Advertorial Beauty en verzorging

The Center of Beauty blijft groeien

Vanaf woensdag 3 maart is de salon weer open! The Center of Beauty heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown. Zij hebben namelijk een nieuw concept gelanceerd: The Skincare Store. Daarnaast hebben ze er een tweede behandelkamer bij én start er een nieuwe schoonheidsspecialiste.

Sinds november 2020 heeft The Center of Beauty er een tweede behandelkamer bij. Daarnaast hebben zij de duo behandelingen toegevoegd aan het behandelaanbod. Ook hebben ze The Skincare Store geïntroduceerd. Hier kan je terecht voor de beste producten voor jouw huid. Zij werken namelijk op natuurlijke basis, zonder onnodige toevoegingen en online huidadvies. 

The Center of Beauty blijft maar groeien en ging op zoek naar een schoonheidsspecialiste met een passie voor het vak. En die hebben zij gevonden! Vanaf woensdag 3 maart zal Eefke het team van The Center of Beauty komen versterken. Eefke is al vijf jaar allround schoonheidsspecialiste met een passie voor massages en huidverbetering. Zij heeft verschillende cursussen gevolgd waaronder de Aroma Touch massagetechniek.  

Aroma Touch massage 

Deze zeer milde massage is een ontspannende beleving. “Bij de Aroma Touch massage wordt er gebruik gemaakt van maar liefst acht verschillende essentiële oliën. Met deze oliën wordt er langs de energiebanen in het lichaam gewerkt, van de rug tot aan de voeten. Hierdoor komt het lichaam tot rust en wordt het lichaam weer terug in balans gebracht. De Aroma Touch werkt kalmerend, ontspannend, verzachtend en helend voor de huid. Het geeft een extra ondersteuning aan het immuunsysteem. De doorbloeding van de huid verbetert en pijnlijke spieren en gewrichten ontspannen”, vertelt Eefke.

De Aroma Touch massage geeft je een onvergetelijke ervaring door het gebruik van pure en 100% natuurlijke, essentiële oliën van therapeutische kwaliteit. Een weldadige beleving. De Aroma Touch massage is hiermee een mooie aanvulling aan het behandelaanbod van The Center of Beauty. De behandeling is vanaf volgende week te boeken. Ter kennismaking nu voor 60 minuten tijdelijk geen € 62,50, maar slechts € 49,50.

Kun je niet wachten? Neem dan nu alvast contact met op met The Center of Beauty via 06 13557377 of info@thecenterofbeauty.nl en maak een afspraak!

logo the center of beauty.jpg


Meer nieuws

Werken vandaag 11:56

Vacatureoverzicht week 16: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Advertorial Werken vandaag 09:29

Heftruck certificaat halen via Apics Flexjobs

Ontdek de sleutel tot een bloeiende carrière in de logistiek! Het behalen van een heftruck certificaat opent niet alleen deuren naar talloze mogelijkheden, maar verhoogt ook de veiligheid op de werkvloer aanzienlijk.

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.