Parkvilla
Advertorial Toneel

Theatervoorstelling Eend! Wat is er aan de hand?

Deze familievoorstelling (2+) vindt plaats in het kader van de Nationale Voorleesdagen en naar aanleiding van het prentenboek van het jaar: De Moppereend. 

Muzikale duizendpoot Jeritza Toney neemt met haar gitaar op geheel eigen wijze peuters mee op een muzikaal avontuur en onderzoekt waarom eendje Biebelebob niet vrolijk is. Een uitgelezen kans voor ouders en grootouders hun (klein)kind kennis te laten maken met theater.

Bij Parkvilla te zien op 26 januari om 15.00 uur.
Kijk voor meer informatie www.parkvilla.nl.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.