Advertorial Cultuur

Thuis dineren met gerechten uit de film The Hundred-Foot Journey

Na een succesvolle eerste editie van Cinema Culinair en een hoge waardering door de deelnemers, komen Parkvilla en restaurant Brunel met een vervolg op 12 december. Deze keer met de film The Hundred-Foot Journey.

Deze feel good film met Helen Mirren speelt zich af in een Frans dorpje. Een Indiase familie wil er een restaurant beginnen, op dertig meter van een prestigieus Frans sterrenrestaurant. Een culinair sprookje met prachtige beelden en de mooiste gerechten uit de Franse en de Indiase keuken. De film zit vol met de lekkerste gerechten, sauzen en kruiden. De film kijken en tegelijk eten wat je ziet in de film. De gerechten zijn bereid door chefkoks.

Een leuke en lekkere avond, vooral voor de thuisblijvers die wegens de coronacrisis liever niet het huis uit gaan. ​Je kunt het diner afhalen bij Parkvilla of laten bezorgen in Alphen aan den Rijn. Je streamt thuis de film. De gerechten zijn genummerd en hebben een tijdscode, zodat het duidelijk is wanneer je de film moet pauzeren om de finishing touch aan het gerecht te geven.

Meer informatie op de website www.parkvilla.nl.

Cinema Culinair

Met meer dan 97 shows en een gemiddelde waardering van 9,2 is Cinema Culinair de meest uitzonderlijke filmervaring van dit moment te noemen. Het concept heeft al meer dan 11.000 foodlovers blij gemaakt. Toen door de pandemie voorstellingen werden uitgesteld, bleek een nieuw concept met afhaaldiners aan te slaan. Een film streamen samen met heerlijk eten van een lokaal restaurant.  


Meer nieuws

Wonen en bouwen vandaag 16:10

Inwoners van deze Alphense buurten krijgen een warmtescan

In het kader van energiebesparing stimuleert de gemeente woningeigenaren om hun energierekening terug te dringen. Zo’n 3000 koopwoningen in de wijk Ridderveld krijgen een gratis warmtescan met bijbehorend advies over de isolatie. Welke buurten hiervoor in aanmerking komen, lees je hier. 

Advertorial Sport vandaag 15:22

Ontdekkingsreis golf bij golfclub Liemeer

Fred Schröder, bestuurslid, zegt: “Wij vragen ons regelmatig af: wat willen potentiële golfers en wat kunnen wij vanuit onze club bieden om hen eens goed met golf kennis te laten maken en zo voor lessen en eventueel een passend lidmaatschap te interesseren?’’

Coronavirus in Alphen vandaag 14:27

Prikken in Alphen begint vermoedelijk pas vanaf 1 maart

De verwachting was eerst dat op 1 februari de eerste vaccins toegediend konden worden in Alphen, maar de startdatum is nu opgeschoven naar 1 maart. Een woordvoerder van de GGD laat weten dat dit allemaal afhangt van de beschikbaarheid van de vaccins.