Parkvilla
Advertorial Theater

Theatervoorstelling 'Ik zeg toch sorry'

Op 25 november is er bij Parkvilla de theatervoorstelling 'Ik zeg toch sorry' door Raymi Sambo Maakt en Theatergroep Aluin. Een spannende samensmelting van geschiedenis en actualiteit over een periode waarin de rollen schrijnend zijn verdeeld. Een rolverdeling die tot op de dag van vandaag voelbaar is. In deze voorstelling komen zes acteurs bij elkaar om de viering van de afschaffing van de slavernij in 1863 na te spelen. Spannende en schurende confrontaties, soms bitter, soms geestig.

Wat het inleven in deze historische personages doet met de acteurs zelf, hoe ze zich tot het onderwerp verhouden in deze tijd en of het van invloed is op hun onderlinge verhoudingen, wordt in deze voorstelling duidelijk. Wat betekent het om anno 2023 sorry te zeggen voor iets wat zo lang geleden lijkt? De voorstelling ging in 2022 in première en was volgens pers én publiek een ‘must see’.

"Het programmeren van deze voorstelling past binnen ons streven om inhoudelijk vorm te geven aan belangrijke thema’s als diversiteit en inclusie", vertelt Agnes van den Ham van Parkvilla. "Vanuit deze doelstelling staan er later dit theaterseizoen nog twee voorstellingen geprogrammeerd die hier binnen vallen: Een stel mannenpinguïns op 12 januari over een persoonlijke zoektocht van een queer vrouw met een kinderwens en Bink van Vollenhoven op 19 januari, over hoe het voelt om non-binair te zijn."

Voorafgaand de voorstelling van ‘Ik zeg toch sorry’ is er een optioneel theaterbuffet, bestaande uit Surinaamse gerechten.

Meer info en tickets: www.parkvilla.nl


Meer nieuws

Advertorial Werken vandaag 16:58

Robert (29) over werken als Talent Sourcer bij Let's Recruit!

Let's Recruit! ontzorgt klanten in het volledige werving- en recruitmentproces, van de klantvraag tot en met het onboardingsproces. Robert Zweegman is Talent Sourcer bij Let's Recruit! en is gespecialiseerd in het zoeken naar nieuw talent voor hun klanten. Hoe hij dat doet? Dat legt hij graag aan je uit. 

Verkeer en vervoer vandaag 12:49

Werkzaamheden Prins Bernhardlaan en Julianabrug starten morgen

Morgen beginnen de werkzaamheden aan de kruising van de Prins Bernhardlaan en de Willem de Zwijgerlaan. Vanaf 24 juni tot 23 augustus zal de kruising afgesloten zijn, vanwege de aanleg van een grote rioolbuis voor de afvoer van hemelwater. Hierdoor is de Julianabrug tijdelijk niet bereikbaar voor gemotoriseerd verkeer.

Advertorial Winactie Eten en drinken vandaag 09:23

WIN twee tegoedbonnen van El Caballo ter waarde van €50!

Bij El Caballo kun je genieten van de authentieke Argentijnse keuken. Heb jij zin in een avondje lekker uiteten? Doe mee met de winactie en maak kans op een van de twee tegoedbonnen ter waarde van €50!  

Advertorial Sport gisteren 15:20

Nieuw: SlowRun voor de wijk Kerk en Zanen

Wil jij hardlopen zonder prestatiedruk? Dan is SlowRun iets voor jou! Vanaf 1 september start er een nieuwe SlowRun-groep speciaal voor de wijk Kerk en Zanen. Elke week lopen we in een rustig tempo, zonder oordeel van jezelf of van anderen.

Werken gisteren 14:01

Vacatureoverzicht week 25: nieuwste vacatures

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.