Josh Walet

Tickets exclusieve voorverkoop Zomerspektakel aan het Meer 2024 volledig uitverkocht

Maandagavond ging de exclusieve voorverkoop van het Zomerspektakel aan het Meer 2024 van start. Wie nu nog niet heeft geprofiteerd van deze scherp geprijsde tickets, grijpt mis. Alle 1.000 tickets zijn namelijk binnen vier dagen al uitverkocht.

Op 31 mei, 1 en 2 juni vindt een nieuwe editie plaats van het Zomerspektakel aan het Meer. Een jubileumeditie, want het evenement wordt in 2024 voor de tiende keer georganiseerd. “Dat moeten we natuurlijk goed vieren. We willen er daarom ook zeker nog een schepje bovenop doen”, zegt Stanley de Looze, voorzitter van het Zomerspektakel.

De organisatie van het Zomerspektakel haalt alles uit de kast om van deze jubileumeditie één groot feest te maken. Vanaf volgende maand gaat de organisatie weer volop in gesprek met artiesten. “We zetten natuurlijk alles op alles om ook in 2024 weer een heel weekend lang een steengoede line-up neer te zetten. En die extra podia? Dat was dit jaar een onwijs succes, dus de kans is groot dat deze volgende editie terugkeren.”

Alle ‘Earliest bird tickets’ uitverkocht

Vooruitlopend op de bekendmaking van de line-up en de start van de reguliere ticketverkoop voor vrijdagavond 31 mei 2024, gingen afgelopen maandagavond al 1.000 tickets in de exclusieve voorverkoop voor een prijs van slechts € 39,95. En dat bleek een succes. In vier dagen tijd zijn deze ‘Earliest bird tickets’ allemaal uitverkocht.

“Aan alle festivalgangers die al een ticket hebben gescoord: bedankt voor jullie support!”, zegt De Looze. “Als organisatie zijn we buitengewoon trots op hoe het evenement zich in tien jaar tijd heeft ontwikkeld. Het geeft ons daarom onwijs veel energie om te zien dat het Zomerspektakel ook zo leeft bij jullie. En niet te vergeten: het geeft ons alleen nog maar meer reden om vol enthousiasme aan de slag te gaan met het maken van plannen voor de jubileumeditie in 2024!”

Vragen en informatie

Heb je vragen over het Zomerspektakel aan het Meer? Stuur dan een berichtje naar info@zomerspektakelaanhetmeer.nl. Wil je meer te weten komen over het Zomerspektakel aan het Meer 2024? Houd zomerspektakelaanhetmeer.nl en alle social media kanalen in de gaten & meld je aan voor de nieuwsbrief.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Horeca vandaag 09:21

10 Jaar Subway in de Baronie: Jubileum en donatiekansen!

Het is feest in de Baronie, want Subway viert haar tiende jubileum! Een terugblik op tien jaar heerlijke broodjes en gezelligheid markeert niet alleen een mijlpaal voor Nico en Godelieve, maar ook een gelegenheid om iets terug te geven aan de Alphense gemeenschap.

Advertorial Winkels gisteren 17:08

De oplossing tegen koude nachten

Het wordt weer eerder donker en de nachten worden kouder. Hoe fijn is het om deze wintermaanden in een lekker warm bed te kruipen? Bij Dutch Dream Slaapcomfort geniet je ook tijdens deze periode van een fijne temperatuur tijdens je nachtrust.

Sport gisteren 16:02

Dertiende editie van Alphense Bruggenrun gaat komende donderdag van start

Morgenavond is het zover: de dertiende editie van de Alphense Bruggenrun! Loop jij morgen mee tijdens de hardloop- en wandeltocht? De tocht gaat dwars door het centrum van Alphen aan den Rijn. Deelnemers kunnen twee verschillende afstanden lopen: 10 kilometer met 29 bruggen en 5 kilometer met 21 bruggen.  

Overige gisteren 14:56

Bekend gezicht keert terug in de Julianastraat: De Gaper terug van weggeweest

In de Julianastraat van Alphen aan den Rijn is een opvallende verschijning weer teruggekeerd naar zijn vertrouwde plek boven de winkel van Natuurdrogisterij De Hazelaar. Na veel nieuwsgierige vragen van Alphenaren en zoekende blikken van puzzeltochtparticipanten is het goede nieuws bevestigd: De Alphense Gaper is terug!

Politiek gisteren 13:47

Voedsel van Eigen Land, een onderzoek

Gemeente Alphen aan den Rijn heeft in kaart gebracht hoeveel en welk voedsel lokaal wordt geproduceerd. Het rapport is nu de basis voor stimuleren van korte lijnen, dus lokaal maken en opeten. Daarnaast zijn er aanbevelingen om de agrarische sector te helpen in lijn met de landelijke transitie van de landbouw.