Advertorial Beauty en verzorging

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Eigenaresse Carmen begon als wimperstyliste, maar twee jaar geleden gooide ze het roer compleet om en specialiseerde ze zich verder als schoonheidsspecialiste. In deze tijd liet ze een nieuwe salon bouwen: een geheel op zichzelf staande ruimte. ‘’Heerlijk in het groen aan huis, waar ik nog steeds iedere dag met veel liefde, passie en plezier werk.’’

Aldus eigenaresse Carmen. ‘’Vorig jaar zijn we begonnen als erkend leerbedrijf en wat een geweldige meiden heb ik ontmoet! Sissy de Ridder is inmiddels een volwaardige collega’’, vervolgt ze. ‘’The Center of Beauty staat in bloei. Na een uitgebreide zoektocht heb ik in Lysanne een goede match gevonden om The Center of Beauty verder te versterken, zodat wij nog meer aan de vraag van onze en nieuwe klanten kunnen voldoen.’’

‘’Bij het ondernemerschap hoort keihard werken vallen en opstaan, dat is in de afgelopen 5 jaar ook zeker gebeurd’’, vertelt Carmen. ‘’Ik geniet iedere dag van alle lieve, mooie en bijzondere mensen die mijn salon bezoeken. Een meisjesdroom die uitkomt. Zo ontzettend dankbaar ben ik voor alles wat ik bereikt heb. Ik hoop dat ik nog heel veel mooie momenten met de klanten mag delen. Samen met hen kijk ik uit naar de jaren die komen gaan en naar een leuk evenement volgend jaar.’’

De kernwaarden van The Center of Beauty:

  • Professionaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Passie en liefde voor het vak
  • Kwaliteit
  • Resultaat
  • Rust
  • Ontspanning

Actie

Maak gebruik van de actie en boek nu (eenmalig) de kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor € 39,50! Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2020.

Vanaf september heeft The Center of Beauty nog ruimere openingstijden en zijn ze vier avonden per week geopend. Meer weten? Je kunt makkelijk en snel je afspraak inplannen via de website www.thecenterofbeauty.nl of stuur een mail naar info@thecenterofbeauty.nl.

logo the center of beauty.jpg


Meer nieuws

Blog Opinie vandaag 20:00

MINERVA Kunst en cultuur (2)

Een tijdje geleden tikte ik een stukje tekst met een paar ongenoegens over de nieuwe kunst en cultuurvisie. Niet de versie uit 2019 trouwens. Die rammelde zo dat de oude wethouder van cultuur zijn huiswerk over moest doen. De herkansing is voor de nieuwe wethouder van cultuur.

Coronavirus in Alphen vandaag 19:41

Bijna terug naar normaal: dit verandert er op 26 juni

Vanaf zaterdag 26 juni kan bijna alles weer op anderhalve meter. Er geldt dan geen maximum aantal meer voor bezoek en groepsvorming, de mondkapjesplicht vervalt deels en op kantoor werken mag weer gedeeltelijk.

Wonen en bouwen vandaag 18:20

Rode Dorp voor even door het leven als Oranje Dorp

Op dit moment zijn bouwvakkers bezig om het Rode Dorp flink onder handen te nemen. De fundering van nagenoeg alle nieuwe woningen staat. Om de buurt toch nog wat gezelligheid mee te geven, hebben bewoners de bouwhekken in de straat voorzien van oranje-versiering. 

Maatschappelijk vandaag 16:04

Campagne om zwerfaval tegen te gaan in recreatiegebieden in Alphen

De zomerperiode betekent meer recreanten in Alphen. Wie bijvoorbeeld een rondje Zegerplas loopt, ziet vaak de resten nog liggen, zoals lege blikjes en verpakkingen. En dat is een doorn in het oog. Deze week is Schone Buurt Coaches gestart met een campagne om zwerfafval in recreatiegebieden in Alphen tegen te gaan.

Gemeente vandaag 15:19

Bewaakte fietsenstallingen in het centrum weer langer open

De bewaakte fietsenstallingen in het centrum van Alphen zijn weer langer open. Vanwege de pandemie waren er aangepaste openingstijden. Nu alles langzaam weer bij het oude komt, kunnen mensen ook weer hun tweewieler langer kwijt in de fietsenstallingen aan het Fossapad en de Aarkade.