The GSM Store
Advertorial Winkels

The GSM Store al ruim twintig jaar hét adres in Alphen voor je telefoon reparaties

The GSM Store gevestigd op de van Boetzelaerstraat 9 te Alphen aan den Rijn is al jaren het gezicht voor reparaties aan smartphones, tablets, laptops en macbooks. Het team van de The GSM Store staat dagelijks gereed in hun mooie showroom om je van dienst te zijn.

Waarom kiezen voor The GSM Store?

  • Gecertificeerde monteurs
  • Alle reparaties aan smartphones, tablets, laptops en macbooks
  • In- en verkoop gebruikte toestellen & tablets
  • Ruim twintig jaar reparatie ervaring
  • Winkel met showroom
  • 1,5 uur GRATIS parkeren tijdens uw reparatie
  • Aangesloten bij Techniek Nederland

Het team van The GSM Store:

Salah is een bekende Alphenaar en voor veel klanten al een bekend gezicht. Sinds het begin hoort hij erbij en is het meest bezig in de front van de winkel waar altijd een hoge service van hem te verwachten is.

Rafet is een oude ondernemer uit Alphen en sinds 2013 betrokken bij The GSM Store en momenteel voornamelijk bezig met reparaties en inkoop van de juiste en beste onderdelen.

Mehmet is nieuw in het team en heeft een hele retail geschiedenis achter zich als duizendpoot en is dus van alle markten thuis. Hij versterkt het team door zijn ervaring en inzet in het management.

€ 10 korting op alle reparaties

Sinds half juni heeft The GSM Store een nieuwe website en dat gaan ze een hele maand vieren! Bij elke reparatie krijg je € 10 korting, ook als je meerdere keren in deze maand komt. Eén voorwaarde voor de € 10 korting is dat je de Facebookpagina en Instagrampagina gaat volgen! Hier komen met regelmaat leuke acties voorbij die heel interessant kunnen zijn.

Nieuwe website

De nieuwe website is van alle gemakken voorzien:

  • Nu nog makkelijker uw reparatie prijs opvragen en online in te boeken
  • Heel overzichtelijk alle reviews van onze klanten inzien
  • Mogelijkheid om je oude telefoon te verkopen

Als je online een afspraak hebt gemaakt of gewoon langs komt in de showroom, zijn de meeste reparaties binnen één uur gerepareerd. Ze werken met originele onderdelen (tenzij anders aangegeven), zodat ze hoogwaardige reparaties leveren. Als je kosten wilt besparen kunnen ze ook goedkopere onderdelen gebruiken. Jouw data is veilig tijdens een reparatie en elke reparatie geven ze drie maanden garantie.

Team The GSM Store, staat elke dag voor je klaar! "Tot snel in de winkel."


Meer nieuws

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier. 

Maatschappelijk gisteren 11:59

Gratis scootmobielcursus in Alphen aan den Rijn

VVN Alphen aan den Rijn organiseert in samenwerking met de gemeente, Welzorg, Vegro en Ergozorg een gratis scootmobielcursus op dinsdag 2 juli 2024. Deze cursus biedt zowel een ochtend- als een middagsessie.