Parkvilla
Advertorial Theater

Theatervoorstellingen Ronald Snijders en Arjen Siebel bij Parkvilla

Op zaterdag 1 juni komt absurdist, schrijver en programmamaker Ronald Snijders met zijn nieuwe theatervoorstelling 'Als Mens' naar Parkvilla. Een week later op 8 juni staat de Alphense meesterverteller Arjen Siebel op de planken met zijn voorstelling 'Ademtocht'.

In ‘Als Mens’ vertelt Snijders verhalen over zijn echte leven, als mens. Wie is de man achter de absurdist? En vooral: hoe komt-ie daar. Maar waarschijnlijk zal hij ook met taalgrappen strooien, vreemde liedjes zingen en over de randen van de logica heen banjeren. Het is mogelijk de voorstelling te boeken met een theaterbuffet.

Stel nu dat de tijd nooit stopt en dat je 1000 jaar oud kunt worden. Deze vraag stelt Siebel in zijn voorstelling. Ademtocht is een verhaal langs lang geleden, terwijl het speelt in hier en nu. Een zoektocht naar de eeuwigheid. Klein en broos, teder en soms ongemakkelijk. Een muzikale vertelling om bij weg te dromen, om de tijd te vergeten en voor altijd jong te willen blijven.

Het gehele theaterprogramma is te bekijken en tickets zijn verkrijgbaar op parkvilla.nl.


Meer nieuws

Advertorial Onderwijs vandaag 17:09

25 jaar sportklassen bij het Scala College

In 1999 is het Scala College gestart met de sportklassen. Dit betekent dat dit schooljaar het 25-jarig jubileum wordt gevierd en dat was afgelopen week goed te merken op het Scala College. Het docententeam van Lichamelijke Opvoeding (LO) heeft zich keihard ingezet om deze sportieve feestweek tot een succes te maken!

Politiek vandaag 16:17

Geen hulp in de huishouding meer voor 19 euro per maand

Het afschaffen van het abonnementstarief van 19 euro per maand voor hulp in de huishouding levert 1,5 miljoen per jaar op vanaf 2027. Tot nu toe betaalt gemeente Alphen aan den Rijn deze kosten. De Wmo-regeling huishoudelijke hulp wordt inkomensafhankelijk.

Overige vandaag 15:26

Dag van de Vluchteling gevierd met speciale bijeenkomst

Op 20 juni 2024, de Dag van de Vluchteling, bundelen Kwadraad, Participe, Friends for Friends, Mix Support en de Gemeente Alphen aan den Rijn hun krachten voor een bijzondere bijeenkomst. In Buurthuis De Mozaïek nodigen zij eenieder uit om samen de Dag van de Vluchteling te vieren. Een warme, multiculturele ontmoeting staat centraal, waarbij de nadruk ligt op het delen van verhalen, dromen, en het groeien als gemeenschap.

Sport vandaag 14:58

Girls-Only Basketball Clinic groot succes

'Basketball is een teamsport en je moet het samen doen, daar leer van hoe je met elkaar om moet gaan' en 'Goed de duimen achter de bal, anders krijg je hem tegen je neus', waren enkele van de tips die burgemeester Spies gaf aan de bijna dertig meiden die afgelopen zaterdag meededen aan de Girls-Only Basketball Clinic. De Clinic werd verzorgd door BV Alphia Tigers. Burgemeester Spies, zelf oud-basketballster bij BVA deed het welkomstwoord. “Basketball is een leuke sport, ik heb het altijd met plezier gedaan”, vertelde ze.

Politiek vandaag 14:43

Kinderboerderij Bospark wordt gesloten

Een van de kleine bezuinigingen op de gemeentelijke begroting is de voorgenomen sluiting van Kinderboerderij Bospark in 2026. De sluiting levert jaarlijks € 30.000 op.