Parkvilla
Advertorial Cultuur

Theatervoorstelling Sanne Wallis de Vries in Parkvilla

Op 9 september is het zo ver. Niemand minder dan Sanne Wallis de Vries geeft met haar voorstelling ‘Kom’ de aftrap voor een nieuw theaterseizoen bij Parkvilla. 

Geflankeerd door haar vaste muzikanten, neemt Sanne het publiek op haar eigen unieke wijze mee op een trip door de ‘vlammende verbeelding en langs de rauwe realiteit’. Het gaat onder meer over haarzelf, haar kinderen, Superman, over het gebrek aan onverschilligheid en Amsterdamse humor. Ze imiteert, laat de zaal zittend dansen, zingt en rapt. Kortom, een show die geen seconde verveelt.  

"We zijn enorm blij dat Sanne naar ons theater komt en deze show is een perfecte start om ons nieuwe theaterseizoen in te luiden", vertelt Agnes van den Ham, coördinator theater. Parkvilla heeft aankomend seizoen opnieuw een gevarieerd programma met grote namen en lokaal talent samengesteld voor jong en oud.

"Muziek, toneel, cabaret, theatercolleges, familievoorstellingen en stevige concerten van Serious Music, we hebben het allemaal. Een paar bekende namen zijn: Aaf Brandt Corstius, Jan Rot, Kasper van Kooten, Harry Sacksioni, Lavinia Meijer. Sommige voorstellingen van afgelopen jaar zijn doorgeschoven door corona, maar er zijn ook heel veel nieuwe namen geboekt", aldus van den Ham.

Het gehele programma is online te bekijken en te bestellen via www.parkvilla.nl


Meer nieuws

Advertorial Kunst en Cultuur gisteren 15:08

Onthaasten met klei bij Parkvilla

Met klei kun je alle kanten op. Je creëert iets in een ruimtelijke vorm en met een beetje techniek ben je vrij om van alles te maken. Van fijn sieraad tot een meubel. “Tijdens de cursus keramiek hebben wij ook wel eens krukje gemaakt van klei en dat was echt zo stevig dat je erop kon zitten”, vertelt Parkvilla docente Beatrijs van Rheeden.

Werken gisteren 13:37

Het nieuwe vacature aanbod van week 37

Op zoek naar leuke baan? Of zoek je een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen. Wij hebben onze eigen vacaturepagina. Daar vind je diverse soorten vacatures in verschillende branches. Ben jij nieuwsgierig naar het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen? Lees dan snel verder.

Romeinen gisteren 12:00

ROMEINEN Metaalwerk

In het Alphense castellum Albaniana zijn veel metalen voorwerpen gevonden. Onder meer in de fabrica, de extreem grote werkplaats. Daar werd zeker metaal bewerkt, want er zijn haarden en bewerkingsafval aangetroffen. Maar ook op het castellumterrein en in de oeverzone zijn metalen onderdelen gevonden.

Advertorial Sport gisteren 09:22

OldStars waterpolo van start in Alphen aan den Rijn

Op donderdag 23 september kunnen ouderen uit Alphen aan den Rijn en omstreken gratis kennismaken met OldStars waterpolo bij het Zwembad en Buurthuis Aquarijn. De clinic staat onder leiding van Robin van Galen; voormalig bondscoach van het Nederlands Waterpolo mannenteam.