FB Tim Coronel

Tim Coronel viert vrijheid na twee weken quarantaine

Het 5-jarige dochtertje van autocoureur Tim Coronel raakte besmet met het coronavirus na hun vakantie in Noord-Italië. Op maandagavond 16 maart heeft de in Alphen woonachtige autocoureur in Shownieuws laten weten dat ze goed hebben gevierd dat ze weer uit quarantaine mochten.

In het SBS6-programma vertelt Coronel op maandagavond: “We zijn officieel vandaag uit quarantaine, maar gisteravond zijn we wel met alle drie de gezinnen met wie wij in quarantaine waren vanuit de vakantie, lekker op de kartbaan pizza’s gaan bakken. Heerlijk, even als viering dat we weer vrij waren.”

Het coronavirus werd op maandag 2 maart bij het dochtertje van Coronel vastgesteld. Op maandag 9 maart werd zij genezen verklaard, maar toen moesten ze nog wel met het hele gezin in quarantaine blijven.

Tijdens de twee weken dat de familie in quarantaine zat, hebben ze veel gedaan. “Ja, wat hebben we gedaan. Koekjes bakken, cake gebakken, pannenkoeken, kleien, schilderen, slijm maken. De spanningsboog van die guppen is ongeveer een half uur, dus je springt van links naar rechts. Maar ik moet wel zeggen: de guppen waren meer gefocust op het ontsnappen. Om ‘s avonds natuurlijk lekker even buiten te zijn.”

Tim heeft ook nog tips voor ouders die met hun kinderen in quarantaine zitten: “Maak er een feestje van”. Op social media zal hij tips met foto’s delen.


Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in
Adverteer op Alphens.nl
Adverteer op Alphens.nl

Meer nieuws

Advertorial Algemeen gisteren 18:12

De hele zomervakantie de beste kinderfilms bij Castellum!

Vier je zomervakantie met Tante Rita! De familie Dubbel doet mee aan een chocoladewedstrijd, maar door problemen in de chocolaterie moeten ze verhuizen naar een camping. Wanneer de kakkineuze Ria Bakzeil hoort van hun deelname, gebeuren er vreemde dingen en lijkt het alsof de familie gesaboteerd wordt.

Algemeen gisteren 14:02

Veiligheidsdag 2024: Kom naar Fort Alpha voor een spannende uitdaging

Op zaterdag 31 augustus 2024 staat Alphen aan den Rijn in het teken van de jaarlijkse Veiligheidsdag. Dit evenement vindt o.a. plaats bij Fort Alpha en biedt tussen 11:00 en 14:00 uur tal van activiteiten voor jong en oud. Een van de hoogtepunten is de uitdagende stormbaan, waar deelnemers de kans krijgen om de snelste tijd neer te zetten en een bijzondere prijs te winnen.

Algemeen gisteren 12:03

Jeugdleden Castellum doen verdienstelijk mee aan NK Beachvolleybal

In het weekend van 6 en 7 juli vond het NK Jeugd Beachvolleybal plaats bij Irene Beach in Bilthoven en Zomerkade in Huizen. In totaal streden 136 teams in diverse leeftijdscategorieën om de felbegeerde titel: Nederlands Kampioen! Daarbij waren ook 3 jeugdleden van Castellum aanwezig die verdienstelijk meestreden om de medailles.

Algemeen 23 jul. 2024 13:36

Natuurmomenten doet oproep voor betere waterkwaliteit

In Nederland is de waterkwaliteit een toenemend probleem, en ook in Alphen aan den Rijn hebben wij te maken met de gevolgen van slechte waterkwaliteit. Natuurmonumenten roept inwoners daarom op om de petitie voor schoon water te tekenen.