The Center of Beauty

The Center of Beauty verloot 10 behandelingen voor zorgmedewerkers: "We Care For You"

Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen en de druk op de zorg wordt steeds hoger. Daarom wil The Center of Beauty zorgmedewerkers graag in het zonnetje zetten. Zij geven daarom 10 behandelingen voor zorgmedewerkers weg. Ken jij iemand die deze behandeling verdient?

Wat kun je winnen?

Bij deze winactie maken zorgmedewerkers kans op een heerlijke behandeling die mede mogelijk wordt gemaakt door The Center of Beauty. Je kunt kiezen uit een heerlijke Hotstone massage van 60 minuten of de Season Sensations.

De Season Sensations is een behandeling van 90 minuten en is een ultiem luxe verwenmoment en helemaal afgestemd op dit seizoen. “We starten met een warm welkom, een heerlijke paraffine pakking voor de handen. Daarna volgt de oppervlakte reiniging en diepte reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, massage van gelaat en decolleté, een verrukkelijk chocolade masker en dag-/nachtverzorging. Een heerlijke kop warme chocolademelk maakt deze behandeling helemaal compleet”, vertelt Carmen van Leijden van The Center of Beauty.

Tijdens deze behandeling werkt The Center of Beauty met de producten van Beauté Royale, die professionele huidverzorging biedt voor iedereen. De ambachtelijke producten van Beauté Royale zijn 100 procent dierproefvrij en op basis van natuurlijke ingrediënten. Na afloop ontvang je een goodiebag voor thuis, die mede mogelijk wordt gemaakt door het Alphense bedrijf Beauté Royale.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de behandeling moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de zorgmedewerk(st)er taggen die dit volgens jou heeft verdiend.

Deze winactie loopt tot vrijdag 30 oktober. Diezelfde dag maken we ook de winnaars bekend. Houd
Alphens.nl dus in de gaten.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 13:46

Paard gered nadat het te water raakte langs de Compierekade

Donderdag 28 maart, aan het begin van de middag, heeft zich een incident voorgedaan langs de Compierekade in de Rietveldse polder, waarbij een paard te water is geraakt. De lokale brandweer werd gealarmeerd en kwam snel ter plaatse om het dier te redden.

Advertorial Horeca-arrangementen vandaag 13:20

Geniet van een compleet avondje uit met het Diner & Film arrangement!

Wie houdt er nu niet van een etentje gevolgd door een avondje naar de bioscoop? Want zeg nou zelf, een etentje en de bioscoop gaan toch altijd lekker samen?! Of je nu met je vriend(in), broer, zus, moeder of opa komt of toch liever alleen geniet, dit is het perfecte arrangement voor een compleet avondje uit. Voor €42,50 per persoon kun je genieten van een 3-gangenmenu bij De Beren Alphen aan den Rijn met een bioscoopvoucher voor een film naar keuze.

Verkeer en vervoer vandaag 12:09

Meer verkeersdrukte verwacht vanwege het paasweekend

Met het paasweekend in het vooruitzicht wordt verwacht dat zowel vandaag als het komende weekend drukker zullen zijn op de wegen dan normaal. Vooral op donderdag 28 maart moeten weggebruikers rekening houden met een vroege en drukke avondspits.

Natuur, recreatie en reizen vandaag 10:54

Wethouder Gert-Jan Schotanus en Kinderboerderij Zegersloot planten eerste voedselbomen

Op maandag 1 april worden, tijdens het paasfestijn, de 1e bomen geplant voor het te realiseren voedselpark bij kinderboerderij Zegersloot. Deze eerste bomen, genaamd berken, zijn niet bedoeld als voedsel voor mensen, maar juist als leefgebied voor de weidehommel. Samen met andere iconische soorten zoals de merel, huismus en egel, zal de weidehommel profiteren van een nieuw aangelegde habitat. 

Advertorial Muziek/Concert vandaag 09:36

Duik in het muzikale leven van Fernando Lameirinhas

Fernando Lameirinhas, een van de iconen van de wereldmuziek in Nederland, komt terug met een gloednieuw concert: Koffer! De altijd nog jeugdige maestro pakt tijdens de voorstelling zijn koffer uit en neemt je mee in zijn muzikale leven.