Josh Walet
Blog Opinie

Thuiswedstrijden voor ARC en Alphense Boys

ARC en Alphense Boys spelen komend weekeinde allebei thuis. Gelet op de standen op de ranglijsten in beide hoofdklassen zou het mogelijk zijn alle punten in Alphen te houden.

ARC ontvangt Spijkenisse. Dat is een ploeg in vorm. De eerste periode van tien wedstrijden werd afgesloten met een vijftiende plaats met slechts vijf punten. Daar kwamen er in periode twee twintig bij. Van de laatste tien wedstrijden werden er slechts twee verloren. Er werden in de tweede periode dus twintig punten gehaald en dat was evenveel als SC Feyenoord en Sportlust’46. De periodetitel ging op doelsaldo naar Feyenoord. Inmiddels is Spijkenisse opgeklommen naar positie twaalf met vijf punten minder dan het als zevende genoteerde ARC. In Spijkenisse won de Racing destijds simpel met 3-0, maar toen draaide die tegenstander dus nog voor geen meter.

Alphense Boys krijgt Be Quick 1887 op bezoek, waarvan eerder in het Groningse Haren met 2-1 werd verloren. Be Quick 1887 staat twaalfde met vijfentwintig punten uit twintig wedstrijden. Alphense Boys neemt de vijfde plek in met zes punten meer en een wedstrijd minder gespeeld. De opponent van zondag heeft op een na de minste goals tegen in de Hoofdklasse A. Zeven keer werd gelijkgespeeld en buiten Haren werd slechts twee keer gewonnen. Alphense Boys, dat al min of meer uitgespeeld was in deze competitie, kan opeens weer bovenaan mee gaan doen en kan nog gemakkelijk tenminste derde worden. Die plek zou aan het eind van de rit zomaar deelname aan de nacompetitie kunnen opleveren.


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Algemeen vandaag 20:22

KNVB: competities amateurvoetbal niet hervat

De KNVB heeft op dinsdag 31 maart besloten om de de competities van het amateurvoetbal dit seizoen niet meer te hervatten. Dit betekent geen eindstanden, geen kampioenen, geen promovendi en geen degradanten. 

Algemeen vandaag 19:11

Huidige coronamaatregelen verlengd t/m 28 april

Tijdens de persconferentie die Mark Rutte op dinsdagavond 31 maart heeft gegeven, is bekendgemaakt dat de huidige maatregelen worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Dit betekent dat scholen, horecagelegenheden, kapsalons, sportclubs en alle andere locaties die nu al gesloten zijn, tot die tijd gesloten moeten blijven. 

Politiek vandaag 18:30

Omwonenden hebben bezwaar tegen komst chemische fabriek

Omwonenden van industrieterrein Heijmanswetering zijn een petitie begonnen om de vestiging van een chemische fabriek tegen te houden op het voormalige terrein van Bos Beton. Het gaat om een fabriek die kunststof afval omzet naar een bruikbare brandstof.

Advertorial Horeca vandaag 17:37

WOODSTONE THUIS – De beste pizza’s bij jou thuis bezorgd!

In deze rare tijden is niets zoals we gewend zijn. We zijn meer thuis en brengen minder tijd door met vrienden. Gelukkig kan je het thuis ook gezellig maken, en nu is dat nog makkelijker. Je kan je favoriete WOODSTONE pizza's en pasta's namelijk nu ook thuis laten bezorgen!