Sport

Thom Nouwens maakt overstap naar ARC 1

Na een aantal seizoenen maakt Thom Nouwens de keuze om zijn club Alphense Boys te verlaten voor ARC. De 27-jarige aanvoerder is er klaar voor om dichter bij huis te spelen in de competitie en kijkt er naar uit om op zaterdag te gaan voetballen.

Thom Nouwens zegt over zijn overstap: "Ik voetbal al lange tijd op zondag en had het gevoel dat ik spijt zou krijgen als ik nu niet de keuze zou maken voor zaterdagvoetbal. Daarbij speelt ook de trainer van ARC een grote rol, hij heeft de keuze voor ARC wel makkelijker gemaakt. Daarnaast is ook het team een gezellige en grote groep. Er hangt een leuke sfeer en het drie keer in de week voetballen staat mij ook wel aan. Aanvoerder Derek Prins van ARC was ook een belangrijke factor bij het maken van mijn keuze." Het bestuur van Alphense Boys snapt Thom zijn keuze en hij ontving dan ook alleen maar goede reacties.

 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets
Advertorial Winkels gisteren 15:35

Bij Hoogvliet sparen voor gratis theatertickets

Klanten van supermarkt Hoogvliet sparen vanaf 28 augustus 2019 voor het tweede kaartje gratis voor diverse theatervoorstellingen, geschikt voor de hele familie. De voorstellingen van onder andere Doornroosje De Musical, Peppa Pig, Brandweerman Sam Live en Fien & Teun zijn te boeken bij verschillende theaters in het marktgebied van Hoogvliet.

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport gisteren 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.