Esports Game Arena
Advertorial Evenementen

Tip voor de vrijdagavond

Aanstaande vrijdag is het dan weer zover: de Nintendo Pubquiz wordt gehouden in de Esports Game Arena. De entree is helemaal gratis!  

Het is inmiddels alweer meer dan 30 jaar geleden dat onze favoriete loodgieter Mario voor het eerst op beeldscherm van de NES verscheen met Super Mario Bros. Inmiddels heeft Nintendo na vele games, consoles en unieke personages verder heel wat geschiedenis achter zich gelaten. Van Mario tot Pokémon, van de Gameboy tot de Switch. 

Denken jij en jouw vrienden een hoop te weten over Nintendo? Kom dat dan bewijzen bij de Nintendo Pubquiz. Op deze te gekke avond maken jij en je vrienden ook nog eens kans op officiële Nintendo-prijzen en kun je bovendien gratis gamen op de Nintendo Switches.

Voor meer informatie kun je kijken op de website van Esports Game Arena: https://esportsgamearena.nl/event/nintendo-pubquiz/ 


Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Zelf een leuk nieuwsbericht? Whatsapp ons!
Stuur een nieuwsbericht in
Stuur een nieuwsbericht in

Meer nieuws

Coronavirus in Alphen vandaag 17:29

Corona-proof naar school: de middelbare scholen zijn weer open

Uitgestippelde looproutes, pauzes in lokalen, kleine klassen en ‘terugkomdagen’. Er ging veel voorbereiding aan vooraf, maar de middelbare scholen in Alphen zijn er helemaal klaar voor om weer leerlingen te ontvangen.  

Natuur en recreatie vandaag 16:49

Babynieuws vanuit Avifauna

Hoera! Afgelopen weekend zijn er vier vogels geboren in Vogelpark Avifauna. De jonge dieren kun je bewonderen in de Tropenhal.

Politiek vandaag 15:58

Alphen wil regionale invulling Klimaatakkoord iets scherper

De gemeente Alphen aan den Rijn is het eens met de Regionale Energie Strategie (RES) van de Regio Holland Rijnland. Toch willen zowel burgemeester en wethouders als de politieke partijen een aantal aanscherpingen.

Calamiteiten vandaag 14:39

Fietser zwaargewond na aanrijding

Op de Burgemeester Bruins Slotsingel in Alphen heeft er een ongeval plaatsgevonden. Een fietser is hierbij zwaargewond geraakt.