Wonen en bouwen

Thorbeckestraat wordt aangesloten op Oranje Nassausingel

In januari 2019 wordt gestart met het doortrekken van de Thorbeckestraat naar de Oranje Nassausingel in Alphen aan den Rijn. Ook wordt dan de aanleg van een rotonde op de kruising van de Lijsterlaan, Bloemhofstraat en Thorbeckestraat gerealiseerd.

Tijdens de werkzaamheden wordt in de Koolmeesstraat de definitieve bestrating aangebracht. Bij de inrichting van de nieuwe Thorbeckestraat zullen ook nieuwe bomen worden aangeplant, net zoals in de omgeving van het Thorbeckeplein is gedaan. "In alle fasen van het werk, zal voor doorgang van het verkeer worden gezorgd", belooft de gemeente.

De verwachting is dat de werkzaamheden rond de zomer van 2019 zijn afgerond. Vanaf dat moment heeft het gebied Stadshart Lage Zijde een nieuwe entree gekregen via de Oranje Nassausingel.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Peutersurvival weer van start
Advertorial Sport vandaag 11:37

Peutersurvival weer van start

Vanaf september start De Thermen2 weer met een twaalfweekse cursus peutersurvival niveau 1. De Thermen2 geeft de cursus om kinderen tussen de 3 en de 4 jaar zelfredzaam te maken mochten zij onverhoopt te water raken.

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild
Sport gisteren 17:04

NK Wakeboarden bij Wet 'n Wild

Dit weekend vindt het NK Wakeboarden plaats bij Wet ’n Wild Wakepark. De beste Nederlandse wakeboarders zullen zich op zaterdag 24 en zondag 25 augustus verzamelen bij Wet ‘n Wild om te strijden om de titel ‘beste wakeboarder van Nederland’.