Advertorial Economie

The Home Factory ontwerpt interieur Pilates4U

Ook voor bedrijven ontwerpt The Home Factory graag een bijzonder mooi interieur, ook in het geval van deze pilatesstudio van Manon: Pilates4U aan de Prins Hendrikstraat 63 in Alphen aan den Rijn.

De oude loods van Zwartjes is getransformeerd tot een prachtig pand waar Manon een mooie, sfeervolle en rustgevende studio heeft neergezet waarbij verschillende inspirerende lessen worden gegeven.

Voor de gevel, de indeling en het interieur hebben wij, Charlotte en Bianca, een ontwerp gemaakt. Manon heeft dit ontwerp tot in detail laten uitvoeren, waardoor het net is alsof wij door de tekeningen heen lopen. The Home Factory heeft ook voor de buitenindeling en gevelaanzicht het maatwerk ontworpen, een kleur- en materialenvoorstel gemaakt en een uitgebreid lichtplan gemaakt.

Inmiddels komen wij er ook iedere week want buiten het prachtige interieur, werkt Manon ook aanstekelijk op onze inspiratie met haar heerlijke lessen. We kunnen iedereen aanraden een proefles te nemen en je laten verwennen door al je zintuigen en achteraf staat er een heerlijk kopje thee klaar. Kijk op de website van Pilates4U voor meer informatie.

Wij zijn trots op het eindresultaat en Manon geniet elke dag van haar pand. Veel succes Manon!

Wil je meer zien over dit project, de voor en na foto’s en de ontwerpen zelf? Kijk dan op onze portfolio!


Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:57

Gemeente organiseert De dag van de Jeugdhulp

Vanaf 2024 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop de jeugdhulp gezamenlijk organiseren. Op donderdag 1 december organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn ‘De dag van de Jeugdhulp’.

Theater gisteren 14:05

Leerlingen Scala schitteren in het Castellum

Op donderdag 24 november maakten leerlingen van het Scala College in een zo goed als uitverkochte theaterzaal in het Castellum veel indruk met het jaarlijks georganiseerde ‘Scala On Stage’. De bezoekers kregen een show voorgeschoteld met zang, dans, muziek en cabaret van een hoog niveau.

Coronel Dakar 2023 gisteren 12:39

Coronel Dakar Team met “The Desert Lion” naar Dakar Rally 2023

Met een druk bezochte uitzwaaisessie bij het Coronel Adventure Indoor Klimpark is het volgende Dakar-avontuur voor het Coronel Dakar Team officieel begonnen. Vanuit Huizen wordt “The Desert Lion”, de auto waarmee de broers op 31 december aanstaande tijdens de Dakar Rally van start gaan, naar het Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet gereden, vanwaar het transport naar Saoedi-Arabië voor de rally deze week vertrekt.