Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Theaterafdeling Cools breidt uit

De theaterafdeling van Cools Dance & Events gaat aankomend seizoen uitbreiden.  

We zijn zo’n 7 jaar actief bezig met de theaterschool in Alphen aan den Rijn, met musicallessen voor kinderen en tieners. 3 jaar geleden zijn daar de pop zanglessen voor kinderen en tieners bijgekomen. Vorig jaar Sing & Dance lessen; heerlijk zingen en dansen leren op de liedjes van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar.

Dit seizoen gaan we uitbreiden met meer lesdagen. Naast de donderdag musicallessen komen daar nu de woensdag en de zaterdag bij. Een goede aanvulling en ook handig als je een keertje een les wil inhalen. Alle theaterlessen worden gegeven op de hoofdvestiging, Wilhelminalaan 17 in Alphen aan den Rijn.

Keertje meedoen? Reserveer je plaatsje alvast. Kom naar de Alphense open TheaterDagen in de tweede week van september.
Meer informatie: https://www.dansenleren.nl/alphense-open-theaterdagen


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 18:43

Auto drie keer over de kop bij Hazerswoude

Een bestuurder van een auto is vanmiddag drie keer over de kop geslagen op de N11 ter hoogte van Hazerswoude. De bestuurder kon zelf uit de auto komen.

Overige vandaag 15:30

Designstoel voor Alphenaar Ad de Bruijn

Winnaar Ad de Bruijn en zijn vrouw Yvonne ontvingen afgelopen week de designfauteuil Caruzzo van Leolux uit handen van Gert de Jeu, eigenaar van Berden by Houweling. Ad: “Eigenlijk bizar dat we dit winnen, want we hebben nog nooit iets gewonnen. Wij zijn hier echt enorm blij mee. Zo’n stoel past heel goed bij ons.”  

Horeca vandaag 14:40

Officiële opening Knøss

Zaterdag 21 september is de officiële opening van horecagelegenheid Knøss. Speciaal voor de opening zijn er gratis kaneelbroodjes voor alle gasten!  

Politiek vandaag 13:40

Fietsknelpunten Top 10 wordt vervangen door Programma Fiets

Gemeente Alphen aan den Rijn wil veel meer voorrang geven aan fietsers. Daarom is een visie gemaakt met een Fietsprogramma. Het gemeentelijke fietsbeleid vervangt de nu toe gebruikt Top 10 Fietsknelpunten van de Fietsersbond.