Still RTL

Thomas Berge schopte het tot de finale van Het Perfecte Plaatje: “Onwijs trots”

De afgelopen weken werd een speciale zomerserie van het televisieprogramma Het Perfecte Plaatje uitgezonden. Acht BN’ers reisden af naar Argentinië om de strijd met elkaar aan te gaan. Alphenaar Thomas Berge was één van de finalisten.

Let op: dit bericht bevat spoilers over de aflevering van woensdag 6 juli.

In Het Perfecte Plaatje gaan bekende Nederlanders met een passie voor fotografie de strijd met elkaar aan. De foto’s van de hobbyfotografen worden beoordeeld door de jury. In tegenstelling tot eerdere seizoenen speelt het televisieprogramma zich dit keer af in Argentinië. Dat betekent dat de kandidaten alle opdrachten in drie weken moesten uitvoeren in plaats van verspreid over meerdere maanden. Ook was er een jurywijziging: celebrityfotograaf William Rutten jureerde samen met een Argentijnse fotograaf Gaby Herbstein.

Woensdag werd de finale uitgezonden. Samen met Jochem van Gelder en Maurice Lede behoorde de in Alphen aan den Rijn woonachtige Thomas Berge tot de finalisten. Zij kregen twee opdrachten. Bij de eerste opdracht moesten de finalisten een fashionshoot doen. Daar ging de zanger echter de mist in. De jury vond dat de foto van Thomas achterbleef bij de andere twee foto’s. Hij haalde slechts een zes voor zijn foto en moest het programma verlaten. “Ik baal enorm. Ik vind het doodzonde. Heel jammer.” Uiteindelijk riep de jury Maurice uit tot de beste fotograaf.

Thomas kijkt in ieder geval terug op een mooi avontuur. “Wat een ervaring en belevenis, een programma wat al op m’n bucketlist stond en richting de eindsprint mocht meemaken. William Rutten en Gaby Herbstein als ongekend behulpzame en liefdevolle juryleden en natuurlijk Jochem van Gelder en Maurice Lede hebben een zeer speciale plek in m’n hart”, schrijft de zanger op Instagram. “Ik ben onwijs trots op mijn laatste shoot, en op dit hele avontuur.”

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door THOMAS BERGE (@thomasbergeofficial)


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Weekoverzicht vandaag 16:27

Alphens.nl weekoverzicht: het nieuws van week 31 samengevat

Wat speelde er afgelopen week in Alphen aan den Rijn? Van een volledig uitgebrande woning en brand in de Ridderbuurt tot aan de redding van een pasgeboren kalfje. Dit en meer lees je in het Alphens.nl weekoverzicht.

Advertorial Evenementen vandaag 14:39

Kom jij 21 augustus naar de Zenichi Lifestyle beurs?

Zondag 21 augustus is de eerste Zenichi Lifestyle beurs, die wordt gehouden in hotel Groenendijk te Hazerswoude-Rijndijk. Je kan hier tussen 10:30 en 17:30 uur terecht voor alles wat te maken heeft met gezondheid voor lichaam en geest.

Limesjaar 2022 vandaag 12:56

ROMEINEN Vrachtschepen

De beroemde Schepen van Zwammerdam zijn de eerste transportschepen van dit type die teruggevonden zijn. De schepen lagen bijna tweeduizend jaar onder de grond. Met deze boten werd van alles over de rivier vervoerd: vracht en mensen.

Werken vandaag 10:21

De nieuwste vacatures van week 31

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Hier kan Alphens.nl jou bij helpen! Op onze vacaturepagina vind je vacatures in allerlei branches. Een overzicht van het aanbod dat er de afgelopen week bij is gekomen, check je hier.

Zomers vermaak en plezier gisteren 13:28

Zomers vermaak en plezier in Alphen aan den Rijn. Deze week: Het Europapark

De zomervakantie zit er alweer bijna op. Nog maar 2 weken te gaan. Gelukkig nog genoeg tijd om leuke dingen te doen. Wat is er tijdens de zomer allemaal te doen in Alphen aan den Rijn waar je (bijna) niet voor hoeft te betalen? Alphens.nl zoekt het voor je uit.