The Center of Beauty Institute
Advertorial Beauty en verzorging

The Center of Beauty Institute genomineerd voor de felbegeerde beauty award 2024

The Center of Beauty Institute is genomineerd voor de felbegeerde beauty award 2024 in de categorie schoonheidssalon van het jaar. De Beauty Award is dé vakwedstrijd voor schoonheidspecialisten en -salons van Nederland en wordt toegekend door een onafhankelijke vakjury. Tevens is het de hoogst haalbare onderscheiding in de schoonheidsbranche. The Center of Beauty Institute behoort nu al tot de Top 3 van heel Nederland. 

Een deskundige vakjury boog zich de afgelopen maanden over de talloze inzendingen die binnen kwamen voor de verschillende categorieën. The Center of Beauty Institute is in de categorie schoonheidssalon van het jaar één van de genomineerden! Alle deelnemers aan de Beauty Award 2024 zijn tijdens de eerste juryronde door de vakjury beoordeeld op verschillende aspecten, zoals ondernemerschap en bedrijfsvoering, marketing en social media, opleidingen en trainingen en vakinhoudelijke kennis. Tijdens deze eerste juryronde is een eerste selectie gemaakt en werden de salons geselecteerd die een bezoek kregen van de ‘Mystery Guest’, die hen onder meer toetste op hun kwaliteit qua behandelingen, service, hygiëne en klantvriendelijkheid. Na deze twee juryronden werd de felbegeerde nominatie bepaald.

Tot slot volgt er nu nog een laatste ronde met een persoonlijk interview met de verschillende vakjuryleden. Tijdens de gala avond op 21 april wordt de uiteindelijke winnaar bekend gemaakt.

Carmen van Leijden vertelt vol trots: "wij zijn de afgelopen jaren enorm gegroeid in onze filosofie en behandelaanbod. Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat wij tot de top 3 van beste schoonheidssalons van Nederland behoren. Dit hebben we mogelijk kunnen maken door onze loyale cliënten en het vertrouwen dat zij in ons hebben." Wij gaan er alles aan doen om die felbegeerde award mee naar huis te nemen!

The Center of Beauty Institute is het huidinstituut voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Ze staan voor persoonlijke aandacht, het samenwerken aan jouw huidwens en het in topconditie houden van jouw huid. The Center of Beauty Institute biedt een weldadige en luxe sfeer waarin het belangrijk is dat de cliënt zich optimaal op haar gemak voelt.

"The Center of Beauty Institute is het huidinstituut van Alphen a/d Rijn voor huidverjonging en verbetering."

"Jouw huid is onze specialisatie, heb je een specifieke huidwens? Jouw huid weer laten stralen en in optimale staat brengen en houden doen we samen. De vraag naar anti age behandelingen op een natuurlijke manier neemt steeds meer toe. Wij bieden verschillende behandeltechnieken aan om aan deze wens te voldoen. Wij geven je graag een persoonlijk advies waarin we bespreken hoe we samen het maximale resultaat kunnen behalen", aldus Carmen.

Wil jij weten wat we voor jouw huid kunnen doen? Neem contact op voor een gratis intake gesprek waarin we jouw huidwens bespreken en een persoonlijk advies geven.

The Center of Beauty •  Logo klein • Screen_JPG.jpg


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 09:18

Vernieuwing van Europapark: kom naar de inloopavond en bekijk het nieuwe ontwerp

Op 17 april krijgt Europapark in de Alphense wijk Kerk en Zanen een nieuw gezicht met de introductie van verbeterde sport- en speelvoorzieningen. Tijdens een inloopavond krijgt je de kans om het ontwerp voor onder andere de skatebaan, pumptrackbaan en andere speelvoorzieningen te bekijken.

Advertorial Milieu en duurzaamheid gisteren 16:59

Ondernemers, doe mee aan onderzoek naar duurzaam ondernemen!

Verschillende partijen, waaronder EDBA, VOA, Greenport Boskoop, mboRijnland, Omgevingsdienst Midden Holland (ODMH) en de Gemeente Alphen aan den Rijn, hebben de handen ineengeslagen voor een gezamenlijk onderzoek onder ondernemers in onze gemeente. Dit onderzoek heeft tot doel de uitdagingen en behoeften van ondernemers op het gebied van duurzaam en circulair ondernemen in kaart te brengen.

Politiek gisteren 14:46

Alphense politiek tevreden over nieuw dierenbeleid

De aanvulling op het Alphense dierenbeleid is een voorbeeld voor andere gemeenten. Dat vindt wethouder Gert-Jan Schotanus over de uitwerking van een initiatiefvoorstel over dierenwelzijn van de Alphense gemeenteraad. De Alphense politiek is het hiermee eens en zal de Aanvulling Kader Dierenwelzijn in haar komende gemeenteraadsvergadering goedkeuren.

Politiek gisteren 12:04

Regels Jeugdzorg, Wmo en Participatie worden aangepast

Door verschillende oorzaken moeten de Verordening Sociaal Domein en de bijbehorende Nadere Regels worden aangepast. Het gaat daarbij vooral om wijzigingen door wettelijke regels. Ook zijn er aanpassingen nodig omdat de wet Breed Offensief inmiddels is ingegaan.

Werken gisteren 09:48

Vacatureoverzicht week 15: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Blog Opinie 12 apr. 2024 19:59

MINERVA Bloedbad

Gemeente Alphen aan den Rijn gaat 25 miljoen euro bezuinigen. En dat niet een keer, maar vanaf nu elk jaar. Dat is nogal wat. Het betekent dat er veel gaat sneuvelen van wat wij nu normaal vinden. Of, het betekent dat de gemeentelijke belastingen aanzienlijk zullen stijgen.