The GSM Store
Advertorial Winkels

The GSM Store: Dé plek voor smartphone reparaties in Alphen aan den Rijn

De GSM Store is dé plek waar kwaliteit en service samenkomen voor al je smartphone, tablet, laptop en MacBook reparaties in Alphen aan den Rijn. Met meer dan 25 jaar ervaring zijn zij het vertrouwde adres voor al je technologische behoeften.

Online Shop voor nieuwe en gebruikte Telefoons

Naast de fysieke winkel zijn ze nu ook online beschikbaar met een uitgebreide webshop. Of je nu op zoek bent naar een gloednieuwe telefoon, accessoires of een betrouwbare gebruikte telefoon, bij The GSM Store ben je aan het juiste adres.

Speciale aanbiedingen voor Online Shoppers

Om de nieuwe online shoppers te verwelkomen, heeft The GSM Store speciale aanbiedingen voor de hele maand april:

  1. €20,- korting op nieuwe toestellen: Gebruik de kortingscode €20KORTING bij het afrekenen en ontvang direct €20,- korting op alle nieuwe toestellen.
  2. 10% korting op Accessoires: Maak jouw aankoop compleet met de hoogwaardige accessoires en ontvang 10% korting met de kortingscode 10%KORTING.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Bij The GSM Store streven ze naar niets minder dan uitmuntendheid. De gecertificeerde technici zorgen ervoor dat jouw apparaat met de grootste zorg wordt gerepareerd, zodat je snel weer kunt genieten van optimale prestaties. "We begrijpen hoe belangrijk jouw apparaat voor je is, daarom streven we ernaar om reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. Met onze efficiënte service kun je erop vertrouwen dat je apparaat snel weer in handen heeft.", aldus The GSM Store.

Bij The GSM Store staat klanttevredenheid altijd voorop. "We streven ernaar om aan al je behoeften te voldoen en bieden uitstekende ondersteuning, zowel in onze winkel als online."

Ontdek De GSM Store Online

Bezoek de online winkel en ontdek het uitgebreide assortiment nieuwe en gebruikte telefoons, accessoires en meer. Profiteer van de speciale aanbiedingen en ervaar zelf waarom The GSM Store al meer dan 25 jaar het vertrouwde gezicht is voor smartphone reparaties in Alphen aan den Rijn.


Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!