Parkvilla
Advertorial Cultuur

Theatervoorstelling Joris en de draak bij Parkvilla

Vervelen hoeft deze zomervakantie niet. Parkvilla heeft een uitgebreid programma voor kinderen van alle leeftijden. Op zondag 26 juli om 14:00 uur is er de interactieve muzikale voorstelling Joris en de draak van Aubrey Snell en Annette Schenk.

Dansworkshops, beeldbouwen, graffiti of fototrucage en niet te vergeten leuke theatervoorstellingen. Dat heeft Parkvilla te bieden tijdens de Parkvilla Zomerweken. Jongens en meisjes van 4 jaar en ouder kunnen genieten van Josje, of is het nu Joris? Vlakbij een dorpje komt een vuurspuwende draak uit zijn grot. De koning heeft ridders gestuurd om de draak te verslaan, maar zonder succes. Een dapper meisje wil gaan vechten tegen de draak, maar dan gebeurt er iets moois.

Aubrey Snell is naast saxofonist ook theatermaker, en Annette Schenk is een ervaren (bas)klarinetspeler en ook saxofonist. Samen staan zij garant voor een mooie voorstelling. De kaartprijs is € 9,50 en na afloop is er gratis limonade voor alle kinderen en een mooie kleurplaat.

Kijk op www.parkvilla.nl voor meer informatie.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten gisteren 20:26

Dementerende man vermist vanaf Zonnedauw

Een dementerende man van 67 jaar is sinds woensdagavond 18:30 uur vermist. Hij is vertrokken vanaf de Zonnedauw in Alphen. De politie spreekt van een urgente vermissing. 

Alphens Restaurantweek gisteren 19:04

Alphens Restaurantweek: oergezellig dineren bij Alle Hens

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s, speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Dit keer de beurt aan Alle Hens.

Advertorial Voor Kinderen gisteren 16:11

Kraak de codes en ontsnap op tijd!

Dinsdag 18 augustus en donderdag 20 augustus organiseert Alphen Beweegt in samenwerking met V.V. Alphia, BGC Floreant en JOGG een echte Escape Room. Geheel gratis en geschikt voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar.

Horeca gisteren 15:25

Geen langere openingstijden voor terrassen tijdens coronacrisis

Tot ’s avonds laat een drankje drinken op het terras. Met deze warme temperaturen klinkt dat heel aantrekkelijk, maar op het terras zitten is in Alphen in veel gevallen na 23:00 uur helaas niet toegestaan. En daar komt voorlopig ook geen verandering in.