The Home Factory ontwerpt nieuw kantoor Drieman

Een nieuw kantoorpand en een nieuwe uitstraling. Drieman Garantie Makelaars in Alphen aan den Rijn is inmiddels verhuisd van kantoor in het Aargebouw naar het nieuwe stadscentrum, een prachtige locatie waar je voor je plezier alleen al even binnen loopt.

Gezamenlijk wilden wij, Drieman Garantiemakelaars en The Home Factory, van de casco opgeleverde ruimte iets bijzonders maken. Met het uitgangspunt 'vintage industrieel' zijn we aan de slag gegaan met een ontwerp. Door de combinatie van stoere materialen als baksteen, oude wagondelen, blauwstaal en vintage accessoires & armaturen krijgt het interieur de beoogde woonsfeer.

Zowel het entree als alle werk- en spreekkamers zijn zeer sfeervol en vormen één geheel. De indeling van de ruimte en maatwerk van meubelen zijn door The Home Factory ontworpen en samengesteld met het juiste kleur- en materiaalgebruik. Ook het lichtplan en de stoffering zijn hierin meegenomen.

'Teamwork optima forma'
"Hoewel we de hele dag met mensen, huizen en interieurs bezig zijn, ken je ook je beperkingen als het om je eigen huisvesting gaat", vertelt Ger Hukker van Drieman Garantiemakelaars. "Daarom gingen we op zoek naar een echte specialist, iemand die meedenkt, met ideeën komt voor je nieuwe huisvesting, je corrigeert wanneer dat nodig is, maar je ook de ruimte geeft iets van jezelf in zo'n kantoor terug te vinden. Dat is gelukt en we kijken dan ook met veel plezier terug op de samenwerking met Bianca en Charlotte van The Home Factory. Soms was het best spannend om binnen budget te blijven, elkaar te overtuigen maar het resultaat mag er zijn. Het was teamwork optima forma en zo hoort het ook", besluit Ger. 

Op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? Bij Drieman Makelaars voel je je alvast thuis! We zijn dan ook enorm trots op het eindresultaat en wensen alle medewerkers van Drieman en alle bezoekers veel plezier van het fijne sfeervolle 'kantoor'.

Wil je meer weten over het gebruik van bepaalde materialen op de foto's, mail ons dan gerust.

The Home Factory
Telefoon: 0172 – 74 53 70
Mobiel: 06 -55 172 337
bianca@thehomefactory.nl

P.S. Alle lof trouwens voor de styling in alle kasten, deze accessoires zijn door Ger Hukker zelf uitgekozen en aangekocht! 

 

 

Alle foto's van het nieuwe kantoor van Drieman bekijk je hier


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 14:25

Klassieker La Dolce Vita bij Parkvilla

In het kader van de klassieke films die Parkvilla regelmatig draait, is binnenkort La Dolce Vita te zien. In deze wereldberoemde Italiaans-Franse dramafilm vat Marcello Mastroianni (een cynische sensatiejournalist) een onverwachte passie op voor de hoogblonde filmster Sylvia, gespeeld door Anita Ekberg.

Onderwijs en opvang vandaag 12:56

Vijf mbo-scholen werken voortaan samen: Leven Lang Ontwikkelen van groot belang voor de arbeidsmarkt

De mbo-scholen Albeda, Da Vinci, mboRijnland, Mondriaan en Zadkine gaan samenwerken op het terrein van ‘Leven Lang Ontwikkelen’. Daartoe ondertekenden zij op 31 januari in Den Haag een intentieovereenkomst. Met de ondertekening spreken zij af zich gezamenlijk in te spannen om de arbeidsmarkt te voorzien van goed (bij) geschoold personeel, nu en in de toekomst.

Advertorial Evenementen vandaag 11:09

Super Bowl Sunday bij Sportsbar Alphen in de Esports Game Arena

Het is een jaarlijks Amerikaans fenomeen: de Super Bowl. De kampioen van de American Football Conference speelt in de nacht van 12 op 13 februari tegen de winnaar van de National Football Conference. Bij de Game Arena kun jij terecht om dé American football wedstrijd van het jaar te zien.