Theatervoorstelling Op Rouwtour

Stichting Lichtjes in het Donker, de organisatie achter de jaarlijkse herdenking van overledenen in Alphen aan den Rijn, organiseert theatervoorstelling Op Rouwtour met Ameline Ansu en Wendy Hoogendijk.

De één maakt theater en zingt erover, de ander schreef een boek. Allebei met dezelfde missie: rouw beter bespreekbaar maken. In deze voorstelling nemen zij het publiek mee in de rollercoaster rondom rouw. Een programma met muziek, theater en een goed gesprek met de zaal. Ongemak, humor, verdriet en warmte; alles komt voorbij.

Stichting Lichtjes in het Donker wil, net als Ameline en Wendy, rouw beter bespreekbaar maken. De organisatie hoopt dat ze hiermee nieuwe inzichten, een gevoel van saamhorigheid, hoop en troost kan bieden.

Praktische informatie

De voorstelling is zondag 25 februari om 11:00 uur in het Parktheater, Cornelis Geellaan 2, Alphen aan den Rijn. Tickets kosten € 5,- en kunnen worden besteld via Parkvilla of op de website van Lichtjes in het Donker.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Evenementen gisteren 16:47

Koningskermis: dit zijn de openingstijden

Koningsdag is in optocht en dat betekent dat de kermis weer wordt opgebouwd! Van dinsdag 23 tot en met zondag 28 april 2024 is er weer een Koningskermis in het Europapark en aan de Evenaar.

Blog Opinie 20 apr. 2024 18:54

MINERVA Doorgeslagen samenleving

Van de week was er een grote AI-bijeenkomst, want Alphen aan den Rijn moet de eerste AI-gemeente worden van heel Nederland. Het doel is om artificial intelligence (AI) een prominente plek te geven in de gemeente. Op zichzelf is het altijd een loffelijk streven om de eerste te worden, maar of dat met AI moet?

Advertorial Voorstelling 20 apr. 2024 16:40

Beleef Japan in Castellum!

Al zin in vakantie? Met de voorstelling Hinotori – De vleugels van de Feniks, brengt YAMATO, bekend als de "Taiko-drumgroep die de wereld rondreist", Japan naar Castellum.

Evenementen 20 apr. 2024 14:07

Dit is er in Alphen aan den Rijn te doen op Koningsdag

Op 27 april viert heel Nederland de verjaardag van de koning, en ook in Alphen aan den Rijn belooft het een feestelijke dag te worden! Benieuwd naar wat er te doen is? Lees snel verder!