CoronelDakar

Tim en Tom Coronel hebben het lastig bij Dakar Rally

De eerste week van de Dakar Rally in Saudi-Arabië verliep vrijwel vlekkeloos voor de tweeling Tim en Tom Coronel, maar de tweede week verloopt een stuk moeizamer. Tijdens de tiende proef kwam het duo niet ongeschonden uit de race. Met de Beast 3.0 maakte ze een aardige koprol.

De tiende proef werd voortijdig afgevlagd vanwege een enorme zandstorm. Tijdens de rally ging het opnieuw mis voor Tim en Tom Coronel, waarbij de auto opnieuw schade opliep. Tim, woonachtig in Alphen, legt uit wat er gebeurde: “We waren lekker bezig in de duinen, het ging eigenlijk heerlijk. Op een gegeven moment nam ik iets te veel snelheid mee over een duin en we kukelden zo naar beneden. Voordat ik het wist lagen we ondersteboven. Gelukkig stond de Beast snel weer op de wielen. Er was echter wel behoorlijk wat schade: het zijruitje lag eruit en de hele achterkant zat in elkaar. De rijplaten en sleepkabels konden we een stuk verder gaan ophalen. We deden gewoon even een Alonso’tje”, sloot hij lachend als een boer met kiespijn af.

De broers moeten de verdere schade zelf zien te repareren. Het incident gebeurde namelijk tijdens het eerste deel van de marathonetappe. In het bivak is geen assistentie toegestaan waardoor de deelnemers zelf zullen moeten sleutelen. De tweeling heeft daardoor weinig nachtrust gehad.


Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Heb je een nieuwtje? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Alphens Restaurantweek gisteren 18:42

Alphens Restaurantweek: Bowling Alphen - een culinaire strike

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Bowling Alphen.

Advertorial Winkels gisteren 14:46

Bieronline: een webshop met speciaalbieren

De afgelopen maanden hebben John en Maarten van Bier Online het steeds vaker gehad over het starten van een webshop met speciaalbieren. ‘’Tijdens de coronapandemie hebben wij besloten het risico te nemen en deze webshop te realiseren. Dit kon mede dankzij onze kennis, aangezien wij naast Bier Online allebei een fulltimebaan in de ICT hebben.’’

Overige gisteren 09:31

Ontsnapte pinguïn uit Avifauna gevonden

Eerder deze week is er een pinguïn ontsnapt uit vogelpark Avifauna. Na eerder gesignaleerd te zijn bij Nieuwveen werd het beestje gisteren eindelijk gevonden in Bodegraven.

Alphens Restaurantweek 8 aug. 2020 17:35

Alphens Restaurantweek: Osteria La Piazza - waan je in ‘la dolce vita’

De Alphens Restaurantweek gaat weer van start. Van donderdag 20 tot en met zondag 30 Augustus kun je genieten van de lekkerste meergangen menu’s speciaal samengesteld voor de restaurantweek. Iedere dag zetten we een restaurant in de schijnwerpers. Vandaag de beurt aan Osteria La piazza!