Jan Julius Humme
Advertorial Evenementen

Theater Castellum host uniek boksgala

Aankomend weekend vindt het boksgala plaats. Het Alphense Theater Castellum verandert 12 november in een heuse boksring. Boxingclub Alphen aan den Rijn heeft woord gehouden en zet een uniek evenement neer.

Twee jaar geleden ontstond het plan om het boksen met een heus gala in Alphen aan de Rijn onder de aandacht te brengen. Helaas stak corona daar een stokje voor. Alles werd on hold gezet. Maar van uitstel kwam geen afstel. Organisator Jillis van de Heuvel van boxingclub Alphen aan de Rijn heeft in samenwerking met de stichting Ben Bril Memorial – bekend van een jaarlijkse traditie in Carré – weer de handschoen opgepakt.

En hoe? Het boksgala krijgt extra allure doordat er wordt gebokst in een theater. Zaterdag 12 november wordt in Castellum een ring opgebouwd. Daar zullen profs en amateurs zich ‘s avonds onderscheiden in boeiende en meeslepende gevechten. Het motto luidt: alléén de overwinning telt. Daarmee gaan de deelnemers met grote inzet en passie een spetterend optreden verzorgen.

Er zijn nog een aantal tickets te koop via Alphens.nl. Komt het zien, komt het zien…


Meer nieuws

Oud Alphen vandaag 16:54

Oud Alphen: De Raadhuisstraat

De Raadhuisstraat, de straat waar het kantoor van Alphens.nl nu staat, is genoemd naar het oude raadhuis van de voormalige gemeente Aarlanderveen. Na eeuwenlang vergaderd te hebben in herbergen als de Vergulde Wagen kreeg de toenmalige gemeente Aarlanderveen in de 19e eeuw een eigen raadhuis.

Advertorial Theater vandaag 15:41

Ronald Goedemondt komt naar Castellum

Goed nieuws: Ronald Goedemondt speelt momenteel zijn achtste avondvullende cabaretprogramma. Overal is hij tot en met december 2022 uitverkocht. Castellum heeft het echter voor elkaar gekregen dat hij op zondag 19 maart 2023 zijn voorstelling ‘Met knielende knikjes’ speelt voor het Alphense publiek. De kaartverkoop start op 13 december om 13:00 uur.

Politiek plein vandaag 14:29

Inbreng ChristenUnie in debat over begroting

Op 3 november 2022 werd in de gemeenteraad de begroting voor 2023 besproken en het beleid dat hiermee gevoerd zal gaan worden. Dit beleid is samengevat in het uitvoeringsprogramma 'Zichtbaar en dichtbij' van de coalitiepartijen. Aan dit debat leverde de ChristenUnie-fractie een inhoudsvolle bijdrage.

Feestdagen vandaag 13:12

Laat je vuurwerkafval ophalen op 2 januari 2023

Van het aftelen tot 00:00 uur en vuurwerk afsteken naar vuurwerkafval waar je niet zo veel mee kan. Voor het opruimen van dit vuurwerkafval wordt door de gemeente Alphen aan den Rijn een oplossing bedacht.

Limesjaar 2022 vandaag 11:58

ROMEINEN Rantsoenen

Het Romeinse leger zorgt normaal gesproken goed voor haar manschappen. Maar dat is niet altijd even gemakkelijk. De commandant moet voor voldoende rantsoenen zorgen en dat is zelfs in vredestijd een behoorlijke klus.

Advertorial Horeca vandaag 10:37

Dit jaar een unieke kerst bij restaurant Bon Bini

Restaurant Bon Bini in de Hooftstraat in Alphen aan den Rijn komt dit jaar met een uniek concept. Op eerste kerstdag 2022 kun jij bij Bon Bini, in samenwerking met de chef, zelf jouw kerstdiner samenstellen.