Stichting Kringloop Alphen aan den Rijn

Tim Coronel veilt 4 september voor het goede doel

Stichting Kringloop Alphen bestaat 30 jaar. Het hele jaar is toegewerkt naar zaterdag 4 september. Dan is het eindelijk zo ver: de veiling in Kringloopwinkel Alphen, waarvan de gehele opbrengst geschonken zal worden aan goede doelen.

Directeur Martin van Keeken: “In maart vierden we de start van de jubileumfestiviteiten én begonnen we met de goede-doelenverkiezing. Iedereen mocht goede doelen aandragen. Hieruit zijn 15 goede doelen geselecteerd die met elkaar de strijd aan gingen. Klanten die spullen schonken, kregen een stemmuntje en brachten hun stem uit op hun favoriete doel. Op de Familiefeestdag op 5 juni werden de tien winnaars bekendgemaakt: De Herbergier Hazerswoude-Rijndijk, Dierenasiel Alphen aan den Rijn, PWA-bad, Scouting Alphen aan den Rijn, Stichting Dierenambulance Alphen aan den Rijn en omstreken, Stichting Droomdag, Stichting Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn, Stichting Hospicegroep Alphen aan den Rijn – Nieuwkoop, Stichting Kinderboerderij Alphen e.o. en VPTZ Aurelia. Dit zijn de doelen waarvoor we 4 september spullen gaan veilen.”

Hij vertelt enthousiast verder: “We krijgen vaak bijzondere spullen binnen die we speciaal voor de veiling apart houden en ook nu zitten er pareltjes bij! Denk aan een zeldzame uitvoering van een Baghera Retro Speedster loopauto, Barbiepoppen uit circa 1960, een Pastoe KM05 wire barkruk en een nog werkende vintage mechanische spaarpot uit de USA genaamd ‘Ole Puffer’. Niet alles is tweedehands, zo hebben Archeon, Escape Rooms Ter Aar, Sloepverhuur Nieuwkoop, Stichting Vogelpark Avifauna, Sunset Beachbar, Vue Alphen aan den Rijn en Wet ’n Wild kosteloos kavels ter beschikking gesteld. We zijn er ook erg verguld mee dat notaris Harriët Bijl-Atsma van Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs toe zal zien op een correct verloop van de veilingactiviteiten en dat als klap op de vuurpijl Tim Coronel acte de présence zal geven als veilingmeester! De snelste man van Nederland zal op enthousiaste en bevlogen wijze de veiling in goede banen leiden. Zowel Harriët als Tim werken belangeloos mee. Alle opbrengst van de veiling zal onder de goede doelen verdeeld worden. Daar zijn we heel trots op!

Alle veilingitems zijn te bewonderen op onze website, op marktplaats of live in de winkel. 1 september, de woensdag voor de veiling, kunnen de veilingartikelen onder begeleiding van medewerkers van de kringloop van dichtbij bekeken worden.”

Martin van Keeken glundert: “Het wordt één grote happening. Schrijf 4 september vast in je agenda, dit wil je echt niet missen!”

Waar: Stichting Kringloop Alphen – Energieweg 13 te Alphen

Kijkdagen: 1 september 2021 van 13:00 – 15:00 uur en 4 september van 12:30 – 13:00 uur.

Veiling: 4 september 2021 van 13:00 – 17:00 uur

Kijk voor het programma, de veilingartikelen en de spelregels op www.kringloopalphen.nl


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Politiek vandaag 12:17

Plan voor sportcomplex De Bijlen nog niet klaar

De Rijnstreekhal wordt opnieuw voor een half miljoen euro opgeknapt. De hal is dan voor de komende vijf jaar geschikt voor gebruik. De reden is dat het plan voor een nieuw sportcomplex in De Bijlen nog niet klaar is. Dit plan kan pas worden afgemaakt na de komende bezuinigingsronde door de Alphense gemeenteraad.

Politiek vandaag 10:46

Subsidie voor isolatie goedkope koopwoningen

Eigenaar-bewoners van goedkope slecht geïsoleerde koopwoningen in gemeente Alphen aan den Rijn kunnen subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. Het gaat om vloerisolatie, dubbel glas en dakisolatie. Het maximale subsidiebedrag is € 1.460,- per woning.

Advertorial Evenement vandaag 09:18

Mr. Massada treedt op tijdens Sama Sama Maluku Festival

Op 7 juli 2024 zal het allereerste landelijke Molukse Festival: het Sama Sama Maluku Festival plaatsvinden. Johnny Manuhutu, beter bekend als Mr. Massada, zal daar een prominente rol spelen. Het festival belooft een combinatie te zijn van Molukse muziek en heerlijk eten.

Advertorial Winkelen gisteren 17:11

End of season sale bij Mountain Lifestyle - Hoge korting op nieuwste collecties

Scoor deze zondag alvast je nieuwe wintersportoutfit voor het nieuwe wintersportseizoen tijdens de end of season sale bij Mountain Lifestyle! De beurs vindt zondag 28 april tussen 12:00 en 17:00 uur plaats bij wintersportkledingwinkel Mountain Lifestyle te Alphen aan den Rijn. De kortingen lopen op tot 80% dus het is de ultieme mogelijkheid om te komen shoppen voor je gave wintersport outfit!

Politiek gisteren 15:53

Meer en betere busverbindingen via Qbuzz

Qbuzz neemt de busconcessie van Arriva over. Dit betekent dat er vanaf 2025 bussen van Qbuzz zullen rijden. De vervoerder heeft een nieuw vervoerplan voor 2025 gepresenteerd met aanzienlijke verbeteringen voor Alphen aan den Rijn en de regio. Het gaat daarbij vooral om beter en regelmatiger vervoer, ook ’s nachts en in het weekend.

Sport gisteren 14:38

Nieuwe Sloot tennisster Diede de Groot wint Oscar voor sport

Rolstoeltennisster Diede de Groot heeft de felbegeerde Oscar voor 'Sporter van het Jaar met een beperking' gewonnen. De Groot was al eerder was genomineerd, maar heeft nu eindelijk de erkenning gekregen voor haar prestaties door middel van een Oscar.