Cools Dance & Events
Advertorial Sport

Theaterafdeling Cools breidt uit

De theaterafdeling van Cools Dance & Events gaat aankomend seizoen uitbreiden.  

We zijn zo’n 7 jaar actief bezig met de theaterschool in Alphen aan den Rijn, met musicallessen voor kinderen en tieners. 3 jaar geleden zijn daar de pop zanglessen voor kinderen en tieners bijgekomen. Vorig jaar Sing & Dance lessen; heerlijk zingen en dansen leren op de liedjes van bijvoorbeeld Kinderen voor Kinderen, speciaal voor kinderen vanaf 5 jaar.

Dit seizoen gaan we uitbreiden met meer lesdagen. Naast de donderdag musicallessen komen daar nu de woensdag en de zaterdag bij. Een goede aanvulling en ook handig als je een keertje een les wil inhalen. Alle theaterlessen worden gegeven op de hoofdvestiging, Wilhelminalaan 17 in Alphen aan den Rijn.

Keertje meedoen? Reserveer je plaatsje alvast. Kom naar de Alphense open TheaterDagen in de tweede week van september.
Meer informatie: https://www.dansenleren.nl/alphense-open-theaterdagen


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige gisteren 17:16

Acht tips voor een goede LinkedIn foto

Een goede LinkedIn profielfoto is tegenwoordig ontzettend belangrijk voor jouw (online) reputatie. Dit is namelijk het eerste wat een werkgever of klant ziet op LinkedIn of andere social media. En natuurlijk wil je dan wel een goede (eerste) indruk maken. Wil je zelf een goede LinkedIn foto maken met je telefoon? Nikki Hoff van Studio86 geeft je hier graag tips voor!

Gemeente gisteren 17:06

Voorbereid op de Eikenprocessierups en het Mediterraan Draaigatje

De gemeente heeft te maken met nieuwe planten en plaagdieren zoals de Eikenprocessierups en de mierensoort het Mediterraan Draaigatje die de nodige problemen geven in de openbare ruimte, maar wellicht ook bij jou in de tuin. Wethouder Gert-Jan Schotanus hing maandag 17 februari de eerste nestkasten op bij de parkeerplaats aan de Burgemeester Bruin Slotssingel, om vogels te lokken die de rupsen graag op hun menu zien.

Verkeer en vervoer gisteren 15:18

Steekterbrug in maart twee nachten dicht

Vanaf woensdag 4 maart gaat de Steekterbrug op de N207 twee nachten dicht voor onderhoudswerkzaamheden. Tussen 21:00 en 06:00 uur is de brug afgesloten voor al het wegverkeer.

Advertorial Overige gisteren 14:23

Ontmoet de Frozenkarakters in zwembad De Hoorn

Zwembad De Hoorn organiseert voor het eerst een Frozenmiddag! In de voorjaarsvakantie komen Disneykarakters Anna, Elsa en Olaf op dinsdag 25 februari naar zwembad De Hoorn tussen 13:00 tot 15:00 uur.