Josh Walet
Blog Opinie

Thuiswedstrijden voor ARC en Alphense Boys

ARC en Alphense Boys spelen komend weekeinde allebei thuis. Gelet op de standen op de ranglijsten in beide hoofdklassen zou het mogelijk zijn alle punten in Alphen te houden.

ARC ontvangt Spijkenisse. Dat is een ploeg in vorm. De eerste periode van tien wedstrijden werd afgesloten met een vijftiende plaats met slechts vijf punten. Daar kwamen er in periode twee twintig bij. Van de laatste tien wedstrijden werden er slechts twee verloren. Er werden in de tweede periode dus twintig punten gehaald en dat was evenveel als SC Feyenoord en Sportlust’46. De periodetitel ging op doelsaldo naar Feyenoord. Inmiddels is Spijkenisse opgeklommen naar positie twaalf met vijf punten minder dan het als zevende genoteerde ARC. In Spijkenisse won de Racing destijds simpel met 3-0, maar toen draaide die tegenstander dus nog voor geen meter.

Alphense Boys krijgt Be Quick 1887 op bezoek, waarvan eerder in het Groningse Haren met 2-1 werd verloren. Be Quick 1887 staat twaalfde met vijfentwintig punten uit twintig wedstrijden. Alphense Boys neemt de vijfde plek in met zes punten meer en een wedstrijd minder gespeeld. De opponent van zondag heeft op een na de minste goals tegen in de Hoofdklasse A. Zeven keer werd gelijkgespeeld en buiten Haren werd slechts twee keer gewonnen. Alphense Boys, dat al min of meer uitgespeeld was in deze competitie, kan opeens weer bovenaan mee gaan doen en kan nog gemakkelijk tenminste derde worden. Die plek zou aan het eind van de rit zomaar deelname aan de nacompetitie kunnen opleveren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Winkels vandaag 17:05

Grote najaarsproeverij bij La Bodega ‘87

Wijnliefhebbers opgelet! De gezelligste wijnmiddag van Alphen aan den Rijn komt er weer aan. Zondag 27 september organiseert La Bodega '87 de grote najaarsproeverij!

Onderwijs vandaag 16:32

Sneak peek in het nieuwe Groene Hart Lyceum

Leerlingen van het Groene Hart Lyceum moeten nog even geduld hebben, maar in het najaar van 2020 is het dan toch echt zo ver. Dan neemt het Groene Hart Lyceum het nieuwe schoolgebouw in gebruik. Hoe staat het er nu voor? Dat laten de leerlingen zien in deze sneak peek.

Coronavirus in Alphen vandaag 15:11

Kabinet dient ‘coronawet’ in bij Tweede Kamer

Een tijdelijke ‘coronawet’ moet ervoor zorgen dat de juridische basis rondom de coronamaatregelen beter wordt geregeld. Hiermee zullen de noodverordeningen, waarin momenteel de coronamaatregelen zijn vastgelegd, komen te vervallen.

Heel Alphen Beweegt vandaag 12:45

Net als Kees en George je op oudere leeftijd fit en vitaal voelen?

Wekelijks verzorgt Alphen Beweegt ‘Senioren in Beweging’ lessen op verschillende locaties in de gemeente Alphen aan den Rijn. Tijdens deze lessen worden er diverse oefeningen gegeven die het uithoudingsvermogen vergroten, de spieren sterker maken en zorgen voor lichamelijke ontspanning.