The New London Chorale
Advertorial Muziek

The New London Chorale (by Tom Parker) viert 40-jarig jubileum in Theater Castellum

Goed nieuws voor de fans van Tom Parkers The New London Chorale: het populaire gezelschap is op 22 november te zien in Theater Castellum om hun 40-jarig jubileum te vieren. Gepopulariseerde versies van bekende klassieke werken als The Young Messiah en The Young Wolfgang Amadeus Mozart worden gezongen door verschillende solisten, zoals Madeline Bell.

Sinds 1979 heeft de formatie The New London Chorale onder leiding van de inmiddels overleden producer en arrangeur Tom Parker grote successen gekend in binnen - en buitenland. Verschillende albums, zoals Christmas en Pirouette – door fluitiste Berdien Stenberg – werden bestsellers en ook de daaropvolgende concerten van de groep werden druk bezocht. Ook na het overlijden van producer- en arrangeur Tom Parker in 2013 bleef de groep onverminderd actief en traden ze onder andere op als hoofdact tijdens de drukbezochte Max Proms in Utrecht.

Optredens door onder andere madeline Bell

De groep heeft in hun 40-jarig bestaan diverse samenstellingen gekend. Bekende zangers en zangeressen als Vicky Brown, Madeline Bell en Katie Kissoon begonnen na het succes van The New London Chorale zelfs een succesvolle solocarrière. Tijdens deze serie jubileumconcerten kunnen de bezoekers optredens verwachten van de inmiddels 80-jarige zangeres Madeline Bell, nog altijd actief als soliste bij het Amsterdam Concertgebouw Jazzorkest. Zij maakt voor het eerst sinds de jaren 90 weer deel uit van de groep in verband met het 40-jarig jubileum.

Naast Bell sluiten ook Gordon Neville, Lance Ellington en Marilyn Rae David aan bij het gezelschap. Zij worden tijdens het ten gehore brengen van successen als Unto us a child is born, Auld Lang Syne, Standing By en Stay with me till the morning begeleid door een 11-koppige band. Kortom: het wordt een avond vol muzikale- en vocale hoogtepunten.

De jubileumvoorstelling van The New London Chorale (by Tom Parker) is op 22 november te zien in Theater Castellum in Alphen aan Den Rijn. Koop kaarten. 


Meer nieuws

Oud Alphen gisteren 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater gisteren 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein gisteren 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen gisteren 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 gisteren 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca gisteren 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.