Advertorial Gezondheid en welzijn

Terug naar je essentie Workshop

Open je hart, maak verbinding met je lichaam en laat je energie weer stromen. Breng je lichaam en geest weer in balans.

Graag nodigen Tim en Monique je uit om deze innerlijke reis met elkaar te gaan maken. Een ceremonie waarin ze twee oude rituelen combineren tot een krachtig geheel.

Energetische activatie met e-Harmonizers

Maak kennis met een oud spiritueel instrument afkomstig uit de kennislijn van het oude Egypte. Ervaar hoe de e-harmonizers je energie kanalen open zetten en de energie in het lichaam laten stromen. Door middel van diverse oefeningen gecombineerd met de e-harmonizers, ga je jouw lichaam energetisch balanceren en terugbrengen naar de essentie, de natuur.

Met deze energie stap je in een hartopenende cacaoceremonie en een ontspannen Soundhealing sessie. Door middel van een helende cacaoceremonie zak je meer in lichaam, kom je weer in contact met je kern, maak je contact met je hart en ga je weer de rust en de liefde voelen in jezelf.

Ze sluiten de middag af met een ontspannende soundhealing-sessie wat je in een diepe, meditatieve staat brengt en in volledige ontspanning kunt komen. Een soundhealing-sessie is ontspanning voor je lichaam, geest en je ziel. Het zorgt ervoor dat gedachten naar de achtergrond verdwijnen en brengt je naar het hier en nu. De stilte die in jezelf ontstaat geeft ruimte voor inzichten, zorgt voor gronding en helpt je op je eigen pad van spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Een middag voor rust, heling, ontspanning en verbinding.

Praktische informatie

  • Zaterdag 9 december
  • 13.00 tot 17.00 uur
  • De Tempel Alphen aan den Rijn

"We hopen je te mogen ontmoeten en met elkaar deze mooie innerlijke reis te kunnen maken op 9 december", aldus Free Spirit Healing.

Meer informatie over e-Harmonizers vind je op www.e-harmonizers.com, meer informatie over cacao en soundhealing vind je op de website en tickets kun je bestellen via deze link.


Meer nieuws

Advertorial Winactie Sport vandaag 16:24

Win je aankoopbedrag terug bij Running & Walkingcenter!

Het voorjaar komt er langzaam aan en iedereen wil onderhand weer eens lekker buiten wandelen of hardlopen. Als extra stimulans heeft Running & Walkingcenter een mooie actie! Je kunt namelijk jouw aankoopbedrag terugwinnen!

Politie en handhaving vandaag 15:17

Jongen mishandeld op de Willemstraat

Gisteren, rond 15:30 uur, kreeg de politie Alphen aan den Rijn een melding van een mishandeling op de Willemstraat. Een jongen wilde daar gaan voetballen met zijn jongere broertje, toen een groep van tien jongens ook interesse toonde om mee te doen. Helaas namen zij echter de bal af en renden ermee weg. Toen de jongen zijn bal terug wilde halen, werd hij door vijf van deze jongens in elkaar geslagen.

Politie en handhaving vandaag 14:20

Politie onderzoekt inbraak op de Watermunt in Alphen aan den Rijn

Op vrijdag 19 april, omstreeks 20:15 uur, ontving de Politie Alphen aan den Rijn een melding van een inbraak op de Watermunt. De inbraak moet hebben plaatsgevonden tussen 15:00 uur en 20:15 uur. Bij aankomst bleek het hele huis overhoop te zijn gehaald, wat het op dat moment nog moeilijk maakte om precies vast te stellen wat er allemaal was weggenomen.

Overige vandaag 13:55

Teken zijn weer actief: verhoogd risico op tekenbeten

Met het stijgen van de temperatuur en de komst van het voorjaar, trekken mensen er weer op uit. Echter, deze tijd van het jaar brengt ook een verhoogd risico op tekenbeten met zich mee. Dit blijkt uit een alarmerende stijging van het aantal tekenbeetmeldingen op Tekenradar.nl.

Advertorial Kinderen vandaag 12:36

Kinderfilms met ontbijtbuffet in meivakantie

Parkvilla heeft drie mooie films op het programma voor verschillende leeftijden. Dieren staan centraal deze vakantie en een aantal zijn gebaseerd op populaire kinderboeken.