Tien Alphenaren ervaren de nieuwe MINI Clubman

De komende drie weken gaat een groep van tien Alphenaren de nieuwe MINI Clubman vier dagen lang proberen. De actie wordt georganiseerd door autodealer Hans Severs.

De Alphenaren, waaronder Dennis Captein, Toob Alers en Toine Kremer, zullen hun ervaringen met het Alphense publiek delen via de speciale MINI-pagina op Alphens.nl.

Met foto’s en teksten op de pagina kan iedereen de belevenissen van de chauffeurs volgen tijdens de kilometers die zij deze vier dagen maken.

Dit is geen bioscoop hoor, het is de beleving van licht en techniek in de MINI #toobgoesmini. - expierence - #alphenarenervaren

Posted by Toob Alers on maandag 30 november 2015
 

Regen, wind, het deert allemaal niet. Warm en droog, heerlijk!

Posted by Toine Kremer on zaterdag 28 november 2015

Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphense Zendmast vandaag 15:23

Zendmast kleurt roze voor Stichting TuTu

Kijk je zaterdagavond naar de Alphense zendmast? Dan zal je zien dat de toren roze verlicht is. Dit vanwege het Vier De Leven Feest van Stichting TuTu.

Advertorial Overige vandaag 14:06

Met Alphens Bootverhuur kan iedereen genieten van een dag op het water

Waar je ook heen gaat, varen is altijd een goede manier om te ontspannen en te genieten. En varen over de Rijn is toch wel een van de mooiste manieren om Alphen aan den Rijn te bekijken. Of heerlijk naar het Braassemermeer om daar even te plonsen. Varen door de grachten van Leiden of de Nieuwkoopse plassen op. Het behoort nu allemaal tot de mogelijkheden.

Overige vandaag 12:50

Stichting Help Anders: een nieuwe voorzitter, hetzelfde motto

René Sassen heeft het stokje van het voorzitterschap voor Stichting Help Anders doorgegeven aan Harold Koelemij. De stichting heeft inmiddels zeventien vrijwilligers uit de buurt bijeengebracht. Het is de bedoeling dat de Edelstenenbuurt in naam en uitstraling gaat veranderen.

Verkeer en vervoer vandaag 11:34

Laadpunten voor elektrische auto’s in Alphen aan de Rijn stijgt met 21%

In Alphen aan de Rijn is het aantal laadpunten voor elektrische auto’s in een jaar tijd gestegen met 21%. Deze groei vond plaats in april 2021 t/m april 2022. In het begin van 2021 stonden er 734 laadpunten verspreid door heel Alphen aan de Rijn, wat is gestegen naar 885.