Josh Walet

Ticketverkoop voor Alphens feestweekend van start gegaan! Ben jij er ook bij?

Zomerspektakel aan het Meer, de Zomerdienst en het Alphense Oktoberfeest slaan de handen ineen voor een spectaculair Alphens feestweekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 september 2021. De ticketverkoop is om 09:00 uur van start gegaan!

Het belooft een spetterende Special Edition te worden in september. Daar wil je bij zijn! Tickets koop je vanaf nu via Alphens.nl, Zomerspektakelaanhetmeer.nl en Alphense-Oktoberfeesten.nl.

Benieuwd naar de line-up voor de drie avonden? Die check je hieronder! 

Vrijdag 17 september - Alphense Oktoberfeest

Vrijdag 17 september staat in het teken van het Alphense Oktoberfeest. Dan is host Kristof Kartoffel von Rheinhausen van de partij, samen met de nummer 1 feest-DJ van Nederland DJ Stayfan. Hij wordt, in willekeurige volgorde, opgevolgd door Opgeblazen (Torreador), het Feestteam, Vieze Jack, de Partyfriex, Ganz Toll (Helemaal Top) en last but not least René le Blanc. Dé kijkcijferhit van dit jaar.

De tickets voor deze avond zijn € 20 per stuk. Het programma op vrijdag duurt van 17:00 – 23:00 uur.  

Zaterdag 18 september - Tribute Edition met Xander & Friends

Op zaterdag 18 september treden Xander & Friends op met ‘The Tribute Edition’. De avond starten we met Queen Forever, een steengoede Queen tribute band. Daarna volgt een avond vol klassiekers van wereldsterren. Deze avond wordt vertolkt door Danny de Munk, Romy Monteiro, Elske DeWall en Charly Luske.

De tickets voor deze avond zijn zijn € 25 per stuk. Het programma op zaterdag duurt van 17:00 – 23:00 uur. 

Zondag 19 september - Xander & Friends met Dutch Edition

Zondag 19 september gaat het dak eraf met steengoede artiesten van Hollandse bodem die iedereen op het terrein laten meedeinen. Dan zingen niemand minder dan Thomas Berge, Wolter Kroes, Frans Duijts en Samantha Steenwijk de longen uit hun lijf om een fantastische Dutch Edition van Xander & Friends neer te zetten. Maar voordat zij dit doen treedt de beste coverband van Nederland op, The Originals. Zij spelen werkelijk alles. 

Kosten van deze avond zijn € 25 per ticket. Het programma op zondag duurt van 14:00 – 20:00 uur. 

Combitickets

Kan je niet genoeg krijgen van één avond genieten tijdens de Special Edition, kom dan meerdere dagen. Speciaal hiervoor kun je combitickets kopen. De combitickets zijn als volgt opgebouwd:

  • Vrijdag 17 september Oktoberfeest en zaterdag 18 september Xander & Friends is € 40;
  • Vrijdag 17 september Oktoberfeest en zondag 19 september Xander & Friends is € 40;
  • Xander & Friends op zowel zaterdag 18 als zondag 19 september is € 42,50;
  • Alle avonden is € 60.

Tickets koop je vanaf nu via Alphens.nl, Zomerspektakelaanhetmeer.nl en Alphense-Oktoberfeesten.nl.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Actie vandaag 17:02

Grote showroomuitverkoop bij Dutch Dream Slaapcomfort in Alphen aan den Rijn!

Ben jij op zoek naar een nieuwe boxspring van hoogwaardige kwaliteit? Dan heeft Dutch Dream iets speciaals voor jou in petto! De winkel in Alphen aan den Rijn heeft nu een grote showroomuitverkoop, waarbij je kunt profiteren van uitzonderlijke kortingen op een breed scala aan slaapartikelen.

Markt / Braderie vandaag 15:51

Voorverkoop kinderrommelmarkt op Koningsdag al volgeboekt

Bijna overal is er op Koningsdag een vrijmarkt, zo ook in Alphen aan den Rijn. Dit jaar vindt de traditionele kinderrommelmarkt plaats in het Burgemeester Visserpark. Op zaterdag 6 april kregen mensen de kans om een plekje te bemachtigen; in de voorverkoop zijn alle plaatsen inmiddels verkocht.

Overige vandaag 12:19

Samen sterk tegen pesten op de Landelijke Dag tegen pesten

Vandaag vieren we de 'Landelijke Dag tegen Pesten', een dag gewijd aan het bestrijden van pestgedrag en het vergroten van bewustzijn, ongeacht de doelgroep. Pesten blijft een actueel en belangrijk onderwerp waar we gezamenlijk tegen optreden om positieve groepsvorming te stimuleren.

Advertorial Verkeer en vervoer vandaag 09:27

Laat jouw auto-olie verversen zonder afspraak bij Auto Service Alphen B.V.!

Om ervoor te zorgen dat de motor van hun auto goed blijft functioneren, moeten automobilisten om de zoveel tijd de motorolie laten verversen. Bij Auto Service Alphen B.V. hebben klanten de mogelijkheid om hun olie te laten verversen zonder vooraf een afspraak te maken.