The GSM Store
Advertorial Winkels

The GSM Store al ruim twintig jaar hét adres in Alphen voor je telefoon reparaties

The GSM Store gevestigd op de van Boetzelaerstraat 9 te Alphen aan den Rijn is al jaren het gezicht voor reparaties aan smartphones, tablets, laptops en macbooks. Het team van de The GSM Store staat dagelijks gereed in hun mooie showroom om je van dienst te zijn.

Waarom kiezen voor The GSM Store?

  • Gecertificeerde monteurs
  • Alle reparaties aan smartphones, tablets, laptops en macbooks
  • In- en verkoop gebruikte toestellen & tablets
  • Ruim twintig jaar reparatie ervaring
  • Winkel met showroom
  • 1,5 uur GRATIS parkeren tijdens uw reparatie
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

Het team van The GSM Store:

Salah is een bekende Alphenaar en voor veel klanten al een bekend gezicht. Sinds het begin hoort hij erbij en is het meest bezig in de front van de winkel waar altijd een hoge service van hem te verwachten is.

Rafet is een oude ondernemer uit Alphen en sinds 2013 betrokken bij The GSM Store en momenteel voornamelijk bezig met reparaties en inkoop van de juiste en beste onderdelen.

Mehmet is nieuw in het team en heeft een hele retail geschiedenis achter zich als duizendpoot en is dus van alle markten thuis. Hij versterkt het team door zijn ervaring en inzet in het management.

€ 10 korting op alle reparaties

Sinds half juni heeft The GSM Store een nieuwe website en dat gaan ze een hele maand vieren! Bij elke reparatie krijg je € 10 korting, ook als je meerdere keren in deze maand komt. Eén voorwaarde voor de € 10 korting is dat je de Facebookpagina en Instagrampagina gaat volgen! Hier komen met regelmaat leuke acties voorbij die heel interessant kunnen zijn.

Nieuwe website

De nieuwe website is van alle gemakken voorzien:

  • Nu nog makkelijker uw reparatie prijs opvragen en online in te boeken
  • Heel overzichtelijk alle reviews van onze klanten inzien
  • Mogelijkheid om je oude telefoon te verkopen

Als je online een afspraak hebt gemaakt of gewoon langs komt in de showroom, zijn de meeste reparaties binnen één uur gerepareerd. Ze werken met originele onderdelen (tenzij anders aangegeven), zodat ze hoogwaardige reparaties leveren. Als je kosten wilt besparen kunnen ze ook goedkopere onderdelen gebruiken. Jouw data is veilig tijdens een reparatie en elke reparatie geven ze drie maanden garantie.

Team The GSM Store, staat elke dag voor je klaar! "Tot snel in de winkel."


Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!

Politiek gisteren 13:47

Voedsel van Eigen Land, een onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in kaart gebracht hoeveel en welk voedsel lokaal wordt geproduceerd. Het rapport is nu de basis voor stimuleren van korte lijnen, dus lokaal maken en opeten. Daarnaast zijn er aanbevelingen om de agrarische sector te helpen in lijn met de landelijke transitie van de landbouw.