Esports Game Arena
Advertorial Evenementen

Tip voor de vrijdagavond

Aanstaande vrijdag is het dan weer zover: de Nintendo Pubquiz wordt gehouden in de Esports Game Arena. De entree is helemaal gratis!  

Het is inmiddels alweer meer dan 30 jaar geleden dat onze favoriete loodgieter Mario voor het eerst op beeldscherm van de NES verscheen met Super Mario Bros. Inmiddels heeft Nintendo na vele games, consoles en unieke personages verder heel wat geschiedenis achter zich gelaten. Van Mario tot Pokémon, van de Gameboy tot de Switch. 

Denken jij en jouw vrienden een hoop te weten over Nintendo? Kom dat dan bewijzen bij de Nintendo Pubquiz. Op deze te gekke avond maken jij en je vrienden ook nog eens kans op officiële Nintendo-prijzen en kun je bovendien gratis gamen op de Nintendo Switches.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Esports Game Arena: https://esportsgamearena.nl/event/nintendo-pubquiz/ 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Advertorial Overige vandaag 10:40

Heel Alphen Bakt Appeltaarten

Wijkcentrum Swaenswijk organiseert al 4 jaar lang allerlei dagactiviteiten, met name voor senioren. Voor alle bewoners die niet kunnen deelnemen aan de activiteiten is nu iets nieuws bedacht: Heel Alphen Bakt Appeltaarten.

Overige vandaag 09:54

Klanten Hoogvliet Kerk & Zanen geven gul aan Dorcas

Op vrijdag 8 en zaterdag 9 november vond in Hoogvliet Kerk & Zanen een inzamelingsactie van Dorcas plaats. Vrijwilligers van Dorcas hebben zich ingezet om producten in te zamelen voor de allerarmsten in Oost-Europa. De klanten van Hoogvliet hebben gul gedoneerd: er zijn maar liefst 140 dozen levensmiddelen opgehaald.

Evenementen vandaag 09:06

Jarige Cascarvieten ontvangen Sleutel van de stad

Burgemeester Liesbeth Spies overhandigde, in aanwezigheid van de wethouders Gerard van As en Leo Maat, op maandag de 11e van de 11e om 17:11 uur, de sleutel van de stad aan Prins Cascar LIV (54e). Hiermee heet de stad Alphen aan den Rijn tot aan het einde van het Carnavalsseizoen Castellum.

Advertorial Werken gisteren 17:08

Sinterklaas, kijkt u wel een beetje uit met uw paard op onze daken?!

Nog maar een aantal dagen en dan is de stilte op de daken voorbij. Dan moet Finkenflügel Dakbedekkingen weer een aantal weken hun hoge werkruimte delen met Sinterklaas en zijn Pieten. Dat geeft een hoop getrappel daar boven in de lucht.

Sport gisteren 16:02

AZC spoelt Donk-kater weg tegen Polar Bears

Met een mooie 11-9 overwinning op de Polar Bears uit Ede heeft AZC-Alphen zichzelf zaterdag 9 november een goede dienst bewezen. Een week eerder eindigden de Alphenaren nog in mineur, na een 15-6 verlies tegen Widex GZC Donk uit Gouda. En daarmee is AZC zomaar weer terug op de 6e plaats in de ranglijst. Vooral de wijze waarop de overwinning in zwembad Aquarijn tot stand kwam geeft hoop op meer.