De Beren
Advertorial Evenementen

Terug in de tijd: de 70's & 80’s quiz bij Restaurant De Beren

Op dinsdag 10 oktober is het tijd om je Rubix kubus af te stoffen, die oude CD's van Michael Jackson en Madonna weer op te zetten, en jezelf voor te bereiden op een heerlijke reis terug in de tijd. Restaurant De Beren in Alphen aan den Rijn organiseert een super tof evenement dat je niet wilt missen.

Herinner je je The A-Team, Rocky en My Little Pony nog? Het lijkt misschien lang geleden, maar op 10 oktober gaan we terug naar die glorieuze jaren 70 en 80. De sfeer, de muziek en de nostalgie van die tijd zullen tot leven komen in Restaurant De Beren.

Muziekbingo

Het hoogtepunt van de avond is ongetwijfeld de "We love the 70's & 80's Quiz met Muziekbingo." Hier is jouw kans om je kennis van deze legendarische decennia te testen en te laten zien dat jij de koning of koningin van de 70's en 80's trivia bent. Vorm een team met maximaal 6 personen en maak kans op te gekke prijzen. Maar zelfs als je niet als winnaar uit de bus komt, ben je verzekerd van een heerlijke avond vol plezier en herinneringen.

Tweede editie

Na een onwijs leuke eerste editie is het nu tijd voor de volledig nieuwe tweede editie van dit evenement. De Beren in Alphen aan den Rijn staat klaar om je opnieuw mee te nemen op een reis door de tijd, met nog meer nostalgische momenten en onvergetelijke ervaringen.

Aanmelden kan direct via www.jeroencitroen.nl/aanmelden.


Meer nieuws

Advertorial Film gisteren 18:03

Bioscoopconcert André Rieu in Castellum!

Vanuit zijn pittoreske thuisstad Maastricht presenteert André Rieu een spectaculair concert die jij deze zomer op het witte doek bij Castellum kunt zien! Tijdens het bioscoopconcert wordt u betoverd met iconische filmmuziek, prachtige walsen, emotionele ballads en onverwachte nummers uit de hitlijsten. Mis het exclusieve bioscoopconcert ‘Power of Love’ niet!

Overige gisteren 16:51

Vuilcontainers bij appartementencomplex Castella buiten gebruik

De Tolstraat nabij het Rode Dorp zal tot 1 augustus afgesloten blijven vanwege renovatiewerkzaamheden aan het riool en straatwerk. Deze afsluiting heeft echter gevolgen voor de bewoners van het appartementencomplex Castella, waar de ondergrondse vuilcontainers voor 126 appartementen buiten gebruik zijn gesteld.

Bijeenkomst gisteren 15:29

Lotgenotenbijeenkomst voor mensen met alvleesklierkanker

Het Patiëntenplatform Living With Hope, het SamenhuiS en Scarabee, centra voor leven met en na kanker, nodigen getroffenen en hun naasten van harte uit voor een regionale lotgenotenbijeenkomst op donderdag 30 mei aanstaande.

Advertorial Evenement gisteren 14:08

Canondagen 2024 in Museumpark Archeon

Het laatste weekend van mei staat de Canon van Nederland centraal in Museumpark Archeon, want het zijn de Nationale Canondagen. Loop mee in de processie van Willibrordus en volg speciale rondleidingen over Trijntje in de prehistorie, de Romeinse Limes, de Karolingische periode en een speciale lezing over de ‘Zwarte dood’.

Overige gisteren 12:36

Alphense Sylvie van Klaveren beklimt Mont Ventoux voor onderzoek naar MS

Maandag, 20 mei, heeft Sylvie van Klaveren uit Alphen aan den Rijn, samen met haar naasten, de Mont Ventoux beklommen om geld in te zamelen voor onderzoek naar Multiple Sclerose (MS). In een indrukwekkende tijd van vier uur en 45 minuten legden zij de eenentwintig kilometer lange tocht naar de top van de 'kale berg' af.

Advertorial Evenement gisteren 11:05

Opbouw Zomerspektakel aan het Meer 2024 is begonnen

Het aftellen is begonnen! Over anderhalve week staan er weer duizenden bezoekers te zingen en te dansen op het evenemententerrein langs de Zegerplas. Het driedaagse festival trapt op vrijdag 31 mei af met Snelle, Krezip, Shake the Lake en Afrojack.