoonstelling. Alle deelnemende bewoners aan dit bijzondere project ontvingen, naast uiteraard de eer, een bos kleurrijke tulpen als dank voor hun deelname.

De tentoonstelling blijft voor bewoners, medewerkers en bezoek van bewoners op locatie geopend tot en met eind mei.

Tentoonstelling Oudshoorn Alrijne.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Werken gisteren 15:43

Werkstress

Iedereen ervaart wel eens stress. Maar wat als de stress te veel wordt? Afgelopen week was het de week van de werkstress. Dit houdt in dat er stilstaan wordt bij stress van werkgevers en werknemers.

Wonen en bouwen gisteren 13:25

Nieuwe samenwerking Woonforte en makelaars

Woonforte ondertekende dinsdagmiddag samenwerkingsovereenkomsten met Drieman Garantiemakelaars en Koppes Makelaardij. Woonforte wil de komende vijf jaar 525 huurwoningen verkopen met koopsommen rond de € 220.000.

Politiek gisteren 11:50

Gnephoek mogelijk splijtzwam in coalitie

Tijdens de gemeenteraadsvergadering op donderdag 16 december staat onder meer de bespreking van de Woonvisie 2021-2025 op de agenda. Duidelijk is dat bebouwing van de polder Gnephoek voor controverses tussen de politieke partijen zorgt.

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 10:46

Productiehuis Alphen speelt kerstvoorstelling ‘Bijna Kerst’ in de middaguren

Productiehuis Alphen (PA) speelt dit jaar toch nog een serie kerstvoorstellingen in het theater van Parkvilla. Van 18 tot en met 30 december is de voorstelling ‘Bijna Kerst’ te zien. Vanwege de geldende coronamaatregelen zijn alle voorstellingen naar de middag verplaatst.