Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Theaterafdeling Cools breidt uit

De theaterafdeling van Cools Dance & Events gaat aankomend seizoen uitbreiden.  

We zijn zo’n 7 jaar actief bezig met de theaterschool in Alphen aan den Rijn, met musicallessen voor kinderen en tieners. 3 jaar geleden zijn daar de pop zanglessen voor kinderen en tieners bijgekomen. Vorig jaar Sing & Dance lessen; heerlijk zingen en dansen leren op de liedjes van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar.

Dit seizoen gaan we uitbreiden met meer lesdagen. Naast de donderdag musicallessen komen daar nu de woensdag en de zaterdag bij. Een goede aanvulling en ook handig als je een keertje een les wil inhalen. Alle theaterlessen worden gegeven op de hoofdvestiging, Wilhelminalaan 17 in Alphen aan den Rijn.

Keertje meedoen? Reserveer je plaatsje alvast. Kom naar de Alphense open TheaterDagen in de tweede week van september.
Meer informatie: https://www.dansenleren.nl/alphense-open-theaterdagen


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.