Advertorial

Theatervoorstelling ‘Haar naam was Sarah’ opnieuw te zien

Productiehuis Alphen aan den Rijn (PA) bracht het toneelstuk 'Haar naam was Sarah', gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Tatiana de Rosnay, vorig jaar voor het eerst op de planken. Na een reeks succesvolle voorstellingen volgt er dit jaar een reprise. Op zondag 16 februari is de voorstelling te zien in Parkvilla.

Er wordt een speciale voorstelling gespeeld voor de scouts die op 4 mei assisteren bij de kranslegging op de Dam in Amsterdam. Zij worden een heel weekend voorbereid op hun taak bij de jaarlijkse dodenherdenking. Daar hoort ook het bijwonen van de voorstelling ‘Haar naam was Sarah’ bij. Elk jaar levert een andere provincie de scouts. Dit jaar is de provincie Zuid-Holland aan de beurt.

De voorstelling vertelt het verhaal van Sarah, die als tienjarig meisje in de oorlog samen met haar ouders wordt opgepakt en gedeporteerd. Niemand heeft echter gezien dat Sarah haar broertje in een kledingkast heeft opgesloten. Zestig jaar later stuit journaliste Julia in de archieven op het verhaal van Sarah. Hierdoor ontdekt zij ongewild ook een groot geheim van haar schoonfamilie. Met alle gevolgen van dien.

‘Haar naam was Sarah’ is op zondag 16 februari om 14:00 uur te zien in het Parktheater in Alphen aan den Rijn. Meer informatie en kaartverkoop: www.parkvilla.nl


Meer nieuws

Advertorial Actie gisteren 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie gisteren 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige gisteren 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer gisteren 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.