Parkvilla
Advertorial Cultuur

Theatervoorstelling De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch in Parkvilla

Op vrijdag 13 november om 16:00 uur en 20:30 uur komt Dick van den Toorn naar het Parkvilla theater met een unieke voorstelling over een verhalenicoon: Boudewijn Büch.

In deze solo probeert Van den Toorn op bevlogen wijze de levendige fantasie en de onvoorstelbare verhalen van de in 2002 overleden schrijver en tv-maker te verklaren. De Wonderbaarlijke Wereld van Boudewijn Büch toont een gevoelige man, een gekwelde kunstenaar, die uit angst voor ‘het echte leven’ verstrikt raakt in zijn eigen verzinsels. Leefde Büch in een waanwereld of was hij zich terdege bewust van de dunne scheidslijn tussen feit en fictie? Een theatervoorstelling over de populaire schrijver die boeit van begin tot eind.

Voor meer informatie en tickets, kijk op www.parkvilla.nl.


Meer nieuws

Alphens Sinterklaas Journaal Voor Kinderen vandaag 07:29

Het Alphens Sinterklaas Journaal 2020 - Aflevering 17

Ook dit jaar beleven de Sint en zijn pieten weer de leukste avonturen. De zeventiende aflevering van het Alphens Sinterklaas Journaal kun je nu zien op Alphens.nl! Tot en met 4 december iedere schooldag een nieuwe aflevering.

Politiek gisteren 18:42

Aanvraag bijdrage impulsgelden voor woningbouw in Rijnhaven

In Alphen aan den Rijn is een groot tekort aan woningen. Daarom zoekt de gemeente naar extra mogelijkheden voor woningbouw. Een groot project is het gebied Rijnhaven. Dit moet een gebied worden waar wonen, werken en recreëren hand in hand gaan.

Advertorial Economie gisteren 18:04

Ontevreden over uw huidige boekhouder of accountant?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u wilt overstappen naar een andere accountant of boekhouder. Soms sluit simpelweg de dienstverlening niet meer aan bij uw wensen. Overweeg eens om vrijblijvend in gesprek te gaan met Tidak.