Advertorial Beauty en verzorging

The Center of Beauty bestaat vijf jaar!

Deze maand bestaat The Center of Beauty vijf jaar, en dat moet gevierd worden met een leuke actie. Hoe heeft eigenaresse Carmen die jaren ervaren? 

Eigenaresse Carmen begon als wimperstyliste, maar twee jaar geleden gooide ze het roer compleet om en specialiseerde ze zich verder als schoonheidsspecialiste. In deze tijd liet ze een nieuwe salon bouwen: een geheel op zichzelf staande ruimte. ‘’Heerlijk in het groen aan huis, waar ik nog steeds iedere dag met veel liefde, passie en plezier werk.’’

Aldus eigenaresse Carmen. ‘’Vorig jaar zijn we begonnen als erkend leerbedrijf en wat een geweldige meiden heb ik ontmoet! Sissy de Ridder is inmiddels een volwaardige collega’’, vervolgt ze. ‘’The Center of Beauty staat in bloei. Na een uitgebreide zoektocht heb ik in Lysanne een goede match gevonden om The Center of Beauty verder te versterken, zodat wij nog meer aan de vraag van onze en nieuwe klanten kunnen voldoen.’’

‘’Bij het ondernemerschap hoort keihard werken vallen en opstaan, dat is in de afgelopen 5 jaar ook zeker gebeurd’’, vertelt Carmen. ‘’Ik geniet iedere dag van alle lieve, mooie en bijzondere mensen die mijn salon bezoeken. Een meisjesdroom die uitkomt. Zo ontzettend dankbaar ben ik voor alles wat ik bereikt heb. Ik hoop dat ik nog heel veel mooie momenten met de klanten mag delen. Samen met hen kijk ik uit naar de jaren die komen gaan en naar een leuk evenement volgend jaar.’’

De kernwaarden van The Center of Beauty:

  • Professionaliteit
  • Persoonlijke aandacht
  • Passie en liefde voor het vak
  • Kwaliteit
  • Resultaat
  • Rust
  • Ontspanning

Actie

Maak gebruik van de actie en boek nu (eenmalig) de kennismakingsbehandeling van 60 minuten voor € 39,50! Deze aanbieding is geldig tot en met 31 oktober 2020.

Vanaf september heeft The Center of Beauty nog ruimere openingstijden en zijn ze vier avonden per week geopend. Meer weten? Je kunt makkelijk en snel je afspraak inplannen via de website www.thecenterofbeauty.nl of stuur een mail naar info@thecenterofbeauty.nl.

logo the center of beauty.jpg


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Verkeer en vervoer gisteren 17:43

Kans op verkeershinder door start vervangen verkeersregelinstallaties

Meer dan 20 jaar hebben de verkeersregelinstallaties op de Prins Bernhardlaan – Willem de Zwijgerlaan en Willem de Zwijgerlaan – Ambonstraat in Alphen hun werk gedaan, maar nu zijn ze toch echt toe aan vervanging. De werkzaamheden hiervoor zijn vandaag van start gegaan.

Advertorial Cultuur gisteren 17:06

Een weekend theater maken voor iedereen bij Parkvilla

Iets buiten je comfortzone doen maakt gelukkig, zo stellen diverse onderzoekers. Het theaterweekend Scratch van Productiehuis Alphen biedt deze mogelijkheid. Liever een kortere workshop? Dan kun je deelnemen aan de korte theaterworkshops van Parkvilla.