Thom Nouwens maakt overstap naar ARC 1

Na een aantal seizoenen maakt Thom Nouwens de keuze om zijn club Alphense Boys te verlaten voor ARC. De 27-jarige aanvoerder is er klaar voor om dichter bij huis te spelen in de competitie en kijkt er naar uit om op zaterdag te gaan voetballen.

Thom Nouwens zegt over zijn overstap: "Ik voetbal al lange tijd op zondag en had het gevoel dat ik spijt zou krijgen als ik nu niet de keuze zou maken voor zaterdagvoetbal. Daarbij speelt ook de trainer van ARC een grote rol, hij heeft de keuze voor ARC wel makkelijker gemaakt. Daarnaast is ook het team een gezellige en grote groep. Er hangt een leuke sfeer en het drie keer in de week voetballen staat mij ook wel aan. Aanvoerder Derek Prins van ARC was ook een belangrijke factor bij het maken van mijn keuze." Het bestuur van Alphense Boys snapt Thom zijn keuze en hij ontving dan ook alleen maar goede reacties.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 21:08

Geen nieuwe sociale huurwoningen in centrum van Alphen-Stad

In de plannen voor nieuwbouwwoningen in het centrumgebied aan de Lage Zijde is geen plaats voor nog meer sociale huurwoningen. Van de vijfhonderd geplande woningen zijn er namelijk al tweehonderd gebouwd in de sociale huursector.

Advertorial Overige gisteren 19:31

Geld inzamelen voor KiKa

Op zaterdag 21 september wordt er een benefietavond gehouden in Bar Amsterdam om geld in te zamelen voor KiKa. Iedereen is van harte welkom om de avond bij te wonen!  

Politiek gisteren 16:06

Bouwactiviteiten Aarkadekwartier stand van zaken

De nieuwbouw op en bij het Aarplein en De Vest in het stadshart van Alphen aan den Rijn verloopt voorspoedig. Naar verwachting worden de woningen in fase 1 en 2 begin volgend jaar opgeleverd.

Sport gisteren 15:52

Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap

Het Scala College organiseert in samenwerking met Voetbalopleidingscentrum De Complete Techniek op woensdagmiddag 9 oktober het Open Alphens Zaalvoetbalkampioenschap.  

Advertorial Overige gisteren 15:07

Jaarmarkt bij Soos aan den Rijn

Natuurlijk doet Soos aan den Rijn iets leuks voor al hun bezoekers tijdens de Jaarmarkt op woensdag 18 september!