Cal
Advertorial

Theatervoorstelling ‘Haar naam was Sarah’ opnieuw te zien

Productiehuis Alphen aan den Rijn (PA) bracht het toneelstuk 'Haar naam was Sarah', gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tatiana de Rosnay, vorig jaar voor het eerst op de planken. Na een reeks succesvolle voorstellingen volgt er dit jaar een reprise. Op zondag 16 februari is de voorstelling te zien in Parkvilla.

Er wordt een speciale voorstelling gespeeld voor de scouts die op 4 mei assisteren bij de kranslegging op de Dam in Amsterdam. Zij worden een heel weekend voorbereid op hun taak bij de jaarlijkse dodenherdenking. Daar hoort ook het bijwonen van de voorstelling ‘Haar naam was Sarah’ bij. Elk jaar levert een andere provincie de scouts. Dit jaar is de provincie Zuid-Holland aan de beurt.

De voorstelling vertelt het verhaal van Sarah, die als tienjarig meisje in de oorlog samen met haar ouders wordt opgepakt en gedeporteerd. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar broertje in een kledingkast heeft opgesloten. Zestig jaar later stuit journaliste Julia in de archieven op het verhaal van Sarah. Hierdoor ontdekt zij ongewild ook een groot geheim van haar schoonfamilie. Met alle gevolgen van dien.

‘Haar naam was Sarah’ is op zondag 16 februari om 14:00 uur te zien in het Parktheater in Alphen aan den Rijn. Meer informatie en kaartverkoop: www.parkvilla.nl


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Horeca gisteren 17:24

Domper voor De Zeeger: restaurant moet minimaal drie weken sluiten

Dat horecagelegenheden vanaf vandaag om 22:00 uur de deuren moeten sluiten was een teleurstelling voor de branche, maar Restaurant de Zeeger krijgt te maken met een nog grotere domper. Omdat zij op een commercieel sportcomplex gevestigd zijn, moeten zij de deuren vanaf 18:00 uur voor minimaal drie weken sluiten.

Politiek gisteren 16:36

Project aquathermie Planetenbuurt krijgt EU-subsidie

De pilot om een deel van de Planetenbuurt met water te verwarmen, is succesvol. Inmiddels is via de provincie Zuid-Holland een EU-subsidieaanvraag gedaan en deze is gehonoreerd. Tien gemeenten nemen deel aan het project.

Politiek gisteren 15:17

Alphense horecaterrassen mogen hele winter open

In het kader van de coronamaatregelen, waardoor onder meer de horecaondernemers zwaar zijn getroffen, is het gebruik van terrassen in de zomer versoepeld. Burgemeester Liesbeth Spies meldt dat de terrasvergunningen de hele winter zullen gelden.