Advertorial Economie

The Home Factory ontwerpt interieur Pilates4U

Ook voor bedrijven ontwerpt The Home Factory graag een bijzonder mooi interieur, ook in het geval van deze pilatesstudio van Manon: Pilates4U aan de Prins Hendrikstraat 63 in Alphen aan den Rijn.

De oude loods van Zwartjes is getransformeerd tot een prachtig pand waar Manon een mooie, sfeervolle en rustgevende studio heeft neergezet waarbij verschillende inspirerende lessen worden gegeven.

Voor de gevel, de indeling en het interieur hebben wij, Charlotte en Bianca, een ontwerp gemaakt. Manon heeft dit ontwerp tot in detail laten uitvoeren, waardoor het net is alsof wij door de tekeningen heen lopen. The Home Factory heeft ook voor de buitenindeling en gevelaanzicht het maatwerk ontworpen, een kleur- en materialenvoorstel gemaakt en een uitgebreid lichtplan gemaakt.

Inmiddels komen wij er ook iedere week want buiten het prachtige interieur, werkt Manon ook aanstekelijk op onze inspiratie met haar heerlijke lessen. We kunnen iedereen aanraden een proefles te nemen en je laten verwennen door al je zintuigen en achteraf staat er een heerlijk kopje thee klaar. Kijk op de website van Pilates4U voor meer informatie.

Wij zijn trots op het eindresultaat en Manon geniet elke dag van haar pand. Veel succes Manon!

Wil je meer zien over dit project, de voor en na foto’s en de ontwerpen zelf? Kijk dan op onze portfolio!


Meer nieuws

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.

Werkzaamheden vandaag 09:24

Rijndijk-Oost vanaf vandaag ruim een half jaar afgesloten

Alphenaren opgelet! Rijd jij dagelijks over de Rijndijk-Oost naar school of werk? Dan zul je de komende maanden om moeten rijden. Vanaf maandag 6 februari zal de Rijndijk-Oost voor zeven maanden afgesloten zijn vanwege onderhoudswerkzaamheden.