The Center of Beauty

The Center of Beauty verloot 10 behandelingen voor zorgmedewerkers: "We Care For You"

Het aantal coronabesmettingen blijft stijgen en de druk op de zorg wordt steeds hoger. Daarom wil The Center of Beauty zorgmedewerkers graag in het zonnetje zetten. Zij geven daarom 10 behandelingen voor zorgmedewerkers weg. Ken jij iemand die deze behandeling verdient?

Wat kun je winnen?

Bij deze winactie maken zorgmedewerkers kans op een heerlijke behandeling die mede mogelijk wordt gemaakt door The Center of Beauty. Je kunt kiezen uit een heerlijke Hotstone massage van 60 minuten of de Season Sensations.

De Season Sensations is een behandeling van 90 minuten en is een ultiem luxe verwenmoment en helemaal afgestemd op dit seizoen. “We starten met een warm welkom, een heerlijke paraffine pakking voor de handen. Daarna volgt de oppervlakte reiniging en diepte reiniging, het verwijderen van onzuiverheden, massage van gelaat en decolleté, een verrukkelijk chocolade masker en dag-/nachtverzorging. Een heerlijke kop warme chocolademelk maakt deze behandeling helemaal compleet”, vertelt Carmen van Leijden van The Center of Beauty.

Tijdens deze behandeling werkt The Center of Beauty met de producten van Beauté Royale, die professionele huidverzorging biedt voor iedereen. De ambachtelijke producten van Beauté Royale zijn 100 procent dierproefvrij en op basis van natuurlijke ingrediënten. Na afloop ontvang je een goodiebag voor thuis, die mede mogelijk wordt gemaakt door het Alphense bedrijf Beauté Royale.

Wat moet je hiervoor doen?

Om kans te maken op de behandeling moet je dit bericht op Facebook liken, delen en in een reactie de zorgmedewerk(st)er taggen die dit volgens jou heeft verdiend.

Deze winactie loopt tot vrijdag 30 oktober. Diezelfde dag maken we ook de winnaars bekend. Houd
Alphens.nl dus in de gaten.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Overige vandaag 15:05

Oud-Alphenaar Raymond de Looze publiceert zelfhulpboek dat nét even anders is dan anders

Tijdens de coronacrisis zitten veel mensen in de reflectiestand: wat wil ik nou eigenlijk, wat betekent dit voor mij en waar sta ik nu? Dat bracht oud-Alphenaar Raymond de Looze op het idee om een zelfhulpboek te schrijven, maar dan alleen net even anders. “Het vertrekpunt van DIY Goeroe is dat alleen jij kunt bepalen wat jou helpt.”

Romeinen vandaag 11:55

ROMEINEN Boomstamkano

Tijdens de bouw van Ipse de Bruggen in Zwammerdam zijn drie Romeinse vrachtschepen en drie Romeinse boomstamkano's gevonden. De grote transportschepen voeren over de Rijn met hun goederen. De boomstamkano's werden gebruikt door vissers.

Overige vandaag 09:35

Gemeentehuis van Alphen te zien in serie Keizersvrouwen

Zoek je nog wat om te doen deze zondag? Kijk dan de serie Keizersvrouwen op Netflix. Daar kun je namelijk het gemeentehuis van Alphen in zien. Al gelijk in de eerste aflevering speelt een scène zich af op de iconische trappen in het Alphense gemeentehuis.

Coronavirus in Alphen gisteren 15:17

Alphenaren twijfelen of ze zich zullen inenten met coronavaccin

Wereldwijd wordt er onderzoek gedaan naar vaccins tegen het nieuwe coronavirus. De eerste vaccins tegen corona worden in de komende maanden verwacht. Wij vroegen Alphenaren of zij van plan zijn om zich te laten inenten.