Tim & Tom
Advertorial Overige

Tim & Tom fietsen naar Parijs voor het goede doel

Tim van Leeuwen (19) en Tom Roeloffs (20) fietsen deze zomer van 8 tot 18 juli voor het goede doel naar Parijs. Het geld dat de jonge ondernemers hiermee ophalen is volledig bestemd voor stichting Kolewa: een Alphense stichting die zich in Bali inzet om kinderen met een beperking te helpen aan een betere toekomst.  

In Oktober gaan ze ook zelf naar Bali om voor de stichting een documentaire te filmen. Het doel van de stichting sprak ze zo erg aan, dat ze zich afvroegen of ze niet nog iets extra’s konden betekenen. Zo ontstond het idee voor de fietstocht naar Parijs. “Daarnaast lijkt het fietsen van zo’n grote afstand ons een leuke uitdaging”. “en met de documentaire kunnen we de mensen gelijk laten zien wat er met al het opgehaalde geld gebeurd.”

De jongens hebben deze week al meer dan 700 euro opgehaald en hopen nog veel meer in te zamelen.

Wilt u meer informatie of wilt u de jongens en de stichting steunen? Neem dan een kijkje op: geef.nl


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Politiek gisteren 20:58

Hoe het komt dat er zomaar leidingen liggen bij De Aarhof

Onlangs werd bekend dat de werkzaamheden voor de nieuwbouw van de Alphense centrale  bibliotheek circa 6 ton meer zullen kosten. Dit komt omdat kabels moeten worden verlegd. De vraag rees uiteraard waarom het vooraf niet bekend was dat deze kabels er liggen.

Politiek gisteren 19:50

Commissaris van de Koning bezoekt Alphen aan den Rijn

Jaap Smit, Commissaris van de Koning in Zuid-Holland, brengt donderdag 14 november een officieel werkbezoek aan de gemeente Alphen aan den Rijn. In het Oude Raadhuis aan het Burgemeester Visserpark voert Smit verschillende gesprekken.

Calamiteiten gisteren 19:43

24-jarige man vermist

Op dit moment is een 24-jarige man vermist vanaf de Argostraat in Alphen.  

Politiek gisteren 18:37

Sluitende begroting gemeente ondanks miljoenen tegenvaller

Het Rijk heeft onlangs bekendgemaakt hoeveel geld er naar de gemeenten gaat. Naar nu blijkt, gaat het landelijk zo goed dat de gemeenten minder geld in het laatje krijgen. Dat komt omdat landelijk minder geld wordt uitgegeven dan verwacht.

Advertorial Horeca gisteren 17:16

Culinair genieten in de wintermaanden bij Wet ’n Wild

Wet ’n Wild pakt in de wintermaanden uit met een culinair wintermenu. De nieuwe dinerkaart is seizoensgebonden en verandert iedere maand, om zo de meest passende seizoensproducten voor te schotelen.