The Center of Beauty Institute
Advertorial Beauty en verzorging

The Center of Beauty Institute wint prestigieuze Beauty Award

Na een ondernemersreis van bijna acht maanden heeft The Center of Beauty Institute de prestigieuze Beauty Award 2024 gewonnen voor Dé Beste Schoonheidssalon van Nederland. "Ik kan het bijna niet geloven. Wat begon als een droom, werd een plan en uiteindelijk een doel," aldus eigenaresse Carmen. "Het doel om mee te doen met de Beauty Award was om ervan te leren, mezelf verder te ontwikkelen en mijn bedrijf eens goed onder de loep te nemen."

De Beauty Award

De Beauty Award is een onafhankelijke prijs die wordt uitgereikt door een vakjury en is de hoogst haalbare onderscheiding in de beautybranche. Het traject start met een inzending waarbij alle facetten van het bedrijf worden beoordeeld. Vervolgens ontvangt de deelnemer een mystery guest, waarna de nominaties worden bepaald. Tenslotte volgt er voor de genomineerden nog een interview met de onafhankelijke vakjury waarbij je jezelf persoonlijk moet presenteren.

"De prestigieuze Beauty Award is een erkenning van mijn ondernemerschap, ons vakmanschap en dé kroon op mijn instituut. Trots en dankbaar op waar we staan! De afgelopen jaren hebben wij ons ontwikkeld van wellness salon naar huidverbeteringsinstituut. Ons unieke concept, waarbij we verder gaan dan alleen het behandelen van onze cliënten en hen begeleiden tijdens hun reis naar huidverbetering via skincare coaching, zorgde ervoor dat wij deze felbegeerde award in ontvangst mochten nemen", aldus Carmen.

De juryleden waren lovend:

  • "Verraste in het jurygesprek met haar heldere verhaal en ambities."
  • "Enthousiaste ondernemer die van ondernemen houdt waarbij kwaliteit centraal staat. Maakt bewuste keuzes en kijkt naar de mogelijkheden om haar bedrijf verder te laten groeien. Weet dat ze nog veel kan leren maar er ook niet voor schuwt om haar kennis te willen delen."

The Center of Beauty blijft niet stilzitten en blijft zich voortdurend ontwikkelen. Vanaf medio juni gaat het instituut werken met het allernieuwste huidverbeteringsapparaat, waarmee vele (huid)problemen behandeld kunnen worden, waaronder:

  • Huidverslapping in het gezicht zoals rimpels en lijntjes, dubbele kin, verslapping van de hals, littekens en huidverkleuring op het gezicht.
  • Huidverslapping op het lichaam zoals cellulite, lokaal vet, armen, benen, love-handles, billen en borsten.
  • Behandeling van pigmentatie, striae en acne.
  • Het stimuleren van haargroei.

"De resultaten zijn verbluffend en we kunnen niet wachten om te starten," zegt Carmen enthousiast. "Natuurlijk willen we onze overwinning vieren met jou. Binnenkort volgt er een winactie met onze allernieuwste behandeling. Wil jij als een van de eerste informatie ontvangen, stuur ons een berichtje via info@thecenterofbeauty.nl."

Voor meer informatie, bezoek de website hier.

Wil jij werken in een award-winnend instituut? Ze hebben een vacature openstaan voor huidspecialist. Je kunt jouw motivatie en cv mailen naar carmen@thecenterofbeauty.nl.


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 17:11

Feestelijke start bouw Watersportcentrum in Rijnhaven

Vandaag vond in de Rijnhaven een feestelijke bijeenkomst plaats ter viering van de start van de bouw van het toekomstbestendige watersportcentrum van Nova Watersport. Tijdens het evenement deelden eigenaren Floris en Rutger samen met Wethouder Gerard van As hun visie op de toekomst van het gebied en de rol van het nieuwe gebouw.

Evenement vandaag 16:59

Laatste kans! Beleef het EK Voetbal in Park Rijnstroom

Oranjefans, pak je kans! Morgen, op 21 juni, transformeert Park Rijnstroom in dé plek waar je moet zijn voor een onvergetelijke avond vol oranjegekte, live muziek en natuurlijk de spannende wedstrijd tussen Nederland en Frankrijk, live te volgen op een reusachtig scherm.

Sport vandaag 15:37

Maxime Takken wint zilver op NK Tijdrijden

De 14-jarige Maxime Takken uit Alphen heeft gisteren een knappe prestatie geleverd door de zilveren medaille te winnen op het Nederlands Kampioenschap Tijdrijden in Steenbergen. Over een winderig parcours van 18,9 kilometer wist Maxime in de categorie Nieuweling-meisjes (U17) een gemiddelde snelheid van ruim 38 km/u te behalen, wat haar een tweede plaats opleverde.

Calamiteiten vandaag 15:05

Zwaarbewapende politie-eenheid rijdt verdachte klem op N207

Donderdag is de auto van een verdachte klemgereden door een gespecialiseerde, zwaarbewapende eenheid van de politie. De N207, de provinciale weg tussen Alphen aan den Rijn en Boskoop, werd speciaal voor de arrestatie in beide richtingen afgesloten.

Politiek vandaag 14:28

Bezwaren tegen komst AZC aan Genielaan Alphen aan den Rijn

De voorgenomen vestiging van een asielzoekerscentrum (AZC) aan de Genielaan in Alphen aan den Rijn stuit op bezwaren van omwonenden. Op woensdag 19 juni vond een belangrijke hoorzitting plaats, voorafgaand aan de aankomende beslissing over de omgevingsvergunning.

Evenement vandaag 13:02

Romeinse Dag in Alphen aan den Rijn volledig uitverkocht

De Romeinse Dag op vrijdag 28 juni in het Alphense stadshart is volledig uitverkocht. Op deze dag wordt Alphen-Stad omgetoverd tot een levendig Romeins dorp voor alle leeftijden, met een gevarieerd programma dat onder andere een speurtocht en Romeinse vaartochten omvat. Helaas zijn alle beschikbare tijdsloten voor de Romeinse vaartochten volgeboekt.