Thom Nouwens maakt overstap naar ARC 1

Na een aantal seizoenen maakt Thom Nouwens de keuze om zijn club Alphense Boys te verlaten voor ARC. De 27-jarige aanvoerder is er klaar voor om dichter bij huis te spelen in de competitie en kijkt er naar uit om op zaterdag te gaan voetballen.

Thom Nouwens zegt over zijn overstap: "Ik voetbal al lange tijd op zondag en had het gevoel dat ik spijt zou krijgen als ik nu niet de keuze zou maken voor zaterdagvoetbal. Daarbij speelt ook de trainer van ARC een grote rol, hij heeft de keuze voor ARC wel makkelijker gemaakt. Daarnaast is ook het team een gezellige en grote groep. Er hangt een leuke sfeer en het drie keer in de week voetballen staat mij ook wel aan. Aanvoerder Derek Prins van ARC was ook een belangrijke factor bij het maken van mijn keuze." Het bestuur van Alphense Boys snapt Thom zijn keuze en hij ontving dan ook alleen maar goede reacties.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Calamiteiten vandaag 17:34

Baronie ontruimd in verband met brand

Op woensdagmiddag 26 februari heeft er een gebouwbrand plaatsgevonden in winkelcentrum De Baronie in Alphen. Het betrof een brand in de technische ruimte.

Advertorial Cultuur vandaag 17:05

Kunstenares Herma Kampschuur viert opening atelier

Kunstenares Herma Kampschuur opent haar nieuwe werkplek op De Werf, de opbloeiende hotspot voor creatieve en ambachtelijke bedrijven aan de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Het is een atelier, workshopruimte en galerie ineen. En iedereen mag dat op zaterdag 7 maart ontdekken. Ze exposeert haar werk en dat van een aantal cursisten in eigen huis.

Calamiteiten vandaag 15:33

Getuigen gezocht voor inbraak Viswinkel Fizzi Herenhof

Op dinsdag 25 februari is er tussen 23:00 en 00:00 uur ingebroken bij Viswinkel Fizzi in winkelcentrum De Herenhof. “We zijn geschrokken en hopen dat de daders snel worden opgepakt.”

Advertorial Cultuur vandaag 13:19

The Great Composers bij Parkvilla

Dit jaar is het 250 jaar geleden dat Beethoven werd geboren. Vier samen met Parkvilla het Beethoven-jaar met de geweldige documentaireserie ‘The Great Composers’ over de grootste componisten aller tijden.