Kinderboerderij Bospark

TikTokkers klimmen over hek kinderboerderij voor filmpje

De rust van de dieren bij Kinderboerderij Bospark in Alphen werd afgelopen woensdagavond abrupt verbroken door een paar meiden die over het hek klommen. Zij wilden ’s avonds laat een filmpje opnemen voor op de populaire app TikTok.

“Nu het einde van de zomervakantie eraan komt en TikTok enorm viral gaat, is het natuurlijk hartstikke leuk om die filmpjes op verschillende locaties uit te voeren”, zo schrijft Kinderboerderij Bospark op Facebook. Dit dachten ook een paar meiden, die op woensdagavond 12 augustus na 22:00 uur ’s avonds over het hek van de kinderboerderij in het Bospark klommen.

De kinderboerderij vond het zelf echter minder leuk. Ze zijn er dan ook niet over te spreken, zeker met de hitte van de afgelopen week. “De tijden dat het koeler wordt, zorgt dat de dieren weer rustig op gang kunnen komen na een dag suffe plakwarmte. Laat ze lekker met rust. Zo krijgen ze alleen maar meer stress.”

Ze verzoeken iedereen dan ook om dit met stipt niet te doen. Voor de dames heeft Kinderboerderij Bospark ook nog een boodschap: “Jullie staan op de foto en camera. Kijk uit, want het is strafbaar. Jullie zijn van harte welkom van maandag tot vrijdag tussen 14:00 en 16:30 uur.”


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:14

Tiny Houses zijn een grote uitdaging in Alphen-Stad

Het aanwijzen van locaties voor Tiny Houses is niet gemakkelijk. Dat zegt wethouder Gerard van As. "De grote uitdagingen zijn het vinden van locaties en voldoende grond die nodig is voor één tiny house." Van As ziet slechts een mogelijke locatie: Gnephoek-zuid. Het worden dan wel appartementen.

Blog Op reis met Naomi gisteren 19:33

Op reis met Naomi: "het leven is nu eenmaal niet altijd rozengeur en maneschijn"

Zo, die eerste week zit erop. En wat een week is het geweest! Ik ben letterlijk alle kanten op gegaan, er zijn veel emoties voorbij gekomen die van links naar rechts en van onder naar boven gaan. En het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn, dus ik ga ook de andere kant met jullie delen. Mijn motto is immers ‘we hoeven ons nergens voor te schamen’. Daarbij houd ik van open- en eerlijkheid en transparantie.

Politiek gisteren 18:39

Lachgas op verschillende plekken voortaan verboden

Het gebruik van lachgas is voortaan verboden op een aantal locaties die zijn opgenomen in de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van Alphen aan den Rijn. Het gaat daarbij om beperken van hinder en beschermen van openbare orde, volksgezondheid en milieu.

Politiek gisteren 17:42

Bewoners tevreden over afvalinzameling door gemeente

Uit een onderzoek onder de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn blijkt dat zij tevreden zijn over de afvalinzameling en over de manier waarop dit gebeurt. Het rapportcijfer voor de gemeente in 2020 is een 7,5 en dat is 0,1 punt hoger dan in 2017.