The Home Factory ontwerpt nieuw kantoor Drieman

Een nieuw kantoorpand en een nieuwe uitstraling. Drieman Garantie Makelaars in Alphen aan den Rijn is inmiddels verhuisd van kantoor in het Aargebouw naar het nieuwe stadscentrum, een prachtige locatie waar je voor je plezier alleen al even binnen loopt.

Gezamenlijk wilden wij, Drieman Garantiemakelaars en The Home Factory, van de casco opgeleverde ruimte iets bijzonders maken. Met het uitgangspunt 'vintage industrieel' zijn we aan de slag gegaan met een ontwerp. Door de combinatie van stoere materialen als baksteen, oude wagondelen, blauwstaal en vintage accessoires & armaturen krijgt het interieur de beoogde woonsfeer.

Zowel het entree als alle werk- en spreekkamers zijn zeer sfeervol en vormen één geheel. De indeling van de ruimte en maatwerk van meubelen zijn door The Home Factory ontworpen en samengesteld met het juiste kleur- en materiaalgebruik. Ook het lichtplan en de stoffering zijn hierin meegenomen.

'Teamwork optima forma'
"Hoewel we de hele dag met mensen, huizen en interieurs bezig zijn, ken je ook je beperkingen als het om je eigen huisvesting gaat", vertelt Ger Hukker van Drieman Garantiemakelaars. "Daarom gingen we op zoek naar een echte specialist, iemand die meedenkt, met ideeën komt voor je nieuwe huisvesting, je corrigeert wanneer dat nodig is, maar je ook de ruimte geeft iets van jezelf in zo'n kantoor terug te vinden. Dat is gelukt en we kijken dan ook met veel plezier terug op de samenwerking met Bianca en Charlotte van The Home Factory. Soms was het best spannend om binnen budget te blijven, elkaar te overtuigen maar het resultaat mag er zijn. Het was teamwork optima forma en zo hoort het ook", besluit Ger. 

Op zoek naar een woning of wil je je woning verkopen? Bij Drieman Makelaars voel je je alvast thuis! We zijn dan ook enorm trots op het eindresultaat en wensen alle medewerkers van Drieman en alle bezoekers veel plezier van het fijne sfeervolle 'kantoor'.

Wil je meer weten over het gebruik van bepaalde materialen op de foto's, mail ons dan gerust.

The Home Factory
Telefoon: 0172 – 74 53 70
Mobiel: 06 -55 172 337
bianca@thehomefactory.nl

P.S. Alle lof trouwens voor de styling in alle kasten, deze accessoires zijn door Ger Hukker zelf uitgekozen en aangekocht! 

 

 

Alle foto's van het nieuwe kantoor van Drieman bekijk je hier


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Gezondheid en welzijn gisteren 14:57

Gemeente organiseert De dag van de Jeugdhulp

Vanaf 2024 gaan de gemeenten Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en Nieuwkoop de jeugdhulp gezamenlijk organiseren. Op donderdag 1 december organiseert de gemeente Alphen aan den Rijn ‘De dag van de Jeugdhulp’.

Theater gisteren 14:05

Leerlingen Scala schitteren in het Castellum

Op donderdag 24 november maakten leerlingen van het Scala College in een zo goed als uitverkochte theaterzaal in het Castellum veel indruk met het jaarlijks georganiseerde ‘Scala On Stage’. De bezoekers kregen een show voorgeschoteld met zang, dans, muziek en cabaret van een hoog niveau.

Coronel Dakar 2023 gisteren 12:39

Coronel Dakar Team met “The Desert Lion” naar Dakar Rally 2023

Met een druk bezochte uitzwaaisessie bij het Coronel Adventure Indoor Klimpark is het volgende Dakar-avontuur voor het Coronel Dakar Team officieel begonnen. Vanuit Huizen wordt “The Desert Lion”, de auto waarmee de broers op 31 december aanstaande tijdens de Dakar Rally van start gaan, naar het Circuit Paul Ricard in het Zuid-Franse Le Castellet gereden, vanwaar het transport naar Saoedi-Arabië voor de rally deze week vertrekt.